Konu: Becky Bright - Non RP Driving  (Okunma sayısı 277 defa)

#10 - 26.01.2021 17:27
Bu kanıt ise kişide lag olduğunun kanıtıdır.

Ayriyetten, video da beni beklediğin bariz belli. Önünden başka bir trucker geçiyor, ben gelirken önüme çıkıyorsun, bariz beni bekliyorsun. Geldiğim de yoluma çıkıyorsun.

#11 - 26.01.2021 17:29
Bu kanıt ise kişide lag olduğunun kanıtıdır.

Ayriyetten, video da beni beklediğin bariz belli. Önünden başka bir trucker geçiyor, ben gelirken önüme çıkıyorsun, bariz beni bekliyorsun. Geldiğim de yoluma çıkıyorsun.

Dostum dalga mı geçiyorsun sen? Yan şeridin var ben gaza basıp uzayacaktım oradan sen geldin yanıma beni sıkıştırdın bir kez S tuşuna basıp azıcık yavaşlasaydın checkpointi rahatça alabilirdin. Söyleyecek birşey bulamadın konuyu saptırmaya çalışma.

#12 - 26.01.2021 17:43
Merhabalar. Şikayetimi sürdüreceğim tüm açıklamalarını bir kenara koyalım, bunun üzerinden devam edelim.

"kişi bana çarptı ve lagı olduğunu fark ettim." > Az ileri de beni bekleyip, bilerek video kayıtı açmanız  yerine pm üzerinden bunu belirtip daha dikkatli olmamı söyleyebilirsiniz.

"aracımı sürüyor iken kişiye 1 kez lag girdi ve bende sağa kırdım vurmuşum" > Video bakıldığı zaman bilerek yapıldığı ortada, sürdüğüm araba meslek arabası ve sizin kullandığınız şahsi araba. Orada checkpoint olduğunu bile bile benim önüme kırdınız, amacınız sadece CarRaming yapmak değil, pit atmak.

"Videoda görüldüğü üzere yanımdaki kişi yani Jason Davis ile kavga rolü yapıyordum" > Kavga rolü yapabilirsiniz, isterseniz araç içerisinde bir birinize bıçak bile çekebilirsiniz. Karakteriniz o an sinirli diye sizin rolünüz ile hiç bir alakası olmayan bir kişiye ne bağırabilir, ne söz bile söyleyebilir. Bu sebepten ötürü bir arabaya bile çarpamazsınız.

"en sonda onun araçtan inmesi için durdum ve bağırdım" > Hem in game hem oyun dışı olarak herkes biliyor meslek görevi yapıldığını, buna nazaran karakterin biraz sakin karşılayabilirdi. Ona bakılırsa gün içerisinde meslek yapanlardan çoğu kişi şikayetci ama herkes gibi günümüzün çoğunu bu mesleklere adadığımız için beklenilen biraz saygı.

"bende Becky karakterinin yanındaydım ve arkadaşa orda lag girdi bilmiyorum bu onun farkında mı?" > Lagı olan bir kişinin aracına hasar vermek yerine veyahut önüne kırıpta türkiye trafiğindeymiş gibi tepki verilmesine hiç lüzum yok.

"Ayrıca bizde buraya başka sunucudan rol için gelmiş bulunuyoruz. " > Elbette başka sunucudan gelmiş olabilirsin, bende başka sunucudan geldim. Kurallar farklı olsa bile roleplay sunucusunda vakit geçirdiğimiz için sebebsiz yere bir kişinin arabasına çarpmamız, hasar vermemiz gerekmiyor. Realistiğe aykırı.

"Attığım videonun sonunda sende lag olduğu bariz şekilde belli olmakta istediğin savunmayı yapabilirsin." Sunduğunuz kanıtı tekrar tekrar izlemenizi önereceğim. Anlık aracımın bir defa gerilemesi direkt lag olduğunu göstermez, dropta yemiş olabilirim. Sadece bir defa aracım geriliyor, sürekli değil. Onun dışında yan yana giderken aynı hızda gidiyoruz ama. Neden bunu görmezden gelipte sadece bir defa gerilediğim alanı koyarak lag damgası vuruluyor?

"Dostum dalga mı geçiyorsun sen? Yan şeridin var ben gaza basıp uzayacaktım oradan sen geldin yanıma beni sıkıştırdın bir kez S tuşuna basıp azıcık yavaşlasaydın checkpointi rahatça alabilirdin. Söyleyecek birşey bulamadın konuyu saptırmaya çalışma." Az önce de söylediğim gibi, günümüzde çoğumuz meslek yapıyor.  Trucker yapanların sayısı oldukça fazla, benim yolumun ordan geçtiğini, checkpointimin orda olduğunu bilirsiniz diye düşünmekteyim. Sana çarpmamak için S basmam yerine, benim geldiğimi görüyorsunuz, kaldırımda bekliyorsunuz. Bana S basıp yavaşlayabilirdin demek yerine, siz kaldırımda beklerken, arkadan hızla gelen bir kamyonu beklemeniz, S basıp durmamdan daha mantıklı geldi bana. Lakin siz video başlatıp bile bile önüme kırıyorsunuz.

Yazacaklarım bu kadardır, şikayetin benim tarafımca olumlu sonuçlanmasından yanayım.

İyi Forumlar
« Son Düzenleme: 26.01.2021 17:50 prawn »

#13 - 26.01.2021 18:18
Uzun süredir büyük tır mesleği yaptığım için oradaki checkpointi bilseydim o yoldan gitmezdim. Tüm cümleleri tek tek ayrıştırmanıza gerek yoktu herkes anlayabiliyor merak etmeyin. İyi roller.

#14 - 26.01.2021 20:04
Uzun süredir büyük tır mesleği yaptığım için oradaki checkpointi bilseydim o yoldan gitmezdim. Tüm cümleleri tek tek ayrıştırmanıza gerek yoktu herkes anlayabiliyor merak etmeyin. İyi roller.

Hepsini bir araya toplayarak, sana üstü kapalı bir hakaret göndermesi  yapmadım. Daha anlaşılabilir olması için, her şeyi bir yorumda topladım.

#15 - 27.01.2021 01:35
Merhaba,

Kasti olarak yapıldığı videodan da net bir şekilde anlaşılıyor. Görüldüğü üzere stabil bir şekilde gelirken, bir anda meslek aracına yaklaştığı gibi çarpıp kaçıyor.
Bunun üzerine Becky Bright karakteri, Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.