LOVEMEET ÇÖKTÜ! NASIL FLÖRTLEŞECEĞİZ? Tam beş gündür, flört ve arkadaş bulma uygulaması olan LoveMeet'e erişim sağlanamıyor! Bu erişim sıkıntısı sebebiyle kullanıcılar, flörtlerinden ve sevgililerinden haber alamaz oldu! Telefon numaralarının bile istenmediği bu uygulamada kullanıcılar, çökme senaryosunu hiç düşünmemişti.
ŞİMDİ NASIL FLÖRTLEŞECEĞİZ?
Özellikle günümüz dünyasında ve Vice Şehri'nde, yüz yüze tanışmak neredeyse Barbara Palvin'le yemeğe çıkmak kadar zor. Bunun başlıca sebebi özgüven eksikliği diyebiliriz.
Peki ya bu kullanıcılar şimdi nasıl flörtleşecek? Karşı cinsle nasıl iletişime geçecekler? Bunu düzenlemek için, cumartesi günü harika bir parti düzenleyen Shadowcrest, LoveMeet'in çöktüğünü unutturmaya çalışsa da başarılı olamadı. Herkesin tek katıldığı partide insanlar, yalnızca karşı cinsle arada bakışmaktan başka bir şey yapmadı. Tek gelenler yine tek döndü.
LOVEMEET KULLANICISINA SORDUK!
İsmini vermek istemeyen LoveMeet kullanıcısı (kadın), oluşan bu durumdan oldukça rahatsız. Kendisi bu durumu şu sözlerle dile getiriyor:
"Her gün bana hamburger söyleyen Michael'dan haber alamıyorum! Ona nasıl ulaşacağım? O benim tok olmamı sağlayan bir insandı. Şimdi ben nasıl hamburger yiyeceğim? Partiye gittiğimde yüzüme bile bakmadılar!" *Pizzasından yiyor*
BİR DİĞER KULLANICIYA DA SORDUK! BU SEFER ERKEK!
İsmini vermek istemeyen bir diğer kullanıcı (erkek) ise şu durumu bu cümlelerle özetliyor:
"Tanrım... 25 yaşındayım ve bu uygulama sayesinde tam 3 kızla konuşuyordum. Bir anda hepsi ortadan kayboldu... Şimdi ben ne yapacağım? Dışarıya çıktığımda kızlarla göz göze gelince gülümsüyorum ancak onlar bir daha yüzüme bakmıyor... Çok da çirkin değilim... Lütfen şu uygulamayı açın!"
KARŞI CİNSLE NASIL TANIŞILIR?
Karşı cinsle nasıl tanışılır sorusu, bu hafta internette aratılan en çok soru oldu! Peki ya karşı cinsle nasıl tanışılır? İşte cevabı:
Karşı cinsle tanışmak için, öncelikle o kişiyle aynı ortamda bulunmanız gerekiyor. Hedefiniz bir kadınsa, onu bakışlarınızla rahatsız edin. Kızlar rahatsız edecek erkeklerden fazlasıyla hoşlanır. Hatta mümkünse, masaya olabildiğince cüzdan, anahtar ve lüks saatler bırakın. Bunlar kadınlar kesinlikle dikkatini çekecektir. Arada bir ona göz kırparak, ciddi olduğunu anlayabilirsiniz.
Bu senaryodan sonra hedef kadın kalkarsa, onu takip edin. Ve tek olduğu an ona doğru hızlanarak yürüyün ve şu cümleyi kurun: "Hey, çok güzelsin ve kesinlikle benle gelmelisin.". Eğer etrafınıza polisler gelirse, kız sizden hoşlanmış demektir. Kısa bir polis bürosu ziyareti ardından hedef kadına tekrardan ulaşmaya çalışabilirsiniz.
|
|