Konu: Oscar_Maho OOC Ağır Hakaret.  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2021 16:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @killakefir 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  11.02.2021  Saat 16.21'de

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
1-)  ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi PM üzerinden bana ağır hakaretler yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Hakaret içerikli mesajın görüntüsü
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha önceden de bu sebepten ötürü ceza almış. Kişinin daha caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.

#1 - 11.02.2021 17:10
Sıramı çalıyorsun kaç kez uyarıda bulunuyorum  dinlemiyorsun sonra burda benim ağır konuşmama şikayet açıyorsun. Önce bi nedenini sorgula tek amacın sahtekarlık.

https://hizliresim.com/ynuXbd

#2 - 11.02.2021 17:13
Hakaretlerinizi hala devam ettiriyorsunuz.
Bunlar hiç doğru hareketler değil.

#3 - 11.02.2021 17:16
Yaklaşık 5 6 kez uyardım hem rolden hem de /pm' den neden doğru olanı yapıp sıramı geri vermiyosunuz acaba merak ettim cidden. En baştaki saygısızlık ve oyun kuralı ihlalini yapan sizsiniz. Emin olun yaptığınız hareket çok sinir bozucu.

#4 - 11.02.2021 17:19
Yönetici kararını bekleyeceğim, olağanüstü bir durum olmadığı sürece bir şey yazmayacağım
İyi günler.

#5 - 11.02.2021 17:25
Gerçekten halen daha haklıymış gibi konuşmanız yok mu. En baştaki kural ihlalini yapmasaydınız bunlar yaşanmazdı ben gayet normal sporumu yapıyordum gelip sırama el koyuyorsunuz uyarıyorum dinlemiyorsunuz sonra da burda şikayet açılıyor. Gerçekten suçu başından beri benden bilmeniz de aşırı garip. Olayın kökünü siz de biz de iyi biliyoruz zaten kanıtı da var. İyi günler.

#6 - 11.02.2021 19:04
Bakın aradan belirli bi süre geçti yine ben çalışırken set aram biter bitmez sıramı çaldı uyardım ama oralı olan yok şimdi burda kimin suçlu bulunması gerekiyor gerçekten aşırı sinir bozucu bu insan tipi. Diğer insanlarla bu spor aletleri hakkında çok güzel anlaşabilirken bu şahısın laubaliliği yüzünden umursamazlığı yüzünden mağdur olan bizler oluyoruz.

https://hizliresim.com/QJUR7c

#7 - 12.02.2021 16:42
Merhaba,

Oscar Maho karakteri, Ortak Nezaket kapsamında caydırıcı bir ceza alacak. Aynı durumun tekrarı halinde karakteriniz yasaklanabilir. @killakefir

Şikayet kapatıldı.