Konu: [08.02.2021 - Sherrid_Blwood/Emilio_Perez] GBI İhlali  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 08.02.2021 22:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emilio_Perez (@CATLİ) Sherrid_Blwood ( @LastKozik )
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lydia_Dustin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/02/2021 - 14:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Palomino Crek Iskelesi-nde yani GBI'ye dahil olan bölgede balık tutarken birden bu arkadaşlar geldi ikisi birlikte, ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi birisi baseballbat diğeri bıçak çeker direkt rol-e başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/CB7p1W

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ve talep ediyorum. Birisi düşük-orta level olsa bile diğer arkadaş 10 level üzerinde.

« Son Düzenleme: 08.02.2021 22:52 YeahRock »

#1 - 08.02.2021 23:08
sonrasında hatamızı fark edip dell ledik ve gittik neden bunu ss alıp koymadınız madem sizi gasp ettik ?

#2 - 08.02.2021 23:40
sonrasında hatamızı fark edip dell ledik ve gittik neden bunu ss alıp koymadınız madem sizi gasp ettik ?

Madem ki öyle diyorsan sen buyur kanıtını sun ortaya. Ben orada birşey görmedim.

#3 - 09.02.2021 00:08
Kişilerin rol bilgisi, verdiği emotelerden ve sergilediği tutumlardan belli olmaktadır. Rol iptali hakkında herhangi birşey görmedim denk gelmedim chatte. Örneğin rol iptal edecek bilginiz olsa dahi sunucu oyun kurallarını okumuş kabul edilirsiniz. GBI olan bir yerde bırakın bu rolü başlatmak düşünmek hata olur.
Teşekkürler.

#4 - 12.02.2021 19:23
Merhaba,

Sonradan da olsa hatanızı anlamanız güzel bir şey, lakin sunucunun rol kalitesinin düşmemesi adına işlem uygulamak durumundayız. Ayrıca biriniz on beş diğeri altı seviye, hapiste olduğunuz süreçte oyun kurallarını dikkatlice inceleyin. @CATLI @LastKozik

Sherrid Blwood ve Emilio Perez karakterleri, Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacaklar.

Şikayet kapatıldı.