Öncelikle selamlar. Daha ben savunma yazmadan kendi kendine savunma bile yazmışsın, ben anlamadım. Ama ben yine de olayı saptırılmadan gerçekliğiyle buraya atacağım. Belki birlik yanlısı adminlerin mantığına uyar. (!)
Şimdi ilk olarak buraya Chat-Log atacağım, bu Chat-log arkadaşımızın hemen düştükten 30 saniye sonrasında attığı gereksiz PM spamlarını içeren bir chat-log olacak. Size olayları tamamıyla açıklayan kanıtlarla beraber anlatacağım.
Şimdi ilk olarak açıklanması gerekilen bir durum var. Yönettiğim birliğin, sıkıntı yaşadığı ve hatta silahlarla çatışacak kadar arasının gergin olduğu bir oluşum var. Biz o oluşum tarafından bir baskın veya bir hareket bekliyoruz ki kendimizi savunalım. Zaten arkadaki arkadaşların kucağında pompalıyla gelmesi de olayı çok net bir şekilde açıklıyor. 3 tane pompalı, bir tane deagle marka silahı, bir tane adam dövmek için getireceğimizi sanmıyorsundur umarım.
Arkadaşımız sokağın r18'ine emote'suz bir şekilde saldırıyor ve biz de o kadar insan görüp bu olaya silahlarımızla müdahale ediyoruz. Silahımıza davranmamızın sebebi ise, karakter tek başına, aynı zamanda troll ve onaylı hood'da Fear RP göstermeksizin adamımıza tekme tokat dalması. Belli ki kafası karışmış arkadaşımızın bana PM'den direkt "Dm sebebi ne" gibi, roleplay kavramından çok uzak sorular sorarak darlamaya başlıyor. Ben de "Sokağın rütbelisine saldırman" diyerek arkadaşımızı bilgilendiriyorum. Sonrasında arkadaşımız bunun bir brawl rolü olduğunu, yanlışıkla yumruk attığını ve /b kanalından "dell" yazdığını söylüyor. Sonrasında tam enter'a basacakken onu vurduğumu ve düşürdüğümü söylüyor üstelik kaçmaya falan çalışmış. Ben de şikayet konusunda yönlendiriyorum ve olayı kapatmaya çalışıyorum. Arkadaşımız hala darlamaya devam ediyor ve ben de bir kere daha olayı ona açıkladıktan sonra gelecek olan PM'e "Tamam vurmadık say" diyerek geçiştiriyorum. O an aktif bir rol var ve üstüne etraftaki rollere yetişip ona göre hareket etmem lazım. Sonrasında hatalı tuşlama yapıp dell çektiğini söyleyen arkadaşımız, tekrardan bunun bir brawl rolü olduğunu söylüyor ve benim devrelerimi yakıyor. (?)

Şimdi ise buraya arkadaşımızın çektiği video'yu atıyorum ve olayı hep beraber açıklayalım.
Görüldüğü gibi arkadaşımız, Jeff Turner karakterinin yanına duvardan tırmanarak zıplıyor ve tam olarak 6 kere sağ tık + f tuşlaması yapıyor. Üstelik Chatte hala bir emote yok. Sonrasında Jeff karakteri motordan iniyor ve adama bakıyor. Yanlış tuşlama yapıp dell çeken arkadaşımız da karşısındakini salak sanıp Jeff karakterini dövmeye çalışıyor, hatta dövüyor. O kadar güzel bir yanlış tuşlama yapmış ki, yerde bile tekme falan atıyor, o derece. Her neyse, ben geliyorum, benle beraber birlikteki arkadaşlar geliyor ve ben çimene doğru silah sesinden belki korkar da salar diye boşa sıkıyorum... Tabii ki işe yaramıyor ve karakter dövmeye devam ediyor. Sonrasında ben de bacağına sıkayım derken karnına sıkıyorum (Yanlışıkla olan bir hareket, sonuçta hasar olarak aynı bir şey değişmiyor) ve yine de durmuyor. Sonrasında Jeff karakteri de son iki yumruğu vurup arkadaşımızı düşürüyor. Arkadaşımız bir ara tam kaçacak gibi yapıp hatta geri falan saldırıyor, çok ilginç bir durum cidden.
Şimdi dostum, sana direkt olarak söylüyorum... Nerede dell çekmişsin? Peki neden, "Dell çekmeme rağmen vurdun" diyerek beni PM'den darlıyorsun. Bildiğin Noob DM bu, amacını hepimiz en az sen kadar iyi anladık. Idlewood'da rol yapan dostlarım bilir ki, senin gibi insanlardan en az 10 tanesiyle günlük rutin olarak uğraşıyoruz. Lütfen insanları küçük görüp sonunu düşünemediğin hareketlerde bulunma.
Biz de Noob DM, Retarted RP ve Trolling kapsamında arkadaştan şikayetçiyiz. Birlik yanlısı adminlere duyurulur. (!)