Konu: [26.10.2019 - Andre_Taylor - David_Sjerze] CAR RAMMING  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 10.02.2021 01:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre_Taylor (@altamaho) - David_Sjerze(@Yavuz_Soylu)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2021 00:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CAR RAMMING

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ve ben meslek yaparken ikisi önüme kırıp kaza yaptırmaya çalışıyorlar. Düşündüklerince beni trollemeye çalışıyorlar. Gerekli kanıtlar videodadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.02.2021 00:04
Biz normal yalumuzda yürüyorduk IC bir olaydı aslında siz bize yaptığınız için yapmıştık, tabi sizin yaptıgınız yerde kayıtta değilim IC bir olay oldugunu düşünürek yaptım sizi rahatsız ettiysem gerçekten özür diliyorum.

#2 - 11.02.2021 01:53
Kesinlikle size öyle bir şey yapmadım. 2. veya 3. sefer meslek yapışımdı. Sizin yüzünüzden 1 meslek turum yandı. Sizle ise IC olarak herhangi bir role girmedim.

#3 - 11.02.2021 01:57
Biz normal yalumuzda yürüyorduk IC bir olaydı aslında siz bize yaptığınız için yapmıştık, tabi sizin yaptıgınız yerde kayıtta değilim IC bir olay oldugunu düşünürek yaptım sizi rahatsız ettiysem gerçekten özür diliyorum.
+ Olarak siz neyden bahsediyorsunuz acaba? Yürüyorduk derken. Meslek yaparken meslek araçları ile ikiniz önüme kırıp kaza yaptırmaya çalışıyorsunuz. Bunun neyini IC olay olarak düşünebiliyorsunuz? Şahısın gerekli cezayı almasını istiyorum.

#4 - 11.02.2021 09:51
Ya ben öyle düşündüm sen bana yaptıgın için IC olarak Andre ile anlaştık bizde sana yaptık yani, senden özür diledim zaten tekrardan rahatsız ettiysem özür dilerim

#5 - 12.02.2021 19:38
Merhaba,

Andre Taylor&David Sjerze karakterleri, Car Ramming kapsamında cezalandırılacaklar.

Şikayet kapatıldı.