Konu: [17.01.2021 - Mia_Olivia] (Çoklu İhlal Şikayeti)  (Okunma sayısı 444 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 17.01.2021 16:55
Ekran görüntülerinde kimin olduğu belli olmuyor

#21 - 17.01.2021 17:08
Mia_Olivia'nın GBİ'da Michael_Peterson'un Bıçakladığına Ve Dövdüğüne Dair Kanıt:
« Son Düzenleme: 17.01.2021 17:12 Slayer34 »

#22 - 17.01.2021 17:09
Tamam güvenli bölge'i bilmiyordum ama anlamıyorlar güvenli bölgeden cezamı verir misiniz?

#23 - 17.01.2021 17:13
Olayı dünkü olan kazadan bizim seni kaçırdığımız yere getirmişsin. Michael Peterson'u bıçakladığın yer dünkü akşam olayıdır. Bugün seni kaçırdığımız yerde sana açtığım şikayette bütün yaptığın kural ihlalleri bulunuyor. Boşu boşuna tek tek ileti göndermene gerek yok, bir tane göndersen yeterli oluyor. Yetkililerin işini uğraştırıyorsun. Savunman bittiyse "savunmam bitti" şeklinde iletini sonlandırabilirsin.

#24 - 17.01.2021 17:15
Mia_Olivia'nın GBİ'da Michael_Peterson'un Bıçakladığına Ve Dövdüğüne Dair Kanıt:
"EMOTELERE İYİ BAKIN BIÇAĞINI ÇEKER ONDAN SONRA GERİ CEBİNE ATAR ADAMA DALAR..

#25 - 17.01.2021 17:19
Ben oturmuşum rol yapıcam ss alcam gelip rolümü bölüyorsunuz

Öncelikle Güvenli Bölgede aracına çarpan kişiye küfür ediyorsun yani agresif roleplay yapıyorsun. Ben araçtan iniyorum tekrar küfür ediyorsun, arkadaşlarımı arayıp araba istiyorum gelip bana bıçak çekiyorsun emote verip saldırıyorsun yani güvenli bölge ihlali yapıyorsun. Ondan sonra biz aramızda ic rol yapıp seni buluyoruz role uymuyorsun /b den sürekli rolü bölüyorsun. Yaralı olduğun halde beni bıçaklama emotesi veriyorsun. Yani Revenge Kill yapıyorsun sonra kalkıp koşup kaçmaya çalışıyorsun buda Yaralı Kural İhlaline giriyor. Araç içinde seni kaçırıyoruz telefonla konuşma yapıyorsun bu yaptığında Refuse Rp ve Retarted Rp ye girer. Ayrıca sivilsin ama silahın var ve üzerinde bıçak taşıyorsun yani bi nevi illegalsin polisi arayamazsın. Savunman varsa ss atar yaparsın. Yazı yazmayla savunman zaten geçersiz sayılır. İyi roller İyi forumlar dilerim.  :)

#26 - 17.01.2021 17:20
Tamam güvenli bölge'i bilmiyordum ama anlamıyorlar güvenli bölgeden cezamı verir misiniz?
Dostum bak orada bir sürü şikayet var, sen sadece bundan mı yiyeceğini düşünüyorsun  ceza mı seçiyorsun kendi kendine? Karşindaki onayli birlik lideri aşağılayıcı hareket değil, dövüyorsun. Birde dalga geçer gibi *adama dalar* emotu veriyorsun kız rolü yaptığını hatırlatmak isterim. Ve il-legal karakter rolü yapıyorsun en önemli konu olan güvenli bölge kuralını bilmiyorsun

#27 - 17.01.2021 17:36
Tamamdır uzatmayalım ben bilmiyordum güvenli bölge olduğunu güvenli bölge ihlalden cezamı almalıyım.
Hepinizden özür dileri
m..

#28 - 29.01.2021 18:37
Şikayet incelendi

Her şey ortada gözüküyor, Güvenli bölgede İllegal rol yapamazsınız. Kişiler sizi vurduysa eğer B bölmek yerine kanıtlar ile şikayet oluşturabilirdiniz. Vurmak veya vurulmak bir roldür. Ama siz vurulmanıza rağmen yine bıçak çekip adama saplayabiliyorsunuz.

İlgili karakter cezalandırılacak, şikayet kapatılmıştır.