Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Lupin -
@GeberemeyeJackson Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Derrick Young
@YoungMiaked -- Anastasia Benladova
@Buraksnl14 Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'De mevcut.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Korna Spam
2-) METAGAMING
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da onaylı hood bölgesinde TreShawn adlı arkadaşımın yanına giderken Taxi mesleği yapan
Thomas_Lupin isimli arkadaş yanımızda durdu, taxi istemediğimizi söylememize rağmen korna spam yapmaya devam etti. En sonunda sinirlenip
O kornayı götüne sokarım! dedim ve arkadaş bana küfür edip kaçtı. Takip ettim, o sırada bir zenci daha yanıma geldi. Olayı anlattım, adamı dövdük. Bir iki dakika sonra Idlewood'a gidiyordum, karşıdan Thomas adlı arkadaş gelip
KASITLI OLARAK bana çarptı ve devam etti.
Polisi arayı Derrick Young üzerinden saldırı altında kaldığını söyledi, Derrick bu durumu /b üzerinden
Adımı bilmiyorsun dedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
---------------------------------
---------------------------------------
-----------------------------------
------------------------------------
Çarptığı fotoğrafta belki yalan söyleyip, o sırada duruyordum. diyerek geçiştirmesine rağmen o sırada benimle role giren kızı da etiketliyorum.
Ek açıklamalar(varsa): Bu şekilde insanlar olduğu için sunucuya yeni gelen, 1seviye insanlara mahçup duruma düşüyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkürler iyi günler.