Konu: [06.02.2021 - Jimmy_Layton + Andre_Cruse]  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2021 04:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre_Cruse @Monky - Jimmy_Layton @Dola

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [06.02.2021 - 03:45 - 04:00]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk önce aracımın çalındığını fark ediyorum ve daha sonrasında /araclarim'dan aracımı aramaya çıkıyorum. Aracım Willowfield bölgesinde hurdaya veriliyor ve çalan kişiyi gördüğümde araçtan atıyorum. Daha sonrasında aracımı alıyorum ve şahıs beni tekrar aracımdan atıyor. Telefonla veya başka bir şeyle aranmayıp, direk olay yerine Jimmy_Layton adlı oyuncu geliyor. Andre_Cruse adlı oyuncu rol esnasında /b bölerek, "Araca neden spawn atıyorsun?" diyor fakat ben orada hiçbir şekilde spawn atmadım ve kendi şahsi aracım, herhangi bir birliğe ait değildir. Daha sonrasında Jimmy_Layton hem rolü bozarak, hemde role devam ederek beni emote ile yere itiyor. Ben anlamadım rolde miyiz, yoksa değil miyiz? Şahıslar /b kanalını aktif bir şekilde kullanıp, işgal ediyorlar. Rapor atıp aracı getirdikten sonra aracıma biniyorum fakat şahıslar bana hala /b'den yazarak, araçtan inmemi söylüyorlar. Daha sonrasında Jimmy_Layton adlı oyuncu bana ortak nezakette davranmıyor ve MetaGame yapıyor. IC'den OOC konu konuşuyor. Beni OOC olarak tehdit/kışkırtma yaparak parasını vermezsem, beni şikayet edeceğini söylüyor. Rolün devamında hurda paralarını veriyorum. Bu arada araca spawn atıldığım söyleniyor fakat bunu ben birkaç kez yaşadım, araçtan indiğimde birkaç saniye sonra araç otomatik spawn oluyor. Genellikle gece saatlerinde fakat sık rastlanan bir durum değil, orada herhangi bir araca spawn atmadım chatte görünüyor ve loglardan bakılabilir. Bir şey daha belirtmek isterim, bir oyuncu bana Willowfield bölgesinde araçtan indiğinde otomatik spawn olduğunu söyledi buna katılıyorum, orada herhangi bir spawn atılmadı. Bunu başka bir oyuncu da bana katılarak, şikayetinde bunuda belirtebilirsin dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

/araclarim

Spoiler: GösterGizle

Andre_Cruse: /b + Mixing

Jimmy_Layton: Mixing + Retarted RP + /b + Ortak Nezaket + OOC Tehdit/Kışkırtma + MetaGame

Ek açıklamalar(varsa): Bu iki oyuncunun hak ettikleri cezaları almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 06.02.2021 06:47 Whoobies »

#1 - 06.02.2021 11:57
Andre karakterinin tutumu konusunda büyük bir problem yok, cezai işlem için yeterli kanıtlar yok onun adına.

Jimmy karakterinin ise yaklaşımı ve  tutumları hoş değil, diğer cezalarıyla birleştirilerek cezai işlemi yapılacak.