Konu: [Çoklu kural ihlali] Stephan Petrosian-Gerard Darchinyan-Pagour Mardirosian  (Okunma sayısı 487 defa)

#10 - 21.01.2021 13:12
Arkadaşım sen kaza yapmış birinie anneni sikerim orospu çocuğu dersen ben kendime tabiki bir dayanak bulmak zorunda kalacağım.Bende gidip çavuşumu arayacağım bekleyin dedim.Fakat siz yine hiç geri basmadan küfürler etmeye devam ettiniz.
Bu sstede görüldüğü gibi sana pm atmamın tek amacı belki yaptığın hatanın farkındasındır adminle konuşup rolü delleriz diye bi anlaşmaya varacaktım.
Fakat sen hala yaptığın hataların arkasında durduğun için şikayet açtım.
Sana küfür etme konusunada gelirsek...
Kardeşim sen gelip bana anneni araba yapar sürerim diyorsun,bende sana gerekli cevabı veriyorum.
Şimdi bununla uğraşacağım ve ettiğiniz bütün ailevi küfürleri bulup teker teker buraya yükleyeceğim.
Hala küfürden bahsediyorsun, sen tehdit ettiğin için ve küfürler ettiğin için biz de karşılık verdik ağır veya hafif olması önemli değil ve sen diyorsun ki Mark karakterinin annesi öldüğü için karşılık verdi bunları karakterler bilmiyor, başka bir savunma yapmayacağım.

#11 - 21.01.2021 13:18
Ya arkadaşım benim sizi tehdit ettiğim,küfür ettiğim hiçbir sste gözükmüyor sen neden hala göz göre göre yalan söylüyorsun ki?
Olayın son noktasında ailevi küfürünüzden dolayı ve beni vuracağınızı bildiğimden dolayı karşılık veriyorum ardından zaten düşüyorum..
Belinde silahı olan mafya olmuş..

#12 - 21.01.2021 14:53
Şikayetteki kişiler yasaklandı.

@METEHAN savunma yapın.

#13 - 21.01.2021 15:45
Şahitliğimi onaylıyorum, @METEHAN'ın susturması olduğu için onun savunmasını aşağıya bırakıyorum.

Selamlar, kişiler ile yol üzerinde giderken aramızda bir kaza gerçekleşiyor ve sözlü tartışmaya giriyoruz. Daha sonra arkamızdan gelen araç. (Stephan Petrosian, Gerard Darchinyan ve Gilberto Gimenez) karşımızdaki Buffalo üyeleri ile sözlü tartışmaya devam ediyorlar ve aralarında bir sorun yaşanıyor. Ben kendi tarafımdan kişilere ateş açmıyorum. Arkadaşlarımızın şikayete eklediği kanıt ekran görüntülerinde gözüküyor. @Efearac1 rol içinde yanımdaydı, şahitlik yapabilir. Hasar loglarını inceleyebilirsiniz.

Aşağıya birazdan bir video bırakacağım, sıkmadığıma dair bir kayıt. Uzun yazıp kafa karıştırmak istemedim, iyi forumlar.
(Onda kısa bir kesit vardı, videonun tam hali tarafımca yüklendi.)

#14 - 21.01.2021 16:22
Lütfen yanlış anlaşılma olmasın,küfürleri yedikten sonra karşılık veriyorum...Küfürleri kesinlikle ben başlatmadım.Sslerde belli olmakta ben zaten bana çarpan kişilerden şikayetçi değilim onlarla sadece aramda kaza rolü döndü.İyi forumlar :)

#15 - 29.01.2021 19:59
İlgili kişiler yasaklanmış, Pagour ise geride durmayı tercih etmiş

Şikayet kapatıldı.