Konu: Kareem Haulden Pernell Banks  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2021 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @realkarma @SerhatReiS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla bir rolümüz oldu zenci diyemezsiniz falan dedi rol bitti gentilede afk bıraktım dershane gittim arkadaşlar ben afk iken 1-2 kere düşürmüşler dövmüşler kendi kendilerine rol yapmışlar emote vermeden yaralamışlar bu ıc olay ama arkadaşlar ben afk iken ve bana kin yaptıkları için arayıp bulup birşeyler yapmışlar gentilede alt katında gözükmeyen bir yerde birde nasıl aradılarsa.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Afk olduğum için chatlogdan alıntı yaptım dediğim gibi eski rolleride görmek istiyorsanız chatlogun tamamını atabilirim.

#1 - 10.02.2021 20:01
Merhaba arkadaşım Pernell Banks ve kendi adıma savunma yapacağım. Gereksiz bir şikayeti kirletmemize gerek yok.

Birinci attığım ilk chatlog görüntüsünde Crenshaw tarafında bir kavgaya şahit oluyoruz. Şahıslar kalabalıktı ve bize Amerika'da birden fazla sorun çıkartan "N-Word (Zenci) " kelimesini kullandı. Bunun üzerine adama " Nereli? " olduğunu sorduk. Meksikalı ise bir şey demeyecektik ve espri yapıp bırakacaktık. Herif bunun üzerine ters cevap verip küfür etti. Kalabalık bir grup orada olduğu için Fear-RP rolümüzü yapıp arkadaşlarımızı almaya gittik.

1-
Spoiler: GösterGizle

Oradan Pernell Banks ve ben uzaklaştıktan sonra mahalleli arkadaşlarımızı çağırdık ve tartışmanın olduğu yere gittik. Brawl rolü olacağını düşünüyorduk.

Toplu halde durduğumuzun ve Sylvester Wisconsin'i soruşturduğumuz chatlog görüntüsü:

2-

Etrafta şahısı uzun süre aradık ve bulamadığımızda onaylı hoodumuz olan Idlewood'a geri geldik. Motorları park edeceğimiz sırada ara sokakta Sylvester Wisconsin'i gördük. Motordan inip emotelerimiz verdik ve şahısı yaralıya düşürdük. Şahısın AFK olduğuna dair hiçbir görüntü veya yanında kum saati yoktu. Zaten kas seviyeleri yüksek olduğu için üç darbede düştü. Düştükten hemen sonra hoodumuza dönüp role devam ettik.

3- Emote ve Sylvester Wisconsin'i düşürdüğümüze dair ekran ve emote görüntüleri:

( Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi şahısın yanında AFK olduğunu gösterecek herhangi bir simge bulunmuyor. )

Yaptığımız rol gayet yerinde ve düzenli bir roldü. Şahısı aradık ve kendi hoodumuzda bulduk. Açtığı şikayet başlığı yanlış ve rolde herhangi bir kural ihlali bulunmuyor. Kolay gelsin.

#2 - 11.02.2021 13:17
Esc de bırakıp afk kalmıştım dershanede olduğuma dair belgede atabilirim oyun esc+alt tabdaydi.

#3 - 12.02.2021 18:07
Merhaba,

Oyuncu şikayeti kurallarında da belirtildiği gibi, chatlog herhangi bir kanıt niteliği taşımamaktadır. Bu durumda şikayet yetersiz kanıt sebebiyle geçersiz sayıldı.

Şikayet kapatıldı.