Konu: Yüzde Yüz Vice Rekorlar Kırmaya Devam Ediyor!  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 13.07.2022 15:47
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Yüzde Yüz Vice Rekorlar Kırmaya Devam Ediyor 
Yayımlanma: 12 TEMMUZ 2022, 03:14 SALI JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Vice şehrinin vazgeçilmezi haline gelen televizyon programı olan "Yüzde Yüz Vice" Julya Yalenchka önderliğinde faaliyetini sürdürüyor. Bu hafta ki programda  Yalenchka'nın konuğu ise Henry Dunkirk oldu! Yüzde Yüz Vice'ın asıl kurucusu olan ve belli bir zamandan sonra Florida'da bulunan işleyişlerinin tümünü bırakıp New York'da yaşamanı sürdüren, bir zamanların televizyonların yıldızı ve vazgeçilmezi haline gelen Henry Dunkirk, kameralara karşı açıklamalarda bulundu!

Geçtiğimiz bir ay öncesinde "Yüzde Yüz Vice"ın yayın haklarını Julya Yalenchka'ya verilmesinin ardından "Julya ile Sohbet" programında ki bütün isim haklarını ve formatını değiştirip yeni bir format ile birlikte "Yüzde Yüz Vice" adında kameraların karşısına çıkan Yalenchka. Vice şehrinin vazgeçilmezi haline gelmeye devam ediyor.

Programın ikinci yarısında gerçekleşen "Sor ve Cevapla" bölümünden ise beklenilmeyen ve şaşırtıcı cevaplar meydana geldi.

Yalenchka:
Spoiler: GösterGizle
Julya Yalenchka: Birinci sorumuz: Yüzde Yüz Vice'ın kuruluşunda yatan amaç nedir, Henry? Yüzde Yüz Vice neden kuruldu?

Dunkirk:
Yüzde Yüz Vice'ın ilk bölümünü yaptığım zamanlar şehirdeki yayın kuruluşları, buna Vice News'te dahil hiç bu tarz veya emsal sayılabilecek bir konseptte programı yoktu. Late Night Chat'e biraz benziyordu sadece fakat aradaki fark o'nun bir radyo programı olmasıydı.
Ben ise o dönemlerde artık Vice News'te kendimi yeni yeni ispatlamaya başlamıştım ve bunun kariyerimde bu fikrin bana daha hızlı ivme kazandıracağını düşündüm nitekim yanılmamışım.
Fakat bir çok kişinin bildiğinin aksine Yüzde Yüz Vice'ın ilk bölümü aslında henüz stajyerlik dön ...
emimde yapıldı.
Ve o programda da konuk Pink Floyd grubunun solisti Roger Waters'tı.

Yalenchka:
 "Yüzde Yüz Vice" programı faaliyete çok uzun zamandır devam ediyor. Hatta bir çok kişiye göre şehrin en iyi talkshow programı. Ama şu açık ve net ki; şehirde bu kadar fazla ilgi ve alaka gören bir talkshow programı bulunmuyor. Bu konuda rakipsiz denilebilir aslında. "Yüzde Yüz Vice" programı faaliyete geçtikten sonra hiç bir noktada "ben bıktım, bırakıyorum" dediğin bir an var mı? Varsa bize detaylıca anlatır mısın?

Dunkirk:
Aslında bu pek olmadı çünkü bir şekilde programı hem benim açımdan hemde takipçileri açısından...
sürekli nasıl daha ilgi çekici ve insanların merak duygusunu nasıl beslerim diye düşünüp duruyordum.
Konuk aldığım veya gündemde olan kişilere herkesin en merak ettiği soruları nasıl usülünce sorabilirim? Veyahutta şehirde bir ünlü şarkıcı veya başka bir medyatik kişinin bir açıklaması, özel hayatıyla ilgili bir gelişme ya da çıkarttığı bir albüm, tekli veya konserle ilgili en kritik soruyu sorarken onu nasıl rahatsız etmem?
Genellikle kafam bu sorularla meşgul olduğu için sıkılmak için pek fırsatım olmuyordu anlayacağın ...

Yalenchka:
 Henry, "Yüzde Yüz Vice" programında konuk olarak yer almanın ne faydası var? İnsanlar neden bu programa eşlik etmeli? Neden katılmalılar?
Onlara katkısı ne olacak? Bize kısaca belirtir misin?  Lütfen, dinleyicilerimiz ile paylaşır mısın?

Dunkirk:
Yüzde Yüz Vice benim ünlü olmamdan ziyade şehirdeki tanınan ve tanınma yolunda ilerleyen sanatçıların çıktıkları, kendilerini ve projelerini tanıttıkları bir program. Dolayısıyla da bu binada ve bu stüdyoda olmaları PR için mükemmel bir fırsat.
Yüzde Yüz Vice programına katılıp kendi PR'ını yaptıktan sonra büyük bir üne kavuşan nice yıldız var.
Özellikle de bunlardan birisi çok ünlü bir isim.

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka

Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2021
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok