Konu: [10.02.2021] Mikasa Azuki @whalter Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.02.2021 19:22
Arkadaşlarım ısrar etmesine rağmen uzatmamak için şikayet açmadım, dediğin gibi daha fazla yazmayacağım uzatmak istemiyorum.

#11 - 10.02.2021 19:35
Dostum önüne geçtiyse bile sen afk iken geçmiştir, ve buna engel olamazsın Sürekli roleplay diye bir kavram olduğunu hatırlatırım sen alt taba aldığında oyun durmuyor devam ediyordur, İyi roller iyi eğlenceler dilerim. :) :o ;)

#12 - 11.02.2021 16:40
Şimdi fark ettim, hiçbir şekilde kışkırtmadım demeni anlamadım. 4 kez sırf afk kaldın ve önüne geçtim diye vurdun o kadar küçük bir şeyki neden vurduğunu ben bile anlamamışım PM'den sormuşum. Eğerki haksız olduğum bir durum olsaydı özür dilerdim hakkımda açılan şikayetlerde haksızsam özür diliyorum daha da uzatmıyorum. "Bir anda önüme geçti, PM'den hakaret etti. OOC kışkırtmadım." Olayı düzgünce bile anlatmamışsın. Bak cidden diyorum şu küçük olay için oyun zevkim kalmadı girip adam akıllı oynamadım bile insanları neden böyle şeyler ile uğraştırıyorsun anlamadım. Ben forumdan düzgün bir şekilde konuşmama rağmen agresifce konuşuyorsun tekrar tekrar söylüyorum şöyle bir olay için neredeyse 3 sayfalık bir şikayet insanları gerçekten meşgul etmektir, sen forum veya PM üzerinden "Polis mi oldun?" Gibi söylemlerde bulunmasaydın özür dilerdim, İyi günler.

#13 - 12.02.2021 18:17
Merhaba,

Her ne kadar 'Ortak Nezaket' kuralını tam olarak ihlal etmese de, burada bir iletişim sorunu olduğu görülüyor. Her ikiniz de VCPD akademisindesiniz, bu durumda hareketlerinize ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Unutmayın; OOC davranışlarınız da akademiden çıkartılmanıza neden olabilir. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.