Konu: OOC HAKARET [ORTAK NEZAKET]Parmenio Gulotta  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2021 00:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SamedShow

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba şahıs bana PM Üzerinden Küfür etmiştir PİNGİM'den kaynaklı Ufak bi sürüş hatası yüzünden

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklama yok PİNGİM'den kaynaklı sürüş bozukluğu yüzünden pm üzerinden küfür.

#1 - 01.02.2021 00:14
Arkadaş tırla önüme kırdı yapma dedim yaptı uyardım küfür edicem yeter diye arkadaş dinlemedi bende dayanamayıp yaptım.Küfürde hatalıyım hatamın farkındayım gerekli cezayı almayada razıyım. Buradan şunu demek istiyorum kusura bakmayın bu konu şikayete taşındığı içinde özür dilerim ama arkadaş gece gece tüm sinirlerimi alt üst etti savunmam bu kadar iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01.02.2021 00:26 SamedShow »

#2 - 01.02.2021 00:20
Kişi kendiside İtiraf ediyor Biraha olsa birdaha söverim demiş Cezahsının ağırlaştırmasını talep ediyorum.

#3 - 01.02.2021 00:22

Resimde'de gözüktüğü gibi PİNGİM Var

#4 - 01.02.2021 00:27
Ben pingi çıkmış birinin adamın önüne önüne kırdığını görmedim kardeşim.

#5 - 01.02.2021 00:51

Bu arada arkadaşa söyledim söv dedi sövdüm.
Ben burada konuşmaların hepsini attım arkadaş sadece kırpmış atmış normalde şikayet geçersiz sayılması lazım ama ben attım hepsini.
« Son Düzenleme: 01.02.2021 01:15 SamedShow »

#6 - 02.02.2021 11:42
Merhaba,

Söv dediği için küfür ederim diye bir şey yok. Aynı durumun tekrarı halinde karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacak. @SamedShow
Parmenio Gulotta karakteri, Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.