Konu: Alita_Aviz - Car Surfing|NON-RP  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2021 16:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alita_Avis ( @Lolita )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bizzat kendim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2021 16.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Kasalı araçların kasalarında, tekne gibi araçların yüzeyinde bulunmak bu kuralın ihlaline neden olmaz. Bisikletlerde ise sadece bisikleti süren bir kişi bulunabilir, bir bisiklette iki oyuncu seyahat edemez, Car Surfing ihlalinden cezalandırılır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bisikletin üstüne çıkarak ve darari diye bağırarak havalı kornadır emote'u vererek hem NON-RP hemde Car Surfing kurallarını ihlal etmiş bulunmaktadır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/TAmYAj
https://hizliresim.com/bos9Df
https://hizliresim.com/ykONlM

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

« Son Düzenleme: 26.01.2021 17:24 Egzantrizma »

#1 - 26.01.2021 16:22
Vaov, gerçekten tebrik ederim hiçbir işin olmayıp buna zaman ayırdığın için. Gerçekten büyük tebrik ediyorum.

#2 - 26.01.2021 16:25
Vaov, gerçekten tebrik ederim hiçbir işin olmayıp buna zaman ayırdığın için. Gerçekten büyük tebrik ediyorum.
Yolda kaldığımda önümden bir sürü bisikletli geçmesine rağmen ben bisikletin üstüne binip beni bırakmasını istemiyorsam siz de yapmamalısınız. Üstelik 37 level karaktere sahipsiniz benden daha fazla oyunda bulunmuşsunuz ve rol yapmışsınız. Bunları bilmeniz lazım. Ve evet işim gücüm yok oyuncuların açığını arıyorum. Daha fazla yanıt vermeyeceğim. İyi roller.

#3 - 26.01.2021 19:58
Orada kendi aramızda eğleniyor ve hiçbir oyuncunun rol akışını olumsuz engellemiyoruz, bunun bir soruna dönüşebileceğini düşünmemiştim, aylardır tertemiz tuttuğum ve adıma platformda toplam sadece "2" şikayet olup bir tanesi bu, bir diğerinin yeni bir oyuncunun kurallardan bir haber olması sebebi ile asılsız bir şikayet olmasının altına çizgi çekerim. Sicilimin kirlenmesini istemiyor ve tekrarlanmayacağını garanti ediyorum.

#4 - 26.01.2021 22:30
Orada kendi aramızda eğleniyor ve hiçbir oyuncunun rol akışını olumsuz engellemiyoruz, bunun bir soruna dönüşebileceğini düşünmemiştim, aylardır tertemiz tuttuğum ve adıma platformda toplam sadece "2" şikayet olup bir tanesi bu, bir diğerinin yeni bir oyuncunun kurallardan bir haber olması sebebi ile asılsız bir şikayet olmasının altına çizgi çekerim. Sicilimin kirlenmesini istemiyor ve tekrarlanmayacağını garanti ediyorum.
Ben de DM yaparım kendi aramızda eğleniyorduk derim, CR yaparım kendi aramızda eğleniyorduk derim. Şu kuralı size hatırlatmak isterim.
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

#5 - 26.01.2021 23:21
Bisiklet üzerinde "/do havalı korna" emoteu vermeniz de hatalı. Sadece Car Surfing'ten işlem uygulayacağım, diğer konu için daha dikkatli olun.