Selam.@Thorin the dealer @Heavenly öncelikle etiket için özür diliyorum.
Şikayeti açan arkadaş bize OOC kin beslemiş olacak ki, eski karakterim ile yaptığım şeylerin ekran görüntüsünü alarak, şikayet kısmına şu an aktif olarak kullandığım karakterin ismini yazmış. Amacını anlamış değilim, eski karakterlerin ismini yazmak yerine şu an kullandığım ve IC-OOC hiç bir sicili bulunmayan karakterimin ismini yazıp sicilimi kirletme çabalarındaki bu arkadaş, 3-4 farklı şikayeti tek bir konuya açıp, genel olarak yapılan ihlalleri öne sürerek hangi ihlali kimin yaptığını bile belirtmeyerek,
"suçu ortaya atıyorum, üzerine alınan alınsın" tutumu ile yol yürüyor. Koydukları fotoğrafların yarısından fazlasında olaylar net bir şekilde gözükmüyor bile, şikayet şablona uygun değil, yapılan ihlalleri alıntılamamış. Şikayette adım geçiyor ancak fotoğrafların hiç birinde karakterimin ismini göremiyorum, ek olarak fotoğrafların yarısından çoğunda ihlal bile göremiyorum. Arkadaş sanırım
"şikayet açmak için" şikayet oluşturmuş. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum, yaklaşık üç gündür şikayet mevcut.