Konu: [27.01.2021] Alphonso_Thornycroft Emotesiz Saldırı/Agresif Rol.  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 27.01.2021 14:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alphonso_Thornycroft @burak1903

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2020-13:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz işlem.
Agresif Rol.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brystal adlı birliğin bölgesine daha önceden ellerinde uyuşturucu olmadığından dolayı üretim yapıp toplu şekilde satışa sunmak için gittim başta sizlere lazım mı dedim, fakat sonrasında kişilerin yetersiz rol bilgisine sahip olduğunu görüne devamını getirmedim. Tam yaşananlara gelir isek, Alphonso adlı kişi gereksiz agresif rolle bürünüp emote vermeden elinde bulunan sopa ile vurmaya başladı o an zaten karşılık vermedim, onaylı hood olması ve yaptığı saçma rolden dolayı karşılık vermedim, eğer karşılık versem zaten bayıltırdım.
Son olarak kişinin emotesiz hareket edip saldırması ve gereksiz agresif role bürünmesinden dolayı cezalandırılmasını istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamalar(varsa):Son zamanlarda böyle olaylar ile çok fazla karşılaştım ve cidden canımı çok sıkıyor.Bu arada kişi büyük ihtimalle karakterimin şeyine göre hareket ettim diyecektiktir, fakat bu kadar agresif olunmaz. Son olarak bir kişinin illegal rol yapabilmesi için en az 5 seviye olmalı diye biliyorum fakat kişi, 3 seviye.

#1 - 06.02.2021 09:07
Savunma yok, cezai işlem görülecek.