Konu: [08.02.2021 - Nikolai_Sandy] CJ  (Okunma sayısı 60 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2021 22:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nikolai Sandy @Holyegg7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi truckerda CJ yaptı ilkinde sonra biraz ilerlerken tam o esnada tekrar CJ yaparak aldı otomatikmen aracın üstünde kaldım /b den uyardım hala sürmeye devam etti o esnada raporumu attım ama admin görmedi sonra tünelin oraya gelince ss te görüldüğü üzere araçtan indi hadi al aracı verdim dercesine, halbu ki trucker araçlarında araçtan inince otomatik aracın olduğu yere ışınlanırsın.Bunu düşünemeyeceğimi sandı sanki hiç ihlal yapmamış gibi.Kişi 3 level ama cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.02.2021 23:34
Arkadaşımız bunny yaparak aracına gidiyo onun ss ini almıyor bende sinir olarak cj yapıyorum doğru sonrasında aracın üzerinde durarak kendiside cj yapıyo sonra pmden yazarak sinir ediyo görevimi iptal ediyorum Kanıtım buyrun https://hizliresim.com/6UeFSI

#2 - 11.02.2021 11:54
Merhaba,

Görevi iptal etmeniz yapılan ihlalin üstünü örtmüyor. Karşı taraf herhangi bir ihlalde bulunmuşsa ayrı şikayet konusu oluşturabilirsiniz.
Nikolai_Sandy karakteri, Car Jack kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.