Konu: [26.02.2021 - Tyrone_Foster] Mülk Değerinin Üzerinde Satış  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 26.02.2021 14:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone Foster @ba2handro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İşyeri, ev ve araç satışlarında sistemsel fiyatın maksimum $50.000 + varsa dekor/modifiye parası üstüne satabilirsiniz. Örneğin sistemsel fiyatı 50.000$ olan bir eviniz var, 20.000 dolarlık dekor satın aldınız. Maksimum 50.000(sistemsel ev parası) + 50.000(kural dahilinde + para) + 20.000(dekor parası) fiyatına satabilirsiniz.

CEZASI: Hapis ya da yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün bana bir şikayet oluşturdu ev değerinin üzerinde satma konusuyla ilgili, ancak kendiside aynı işlemi yaparak evin miktarından fazlasını satıyor, diyecek birşey bulamıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlanlar > İşyeri'ndende görebilirsiniz.
https://prnt.sc/107k7pq

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.02.2021 14:51
Hızlı bir şekilde savunma yapıyorum.

#2 - 26.02.2021 14:58
Selamlar, bilmediğiniz konu hakkında şikayet açmanız gerçekten üzücü olmuş. İlk önce size biraz sakinleşmenizi önererek savunmama geçiyorum.

El Corona bölgesindeki 190 kapı numaralı iş yeri benim üzerime evet bu doğru. Bildiğiniz gibi "El Corona Southsiders X3" oluşumu o bölgede aktif olarak rol yapıyor, Pawn Shop onların işine yarıyor. Arkadaşların rollerine destek olmak, onların farklı bir mülk satın alarak para harcamamaları için 190 kapı numaralı iş yerini üzerimde tutuyorum. Satmak ya da kiralamak gibi bir düşüncem zaten yok. İlan sanırım gözümden kaçmış, yanlışlıkla oluşturmuş olmalıyım, belirtilen fiyatı teklif edilse dahi satmayacağımı X3 oluşumunda rol yapan arkadaşlarımız bilirler.

Mülk konusunda ihlal yapmıyorum, çok aktif bir bölgede oldukça para edebilecek mülklerimi sistem fiyatının altına sattığımı referans edeceğim oyuncular da size anlatabilir. Karakterimi irtibat numarasından arasaydınız, pm üzerinden bana ulaşsaydınız zaten satılık olmadığını öğrenirdiniz. Bilgilendirmek için şikayet açmışsınız sanırım, teşekkürler gözümden kaçmıştı kaldırıyorum.

#3 - 26.02.2021 15:01
Merhaba,

Aynı durum burada da geçerli,
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=103225.0

Savunma için teşekkürler.

Şikayet kapatıldı.