Konu: [Will_Brake @arasalpcihan] Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 83 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2021 13:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Will_Brake @arasalpcihan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2021 / 12:45 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch, Noob DM, Aktif rolde /b.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece kulübümün buglanan interioru ile uğraşıyordum, sorun düzelmeyince uğraşmayı bıraktım ve mekandan çıkıp hemen kapının önündeki motoruma atladım. Daha önce hiçbir rolümün olmadığı Will karakteri aniden gelip "boynuma sarılma" emote'u verip saldırganlık göstererek DM kural ihlalinde bulundu. Kural ihlali olduğunu bilsem de  sürekli roleplay'e devam ettim, /dene komuduyla destekleyerek şahsı uzaklaştırdım. Sonrasında uzağımda iken yine hiçbir sebep yokken bıçağına sarıldı. Bıçağını çektikten sonra da belimdeki silahıma davranarak etkisiz hale getirdim. Sonrasında /b üzerinden "Forumda görüşürüz" tarzında, yüzümde gülümseme bırakan davranışlarda bulundu. Pilot bir oluşumda R-18 rütbesindeyim, her gün birden fazla yetersiz rol bilgili oluşum üyemize elimden geldiğince rol öğretmek için çabalıyorum, fakat hem yetersiz rol bilgili olup hem de /b üzerinden böyle tehditler savuran insanlara maalesef pek ılımlı ve sevecen yaklaşamıyorum. Daha öncesinde de Idlewood bölgesinde oluşumumdaki oyuncularla yaptığı rollerde benzer ihlaller yaratmasına rağmen ihlallerine göz yumulmuştu, fakat artık tadımızı kaçırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Aktif rol bölgelerindeki zevkleri ihlaller ile baltalamayı alışkanlık haline getiren şahsın, DM, Noob DM ve aktif rolde /b'den cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 08.02.2021 10:52
@arasalpcihan sanırım etiketi görmedin, tekrar etiketlememde fayda var gibi gözüküyor.

#2 - 08.02.2021 13:13
Merhaba,

Will_Brake karakteri, RetartedRP & Rolde /b kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.