Konu: [02/02/2021] Charles_Lave - Valentino_Lave  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2021 23:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino_Lave @umutkrsnsr – Charles_Lave @HalitSari

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Myoong_Yoon – Ricky_Reyes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/02/2021 23:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP + İzin gerektiren rol + Polise sığınma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki kişi, birlikle beraber düzenlediğimiz partiye geliyorlar ve biz partiden ayrılırken arkamızdan böyle şeyler diyorlar (sste fazla yok) sonrasında motoruna tekme atıp kaçmalarına engel olmaya çalışıyorum fakat şahıs refuse rp yaparak kaçıyor. İki defa yaşanıyor dakika farkına bakılıp anlaşılabilir. İkisi de sözlü taciz rolüne giriyorlar ve bunu defalarca yapıyorlar diğer şikayetimde arkadaşın yaptığını görebilirsiniz. Ayrıca şahıslardan biri illegal birlikte olmasına rağmen polise sığınıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/RhWYyj https://hizliresim.com/mEkZ6U https://i.hizliresim.com/SZfd2l.png https://hizliresim.com/detLKF

Ek açıklamalar(varsa): Charles_Lave karakterinin Refuse RP + İzin gerektiren roller + İllegal karakter ile polise sığınmak, Valentino_Lave karakterini izin gerektiren roller kapsamında ağır bir şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 05.02.2021 00:56 berkebabo3 »

#1 - 04.02.2021 23:29
Emote u okduğunda, motora sert bir tekme atar diyor. Karakterimin boyu 1.20 değil dostum. Motora tekme atabilir. Ben orada "motora tekme atıp düşürür" yazmamışım gelip gidiyorsun, emote u atıyorum ve kaçıyorsun bu refuse rpdir. Polis orada durdurmadı, siz polisin yanına gittiniz çünkü ben sizin aracınıza vurdum yere düştünüz. Buna rağmen koşup polisin yanına gittiniz. Polise sığınmaktır bu. Diğer şikayetinizde arkadaşınız saatten bahsediyordu İC olarak sanırım. Olayı böyle kıvırtıp yapmadığınız rolleri yapmış gibi göstermeyin. Yönetimi kandırmayın lütfen. Akli dengem yerinde olduğundan dolayı size durduk yere böyle bir rol sergilemem.
« Son Düzenleme: 04.02.2021 23:33 berkebabo3 »

#2 - 04.02.2021 23:42
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler ceza almamak için saçma sapan savunma yöntemlerine başvurmuş. Kardeşine telefondan bir şey gösterdiğinin rolü olmadı, bizim partimize katılıp biz çıkarken peşlediniz ve merdivende izin almadan bu şekilde bir rol gerçekleştirdiniz. Motorla kaçıp gittiniz sonrasında gelip bu rahatsız edici role devam ettiniz, her şey ortada kişilerin chatlogu kontrol edilebilir. Şikayetin aksine savunmada da yalan söylenip yetkili kandırılmaya çalışıyor, gerekli cezaları almalarını istiyoruz.

#3 - 05.02.2021 00:14
Şahitliğimle alakalı bir şey yazılmamış ama bende orada bulundum, kişiler Cha Yun ve Myoong Yoon'u sözlü taciz ediyorlar ve motora binip kaçıyorlar. Biz iki Elegy peşlerinden gidip "Gentlemen's Social Club" yakınlarında kişilerin motorunu düşürüyoruz. Aynı esnada polis geliyor ve kişiler anında polise sığınıyor.

#4 - 05.02.2021 00:38
Valentino Lave olarak her hangi bir şekilde izin gerektiren bir role girmedim kardeşim rolsel olarak telefondan resim gösteriyordu teşekkürler...
« Son Düzenleme: 05.02.2021 00:42 umutkrsnsr »

#5 - 05.02.2021 01:13
Evet arkadaşlar, SS'te görüldüğü üzere "Ne var sanki iltifat ettik" demiş Charles_Lave adlı karakter, kısaca bize dediğinizi ele verdiniz. Telefon rolüne hiç bir şekilde girmediniz chatloglarınız kontrol edilebilir. Eklemek istediğim bir kaç şey daha var rolde bulunan Ronald Livingston adlı karakteri canlandıran Stance admin (Etiket atmıyorum bilerek) olayda telefona bakmadığınızı doğrulayabilir. Yaptığınız yalan savunma üzerine yönetimi kandırmaya çalışmaktan banlanmanız en uygunu olucaktır.  :) :)

#6 - 06.02.2021 14:13
Merhaba,

Charles Lave karakteri İllegal Kural İhlali,
Valentino Lave karakteri ise, İllegal Kural İhlali & İzin Gerektiren Rol kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.