Konu: Anastasia Malkova  (Okunma sayısı 414 defa)

#0 - 30.01.2021 23:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anastasia_Malkova @Reznov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leila_McCarthy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.01.2020 - 22.57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: MetaGaming

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anastasia Malkova karakteriyle eski karakterim Loretta Garcia ile rol yapıyordum. Önceki karakterim Loretta Garcia'nın yaşadığı olayları, Tommy Lee karakteriyle yaşadıkları loverp'yi falan şu anki karakterim Adele Venier yapmış gibi role yansıtıyor. Ki Adele Venier karakterimin öz ablasının eski eşi rolünde Tommy Lee karakteri. Ayrıca Adele Venier karakteriyle Tommy Lee karakterinin rolü de yok. Dediği şeyin mümkün olma ihtimali de yok. Eski karakterimle yeni karakterimi birbirine karıştırıyor. Ortak hiçbir yanları bulunmamasına rağmen aynı karaktermiş gibi davranıyor. SS'lerde de görüldüğü gibi do kanalından uyarı yapmama rağmen devam etti bu yüzden şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/JtSepO     https://hizliresim.com/WqJFiF

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.01.2021 00:31
Olay esnasında SSlerde gözüktüğü gibi ben de oradayım ve şahitliğimi onaylıyorum. Eklemek istediğim birkaç birşey var, Adele karakteri /do kanalından belirttikten sonra Anastasia karakteri o role devam etmedi bunu SSlerde de görebiliyoruz. Adele karakterinin Loretta karakterini oynayan kişi olduğunu biliyoruz normal olarak ben de tüm günün verdiği yorgunluk ve yapılan roller sonrası ufak dalgınlıklar sonucunda geçmiş rollerini şuan ki karakteri ile yapmış gibi düşündüm ama sadece OOC olarak. O'an ve o andan önce hiçbir şekilde geçmiş rollerini yansıtmadım. Adele karakteri /do kanalından belirttikten sonra aklıma geldi ve Anastasia karakterine PM attım o da benimle aynı dalgınlıkta.. Yani ikimiz de sonradan hatırladık. Anastasia karakteri /pm kanalını kullanarak sana belirtmesi gerekiyordu yapmamış burada bir hata olduğunu düşünmüyorum insanız hepimiz anlık dalgınlıklarımız olabiliyor.. Anastasia karakteri siz belirttikten sonra role devam etti mi etmedi mi ona bakalım lütfen,
« Son Düzenleme: 31.01.2021 17:04 UnLost »

#2 - 31.01.2021 01:01
Geçmiş rollerimin şu anki karakterimle olduğunu düşünmesi imkansız. Loretta karakterini 7 Ocak tarihinde bıraktım ve Adele karakterine geçtim.  Bir gün önce atılmış NC'den sonra bu rol dönmedi. Ayrıca o anki dalgınlığına gelmiş bile olsa bunu bana PM'den belirtmesi gerekiyordu Anastasia karakterinin. Hiçbir belirtmeye girmedi Anastasia karakteri ki öncesinde Leila karakteriyle de PM yoluyla konuşmuşlar ve dalgınlığına geldiğini söylemiş. Rolü benimle yaptığı için bana belirtmesi gerekiyordu. Leila'nın yaptığı savunmayı doğru bulmadım ve bence olaya tarafsız gözle bakmıyor. Karar Yönetim Ekibinindir. İyi forumlar.

#3 - 31.01.2021 01:12
Geçmiş rollerimin şu anki karakterimle olduğunu düşünmesi imkansız. Loretta karakterini 7 Ocak tarihinde bıraktım ve Adele karakterine geçtim.  Bir gün önce atılmış NC'den sonra bu rol dönmedi. Ayrıca o anki dalgınlığına gelmiş bile olsa bunu bana PM'den belirtmesi gerekiyordu Anastasia karakterinin. Hiçbir belirtmeye girmedi Anastasia karakteri ki öncesinde Leila karakteriyle de PM yoluyla konuşmuşlar ve dalgınlığına geldiğini söylemiş. Rolü benimle yaptığı için bana belirtmesi gerekiyordu. Leila'nın yaptığı savunmayı doğru bulmadım ve bence olaya tarafsız gözle bakmıyor. Karar Yönetim Ekibinindir. İyi forumlar.
Olaya tarafsız bir şekilde yaklaşım sergiliyorum, burada Adele veya Anastasia karakterinin ceza almasının bana bir zararı olmaz. Ben orada yaşanan olayları anlattım gerekli şeyleri yazdığımı düşünüyorum daha fazla birşeyler yazıp kalabalık yapmayacağım. Evet karar yönetim ekibinindir, gerekli ve en doğru kararı vereceklerinden eminim.

#4 - 31.01.2021 16:12
Unlost'un yaptığı savunmada karakteri eski karakter sanıp dalgınlığına geldiğini söylemişlerdi. Az önce Anastasia karakteri yine geldi yanıma ve dünkü rolüne devam etti. Yaptığı rolün hata olduğunu düşünen insan hala dünkü rolüne devam etmez. Bilerek yapıyor ve karakterimi baltalıyor. Rol zevkimi kaçırıyor. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum. SS'i de buraya bırakıyorum. Tarihi ve saati zaten yazıyor.

https://hizliresim.com/HT0k0b

#5 - 31.01.2021 23:22
Anastasia_Malkova olarak savunmam;

Öncelikle Anastasia karakteri Adele Venier olarak seni tanıyor, ve senin yaşayış tarzını, takıldığın ortamı, az çok biliyor. IC davranışların, hal ve hareketlerin sonucunda, Anastasia'ya ettiğin IC hakaretler sonucunda, sana normal davranmasını bekleyemezsin, o da IC olarak tüm yaptıklarını yüzüne vuruyor sadece, bunda bir kural ihlali yok. Senin kendi SS'lerinde ( https://hizliresim.com/WqJFiF ) görüldüğü gibi sürekli olarak kıza hakaret ediyorsun, ve bunu hiçbir sebep yokken, OOC kinin yüzünden yapıyorsun. Bu şikayeti de sırf OOC kin tuttuğun için açıyorsun. Anastasia karakterine IC olarak bu şekilde yaklaştıktan sonra, onun sana hiçbirşey olmamış gibi davranmasını bekleyemezsin. Oyundan soğutuyor, rolümü baltalıyor, rol zevkimi kaçırıyor demişsin, fakat senin 30.01.2021 saat 23.00 sıralarında olan rolde yaptıkların da, şikayet ettiğin şeyi senin yaptığını gösteriyor. Sürekli olarak hakaret ederek oyundan soğutuyosun. ( https://hizliresim.com/WqJFiF ) Ek olarak hatalı emote kullanıyosun, şu SS'inde görüldüğü gibi. ( https://hizliresim.com/JtSepO ) Böyle bir "/do" emotesi kullanımı yok, tamamıyla hatalı. Söyleyeceklerim bu kadar, karar yönetim ekibinin. @BlackQueen

#6 - 31.01.2021 23:49
Anastasia Malkova karakteriyle Adele Venier karakterinin tanışma şekli Arnold Totti ve Daisy Totti çiftinin başına gelen olay sayesinde oldu. Anastasia Malkova karakteri en yakın arkadaşının eşiyle loverp tarzı bir role girdiği için ve tüm aileyi dağıttığı için benim karakterim de bunlara şahit olduğu için Anastasia Malkova karakterini sevmiyor, kendisinden nefret ediyor. Kendisine OOC kin tutacak herhangi bir olay yaşamadık, yaşadıysak söylesin. OOC olarak kendisine yaptığım ettiğim bir yanlış varsa da sunabilir. Adele Venier karakterinin yaşantısını biliyorum diyor. Kendisiyle o olaydan sonra rollemedik bile. Ki karakterimin yaşantısını bildiğini sanmıyorum. Karakterim şu zamana kadar tek bir kişiyle loverp ve benzeri rollere girdi, o da Roland Preston'dur. Aksini iddia eden birisi varsa söyleyebilir. Yaptığı savunmada bile olmayan şeyleri söylemiş. Hala daha da söylüyorum eski karakterimi yeni karakterime yansıtıyor. Şikayet açma sebebimi de belirttim. Eski karakterimi yeni karakterime bağlıyor, olmayan şeyleri var gibi söylüyor. OOC kinlik bir durum yok eğer olduğunu düşünüyorsa kanıtlarıyla beraber şikayet açabilir. Karakterimin Anastasia Malkova karakterinden neden nefret ettiğini ve bunu durduk yere yapmadığını en başta yazdım. İyi forumlar.

#7 - 06.02.2021 11:17
"/do kanalından belirttikten sonra" durum devam etmiyor. Bu hususta karışıklık olduğu düşünülebilir. Anastasia karakteri mixing gerekçesiyle uyarı almakta çünkü anlık bir hata yapıyor ve devam ettirmiyor.

Kilit.