Konu: 20.01.2021 Güncelleme Notları  (Okunma sayısı 2095 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 21.01.2021 11:38
Araç saklanın kalkması gerçekten kötü. Yönetim ekibi buna farklı bakabilir fakat benim görüşüm; araçlar çok FPS ve LAG yapıyor. /arac sakla ile bu sorunu çözebiliyorduk. Allah yardımcımız olsun.

• Araçların kendiliğinden saklanma süresi 1.5 saatten 2.5 saate yükseltildi.

En geç 2.5 saat içinde çoğu araç zaten saklanıyor, gece saatlerini hesaba katarsak sabah saatlerinden itibaren sunucuda neredeyse araç kalmamış oluyor. FPS drop gibi problemlerin artmasının söz konusu olacağını sanmıyorum.
Bence mantıksız, güncellenecek başka bir şey bulamadınız galiba? (Argeler değerlendirilmeyince, tabi.)
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
karprensi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 21.01.2021 16:54
Araç saklanın kalkması gerçekten kötü. Yönetim ekibi buna farklı bakabilir fakat benim görüşüm; araçlar çok FPS ve LAG yapıyor. /arac sakla ile bu sorunu çözebiliyorduk. Allah yardımcımız olsun.

• Araçların kendiliğinden saklanma süresi 1.5 saatten 2.5 saate yükseltildi.

En geç 2.5 saat içinde çoğu araç zaten saklanıyor, gece saatlerini hesaba katarsak sabah saatlerinden itibaren sunucuda neredeyse araç kalmamış oluyor. FPS drop gibi problemlerin artmasının söz konusu olacağını sanmıyorum.
Bence mantıksız, güncellenecek başka bir şey bulamadınız galiba? (Argeler değerlendirilmeyince, tabi.)

Güncelleme olsun diye yapılmış bir güncelleme değil, kafamız estiğinde bir şeyler değişsin diye sistemleri değiştirmiyor/güncellemiyoruz.

AR-GE konularının değerlendirilmemesi gibi bir şey söz konusu değil, 18 sayfadan fazla birikmiş AR-GE görünse de konuların neredeyse yarısı geçmişte oluşturulmuş ve yanıtlanmış AR-GE konuları. Oluşturulan her fikir konusunu değerlendiriyoruz, mantıklı olanları ise yanıtlıyoruz bu yüzden zaten. Şu anda açık görünen 18 sayfa konusu varsa geçmişte yanıtlanmış/değerlendirilmiş konular 50 sayfadan daha fazla.

Eleştiriye açığız ancak bir ayda en az üç güncelleme, bir yılda üçten fazla büyük güncelleme dönemi ve fazlasını yapan bir sunucuda böyle bir tutumda olmanız yanlış. Yapılan güncelleme arkasındaki mantığı düşünmek yerine saldırgan yaklaşımda bulunmanız da ayrı bir hata.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro, egemenltnlmz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok