Konu: Dexter Jonathon @youngbruda Alphonso Thornycroft @burak1903 // 3 ihlal  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 27.01.2021 01:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dexter Jonathon @youngbruda Alphonso Thornycroft @burak1903

Olaya dahil olan şahit karakter adı: hoover üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5 dakika önce

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear rp ihlali, retarded rp, birlik kural ihlali (10 gün)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaş 1 saat önce de kurye motoruyla gelip durduk yere küfredip gitmişti, fakat fazla umursamadık. İkinci defa arkadaşıyla geldiler, durduk yere hararet çıkarıyorlar, birliğimin 10 gün kuralı var, alttan almaya çalışıp kendimizi ezdiriyoruz üstüne 2 kişi 6 kişiye küfrediyorlar, hiçbir sebep yok. Daha sonra da yumruk atıp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.01.2021 01:06
Benim herhangi bir eylemim yoktu fiziksel olarak, sadece motoru sürdüm ve diyaloğa girdim herhangi bir kural ihlali görmüyorum kendi kısmımda. 1 saat öncesinde ise kurye aracı bana ait değildi, bunun hakkında da kanıtınız yok.

#2 - 27.01.2021 01:48
5 dakika sonra adam toplayıp geldiler, gereksiz atarlar, ahkam kesmeler falan, /do dan  illegal izni aldık, dövdük. tek emote ile yaralı rolünü geçiştirdiler, arabaya bindikten sonra dayak yiyen bir adamın dediği şey sste gözüküyor :))

#3 - 28.01.2021 23:49
arkadaş gelip saldırmaktan bıkmadı, üstüne rolümüzü baltalıyor, 10 gün kuralımız göz önünde bulundurulsun, şikayet güncel

#4 - 29.01.2021 18:37
Ufak sürtüşmeler büyümüş, konu fiziksel saldırıya dönmediği sürece cezai işlemlik bir durum yoktu lakin Alphonso karakterinin yaptığı ihlallerin kanıtları net, canı sıkılmışa benziyor. Cezalandırılacak.