Konu: [22.01.21] Enrique_Flores Agresif rol OOC Kin  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 22.01.2021 16:32
@Flores

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enrique_Flores @Flores

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rovshan Zetnikov @MoressaTheGreat

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/01/2021 16:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunshine apartmanı önüne aracı park ederken arkadaş lastikleri yakarak yanımıza geldi. Bizi sürüş yaparken rahatsız edecek derecede takip ettiğinden Rpvshan haklı gerekçeyle sorunun ne olduğunu sordu. Arkadaşı hiç tanımamamıza rağmen bize başkasının selamının olduğunu söyledi ve takip ettiğini söyleyip tehdit etti. Rovshan karakteri daha dün şehre adımını attı ve düşman edinecek hiçbir rolde bulunmadı. Bu gerekçeyle Syvatoslav karakteriyle geçmişi olduğunu düşünerek ooc kin yaptığını iddia ediyorum.  Üstüne üstelik birlik açılalı on gün olmadı yapılan agresif rolü de göz ardı etmemek lazım. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

#1 - 22.01.2021 16:59
Şahitliğimi onaylıyorum, kişinin karakteri sivil ve gelip birilerinin selamını şehire yeni getirdiğim karaktere daha hiç role girmemiş olduğum Enrique böyle bir rol sergiliyor, anlam veremiyorum fakat ihlal olduğu tanımadan etmeden herhangi bir rolle olaya dahil olmadan bana biraz retarted ve mixing olduğu da geldi. Kişiden şikayetçiyim savunmasını yapabilir daha önceden kışkırtıcı roller yaptığını PM'den düzgünce sormuştum, tersleyerek cevabımı aldım. OOC kin de olduğunu düşünüyorum.

#2 - 22.01.2021 19:33
Öncelikle Merhabalar. Benim karakterim şehire yeni geldi ve daha hiç kimseyle tanışmadı. OOC kin diyor arkadaşlar benim eski karakterim ne? OOC bir rolümüz yok, ne gibi bir kin olabilir? Sonra diğer konuya gelecek olursak ben şahısları IC ve OOC tanımıyorum, arkadaşın eski karakterinide bilmiyorum. Benim karakter IC olarak şakacı bir tip arkadaşları şakalamak için bir role girmiştim ve onlar direk PM atmaya başladırlar bir nebze OOC böldüler gibi bir şey oldu ve onlara açıklayamadım durumu. Bu durumdan ceza almak istemiyorum.

#3 - 22.01.2021 20:04
Öncelikle Merhabalar. Benim karakterim şehire yeni geldi ve daha hiç kimseyle tanışmadı. OOC kin diyor arkadaşlar benim eski karakterim ne? OOC bir rolümüz yok, ne gibi bir kin olabilir? Sonra diğer konuya gelecek olursak ben şahısları IC ve OOC tanımıyorum, arkadaşın eski karakterinide bilmiyorum. Benim karakter IC olarak şakacı bir tip arkadaşları şakalamak için bir role girmiştim ve onlar direk PM atmaya başladırlar bir nebze OOC böldüler gibi bir şey oldu ve onlara açıklayamadım durumu. Bu durumdan ceza almak istemiyorum.
Arkadaş konuyu bizim ooc olarak onu sıkıştırdığımızı söyleyerek sıyrılmaya çalışıyor gibi algıladım, ooc ve ic olarak ona kendini ifade etme hakkı verdik. Şaka olsaydı IC olarak söylerdi diye düşünüyorum çünkü kendisi rol bittikten sonra lastik yakarak gaza bastı ve ortadan kayboldu. OOC olarak arkadaşım ona yine kendini açıklama fırsatı verdi, karakterinin şaka amaçlı yaptığını söyleyebilirdi ama yine söylemedi ve pmyi kapattı. Şimdi iş ciddiye binip şikayet açılınca şaka yaptığını söylüyor. Hiç samimi değil.
« Son Düzenleme: 22.01.2021 20:06 unknownbard200618 »

#4 - 29.01.2021 18:17
Ortada OOC kin gibi büyük bir suça yeterli bir kanıt yok. Şikayeti düşürüyoruz, K&A.