Hemen konuya girmek istiyorum, oraya DM yazmışsın zaten sana saldırdığımız da silahını çekip ateşlemedin mi? CJ konusuna gelince yaralı sürem vardı ne ara atıldı kim attı göremedim onu Cornell'a açtığını varsayıyorum legal kural ihlali yaralı sürem varken nasıl polisi arayabilirim yine Cornell'a açtığını varsayalım Retarted RP göremiyorum yanımıza gelip sen rolü başlatıyorsun yani ben evimin önünde olayı bilmezken Cornell karakterinin saldırdığını görünce yardım ediyorum bizi üstüne tehdit ediyorsun. Şimdi, geldik sürekli RP'ye burada bir defa sen beni kaçırmaya çalışıyorsun yaralı sürem varken kendi aracına koydun değil mi? Evet, Cornell aracın kontağı açıkken aracını kaçırmış kanıtlarında CJ dair kanıt göremedim ben ve ben ic o aracın içindeyim sen rolü kendi kafanda çevirerek "Owen, yeni gelen araçta olacak" tarzı söylemlerde bulunuyorsun Cornell beni ooc olarak araca binmem için yanıma gelince araca ateş ediyorsun. Şimdi, Cornell'ın beni ooc almak için geldiği kanıtı sunuyorum. Zaten Cornell'ı görünce ateş ediyor bunu polisler fark ediyor ve ardından Q atıyorsun.

Söyleyecek başka bir lafım yok, sonuçlanmasını bekliyorum.