Konu: Directx 2.0 ENB Sorunu..  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2021 22:10
Merhabalar, daha önceden kurmuş olduğum directx 2.0 Enb sorunsuz bir şekilde çalışıyordur. Sabit olarak 60 fps alabiliyordum. Fakat bir nedenden dolayı sildim. Tekrar yüklediğim zaman 10 fps aldığımı gördüm....  Her şeyi sıfırdan kurmuş olsam bile sorun çözülmüyor. Aynı sorunu diğer enblerde de yaşıyorum. Bilgisi olan cevap verebilirse çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.02.2021 02:14
Merhabalar, daha önceden kurmuş olduğum directx 2.0 Enb sorunsuz bir şekilde çalışıyordur. Sabit olarak 60 fps alabiliyordum. Fakat bir nedenden dolayı sildim. Tekrar yüklediğim zaman 10 fps aldığımı gördüm....  Her şeyi sıfırdan kurmuş olsam bile sorun çözülmüyor. Aynı sorunu diğer enblerde de yaşıyorum. Bilgisi olan cevap verebilirse çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Shift+enter yapıp ayar yapın bir şeyleri kapatıp açın reflections ayarını kapatın fps i büyük oranda arttırır
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 10.02.2021 02:32
Shift+enter yapıp ayar yapın bir şeyleri kapatıp açın reflections ayarını kapatın fps i büyük oranda arttırır

Cevabın için teşekkürler, Kasma sorunu Cpu ve Ram kullanılmamasından kaynaklıymış. NVIDIA Denetim Masasından bir kaç ayar yaparak sorunu çözdüm.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok