| (https://www.upload.ee/image/10859693/hirakawa-kkai.png) | _ | HIRAKAWA-KAI Hirakawa-kai, 1949 yılında Shizuoka, Atami'de, Kakuji Hirakawa tarafından Hirakawa-gumi (平川ー会) olarak kuruldu. Üyelerinin çoğu bakuto (geleneksel kumarbazlar) seçildi ve yasadışı kumar uzun zamandır klanın ana gelir kaynağı oldu. Ayrıca uyuşturucu kaçakçılığı, şantaj , haraç ve fuhuş gibi alanlara da yayıldı. Hirakawa-gumi, 1972'de Hirakawa-kai olarak yeniden adlandırıldı. Kakuji Hirakawa'dan sonra, çete 1980'lerin Japon balonculuğu ekonomisi sırasında eşi benzeri görülmemiş bir finansal refah sağlamasına yol açan Susumu Ishii tarafından yönetildi. Bir noktada, klanın varlıklarının 1,5 milyar doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor. 1990'daki Ishii'nin ölümünden sonra Hirakawa'nın oğlu Toi Hirakawa , kumicho olarak devraldı ve klanı Mayıs 2005'te ölümüne kadar götürdü. Yoshio Tsunoda, 2006'da klanın başına geçip Şubat 2010'da ölene kadar mantoyu aldı. Kazuo Uchibori may klana liderlik edecek sıradaki kişi olmakla birlikte, bir kyodaibun (kan kardeşi) statüsü Yamaguchi- gumi'nin kıdemli bir üyesi olan Takeuchi Teruaki'ye göre işleri karmaşıklaştırabilir. Şubat 2009, Hirakawa-kai 'Honbu' nun (Merkez Ofisi) Tokyo'nun Roppongi bölgesinden Akasaka'ya taşındığını gördü. Şu anda yerel siyasi gruplardan ve Akasaka sakinlerinden güçlü bir direniş var, yani yeni Honbu'nun yerinin yeniden değişebileceği anlamına geliyor. |
| (https://www.upload.ee/image/10859606/H_RAKAWA.png)_ | HIRAKAWA RESTAURANT / 平川ー会 レストラン Hirakawa Restoran, Yıllardır süregelen Japon yemek kültürüyle özdeşleşmiş bir mekan. Japon mutfağının en özel ve geleneksel lezzetlerini bulmak mümkün. Bazı günler dünya mutfaklarından lezzetlerde sunmaktadır. Restoranın açılması 2017 şubat aylarında planlanıp, bütün düzenlemeleri ile birlikte 2018'in Nisan aylarında faaliyete geçmiştir. Hirakawa'nın istekleri üzerine tasarlanmış ve mutfak&restoran şefi olarak Kaagen Yamazaki görevlendirilmiştir. Kaagen Yamazaki'nın deneyimi ve üstün aşçı kadrosu restoranın pek çok yönde zirveyi yakalamasını sağlamıştır. |
| (https://www.upload.ee/thumb/10860204/sa-mp-055.png) | _ | Kaagen Yamazaki(Executive Chef, F&B Manager, Restaurant Manager) Kaagen Yamazaki, Hirakawa Restoranın ilk günden beri Executive Chef'i olarak görev yapmaktadır, eğitimini Fransa'da ki ünlü aşçılık okulu olan Le Cordon Blue'da yapmıştır. Ardından pek çok Michelin yıldızlı şef ve restoran ile çalışmalar yapmıştır. Yiyecek&İçecek sektörünün nabzını iyi bilen, teorik ve pratik pek çok eğitim almış donanımlı bir şef olarak adını Gastronomi camiasına yazdırmıştır. Şuan "Japon Mutfağı Hakkında 1-2" adınıda iki kitap yayınlamış ve pek çok üniversitede eğitimler vermiştir. Gastronomi anlamında pek çok ilke imza atan şef hünerlerini son senelerde Hirakawa Restoran'da gösteriyor, pek çok yemek yazarı ve gurmenin bu restoranı sık sık tercih ettiği, hakkında pek çok yazılar yazdığı biliniyor. Mutfakta işinde uzman bir ekip, restoranın garantörüdür. Kaagen Yamazaki |