Konu: Cruz_Lee Mark_Carmelo David_Lucia James_Rexha--Bir çok ihlal.  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2021 00:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cruz_Lee @Emre77x Mark_Carmelo @semih9088 David_Lucia @Berkay09x  Jamex_Rexha @Berkay029

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te mevcut olan tüm arkadaşlar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM,Birlik kural ihlali (10 gün),Fear RP,Emote kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona bölgesinde kalabalık şekilde yürüyoruz,köşede IC olarak takılıp rolumuze bakıyordur.Bu Cruzz Lee ve yanındaki arkadaşlar sürekli olarak gelip laf atıyor Fear RP kural ihlalini çiğniyordu.Bir kaç saat sonra gelip rol yaptığımız ortama ateş açtılar.Arkasından gelen David adlı arkadaş SS'lerde görünen cümleleri kurdu. İlk bize sıkarlarken emote vermeden sıktılar.Yetmezmiş gibi tekrar gelip tekrar sıktılar hepsini aşşağıya bıraktım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Daha forumda tanıtımın onayı kabul görülmeden böyle bir rol ile karşılaştık.Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 06.02.2021 01:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.02.2021 01:03
Karakterim hiçbir şekilde olaya dahil olmamıştır bana ters yaptın bende karşılık verdim.😊

#3 - 06.02.2021 01:12
Şahitliğimi onaylıyorum, her şey ss'lerde mevcut.

#4 - 06.02.2021 02:01
Emoteler mevcut zaten kayıttay'dım emoteler'le ilgili bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum, fear RP'ye gelirsek neredeyse sayılarımız aynı'ydı karşılık vermemiz normal orada tek başıma değil'dim. Bir'de ihlal edilen kurallara DM koymuşsunuz arkadaşlarınızla olan rolümüzü bilmeden veya sorup araştırmadan şikayet açman garibime geldi, iyi oyunlar, iyi forumlar.

#5 - 06.02.2021 11:47
Cezai işlem görecekler, Cruz_Lee ve yanındaki arkadaşların artık bu konudaki kredileri tükendi, daha fazla ihlal istemiyoruz. Daha fazla bu takımdan ihlal ve şikayet gelmeye devam ederse, cezai işlemlerinde arttırıma gidilecek.