Konu: Arşiv istiyorum  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2021 15:14
K&A
« Son Düzenleme: 14.02.2021 02:00 hiddayyettunakurnaz »

#1 - 13.02.2021 15:29
Alan Foster olarak şahitliğimi onaylıyorum,kişi uzaktan beni gördü bana da ateş açtı olayla hiç bir alakam olmamasına rağmen.Arabada oldugum için tutturamadı.

#2 - 13.02.2021 16:52
Merhabalar, kendi sslerinizde gözüktüğü gibi maskemi hırsızlık yaparken durup dururken çıkartıyorsunuz. Gördüğünüz hırsızın maskesini mi çıkarırsınız her zaman? Bu oldukça fear rplik bir durum, üstelik arkadaşım size silah çekiyor ve "Gidin." diyorum. Defalarca belirtmeme rağmen kişiler fear rp yapmıyor üstelik kafalarına silah doğrulttuğumuz halde. Emotesiz silah çekildi diyorsunuz, kendi sslerinizde emotelerimiz gözüküyor(Kendinizle çelişiyorsunuz.). Ayrıca @HalitSari size sıktığımıza dair kanıtınız varsa buyrun bekliyorum, bana sadece tek bir kanıt atarsanız hesabımı banlatacağım, böylesine bir ooc yalanı ne için söylüyorsunuz onu da anlamadım. Kendi kanıtlarınızda da gözüktüğü gibi, fear rp yapmayıp bir hırsızın fotoğrafını çekiyorsunuz üstüne maskesini çıkarıyorsunuz ve silah doğrultmamıza rağmen size başta gidin dediğimde gitmiyorsunuz(https://i.hizliresim.com/J1OSie.png), son olarak da "Tamamsa gidelim" diyorsunuz ben ise "Yoo, in." diyorum fakat araca binip motoru çalıştırıp gitmeye çalışıyorsunuz giderken de tehdit savuruyorsunuz(https://i.hizliresim.com/81YhHZ.png). Savunmam bu kadar, umarım kimse kimseye ooc kin gütmeden rollerimizi düzgünce yaparız ve böyle şikayetlere gerek kalmaz, sonuçta bu bir oyun. Kişilerin yapmış olduğu fear rp'den ve metagaming'ten(Kişi tanımadığı halde bize Eich Eich diye hitap edip durdu, /do'dan sorduğumda da "Arkadaşları söylerken duydu." diyorsunuz, karakterim yeni ve kimseye ismini Eich olarak tanıtmadı. -- Ayrıca Alan karakteri hiçbir sebep yokken yanımıza bir anda geliyor ve ss alıyor, kişiler "discord" vb. uygulamalar üzerinden Alan kişisini çağırmış açıkça belli.) şikayetçi değilim ve olmayacağım da. Şikayet sonuçlanabilir, iyi günler.

#3 - 13.02.2021 16:52
Merhabalar, öncelikle kendimi savunmam gerekirse silah emotemi gayet güzel verdim. Kendi SSlerinde dahi var. Chatlerine gayet güzel düşmüş. Kendileriyle çelişiyorlar. Kişiler Fear yaptık diyorlar ama iki silahlı kişiye karşı yapılan bu olamaz. Ardından Alan adlı kişiye bir mermi dahi sıkmadık. İnatla kendi gelip yakından izledi. Diyebileceğim pek bir şey yok, devamını SSler ile anlayacaksınız zaten.

Roller göreceğiniz üzere güzel bir şekilde ilerliyor. Ben uzaktan gözlerken kişiler zorla ablamın maskesini çıkartıyor ve ben de olaya dahil oluyorum. Zor kullandıkları ve fotoğraf çektikleri için, üzerine polis gelecek korkusuyla silahımı çekip onları korkutmak ve olayı hemen çözmek istiyorum. Arkadaşım kısa süreliğine oyundan düşüyor, kişiler rolü devam ettirip üzerine daha dün açmış olduğum karakterimle bir kere bile Ocean'a uğrayıp rol yapmadım. Bana beni tanıdığı söyleyip durdu. Ben de o kişinin ben olamayacağım için ihtimalli konuşup açıkçası boş yaptım. Ardından bu tanıma rolünü ablamda sürdürdü, o kısımlar da /do'da var fakat ablam tanımadığını söylüyor. Her neyse. Fotoğrafı sildirip göndereceğiz. Sürekli tetikteyim, özellikle kız onun hassas noktası olduğu için onun yanında dolanıyorum ama kendisi inatla hala fotoğraf çekmeye çalışıyor.
Spoiler: GösterGizle

Fear RP yapmamaları ve "İmkanı yok, göremez." gibi rolleri üzerine yine her şeyi role vurduk. Şikayet açma ihtimalimiz vardı. Her neyse. Kendileri bu durumu yine de sürdürdü. Elimizde silahlar, tehdit savuruyoruz fakat kendileri gördüğünüz fotoğraf çekmeye devam edip arabaya biniyorlar ve her şeyi kendilerince okayleyip kaçmaya çalışıyorlar. Mantıken bu durum da ateş açmamız çok doğal. Ayrıyetten Alan'a gelirsek. Kendisi inatla Huntley ile yaklaşıyor ve önümüzde duruyor. Biz panikle kaçıp rolümüzü sürdürüyoruz.

Spoiler: GösterGizle

Olaylar gördüğünüz gibi böyle gelişti. Çok yanlış, gereksiz bir suçlama yapılmış. Kendilerinin yaptıkları ortada zaten. Masum olduğumuzu sadece rol yapmak istediğimiz belli. Onların yapmış olduğu hatalardan dolayı da kesinlikle şikayetçi değilim. Tekrar yapılacağını sanmıyorum. Basit bir oyun bu zaten. Hırs yapılacak, kin tutulacak bir şey değil. Birkaç saat vakit geçirip eğlenmeye geliyoruz. Diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi günler, iyi roller dilerim.  :-X

« Son Düzenleme: 13.02.2021 16:56 Shtaloj@ »

#4 - 13.02.2021 17:11
Kişilere hiçbir şekilde ooc kinim yoktur,güzelce rollerimizi yapmayı isterim ben olayı benim gördüğüm açıdan anlattım kim haklı kim haksız bilemem

#5 - 13.02.2021 18:25
Kişilere hiçbir şekilde ooc kinim yoktur,güzelce rollerimizi yapmayı isterim ben olayı benim gördüğüm açıdan anlattım kim haklı kim haksız bilemem

#6 - 17.02.2021 13:00
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.