Yaz döneminden beri yapılan Florida Eyalet Temsilciliği resmi yazışmaları hakkında bilgim vardı. Bunun için yoğun mesailer harcandı. Bilirsiniz ki bu gibi görevler büyük sorumlulukları da beraberinde getirir, ben de bu sorumlulukların verilmesi kapsamında temsilcilik tarafından uygun görüldüm. Bunun için gururlu ve mutlu olduğumu dile getirmeliyim.Sonbahar-kış döneminde Başkan Alycia Kasparov ile beraber Vice Şehri vatandaşları için görevde olacağız. Süreç boyunca belediye-halk arasındaki köprü görevini görüp daha iç içe bir politika izlemeyi sürdürmek önceliklerimden olacak. Planlar mevcut, bunları yoluna koymak gerek...
Janset Mackenzie ile tam olarak tanışmamız sevgili GOP üyelerinin henüz şehirden ayrılmadan önce tarafımıza açtığı dava ile başlamıştı. Bu zorlu davayı başarıyla atlatan nadir avukatlardan olduğu kanaatindeyiz.Başarısı zaten gözler önünde olan sevgili Janset Mackenzie ile geçmişimiz tamamen sağlam adımlarla atıldığı için eski yardımcım Kendrick MacArthur’un eyalet kolları tarafınca başka şehre görevlendirilmesi durumunda boş kalan pozisyonumuz için Janset Mackenzie’yi uygun görüp gerekli yazılı görüşmeleri gerçekleştirdik ve karar verildi. Yeni yardımcım Janset Mackenzie’nin görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden kuşkum yok. Kendisine başarılarımı bizzat iletmiştim, buradan da iletmek istiyorum. Sevgilerimle.
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img][b]Rumuz:[/b] N/A[b]Yorum:[/b] N/A