KILLY'NİN SEKS KASEDİ, FAITH VE KILLY AŞKINI BİTİRDİ! Geçtiğimiz günlerde, "sad bitch" kullanıcı adıyla social'de bir video paylaşan Dixie Bailey, Killy ile olan seks kasedini ifşa etmişti. Bu olayın yaşanması ardından, Faith ile Killy aşkı sonlandı!
DIXIE "SAD BITCH" BAILEY KİMDİR?
Dixie Bailey, ya da social adıyla Sad Bitch; Killy'nin eski kız arkadaşlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Kameralardan uzak bir aşk yaşayan ikili, şiddetli bir kavgayla yollarını ayırmıştı. Hatta Killy'nin geçtiğimiz günlerde vurduğu isim; Sad Bitch idi!
FAITH FEVERSHAM RÖPORTAJ TEKLİFİMİZİ KABUL ETTİ
Ünlü model ve Killy'nin kız arkadaşı Faith Feversham, David Edward ve Lidija Vlaisavljevic'in gündeme dair sorularını yanıtladı:
1) Kamuoyu önünde yaşadığınız bir ilişki sonlandı. Herkes neden sonlandığını merak ediyor. Killy ile olan aşkınız neden sonlandı? C: Açık konuşmak gerekirse aramızdaki aşk bitmedi, sadece birbirimizden bir süre ayrı kalmanbize yararı olacağını düşündük. Severek ayrılmak diye klişe bir laf vardır ama maalesef bizim ilişkimizde de böyle bir olay yaşandı. Bir şeyleri tazelemenin, belki de düzeltmenin yolunu böyle bulduk. Ve umarım ikimizin de mutlu olduğu bir sonuca ulaşacağız. Durumu bir yandan şöyle de açıklamak isterim... İlişkimizim bitmesi, ya da ara vermek mi demek isterseniz, her neyse. Bunun sebebi sosyal medyadaki çıkan şeyler değil.
2) Killion'un seks videosundaki kadını tanıyor musunuz? Veya Killion'un görüştüğü arkadaşlarından birisi miydi? C: Hayır, tanıdığım bir isim değil. Fakat bunu paylaşan kişi, Dixie Bailey. Onu ismen tanıyorum, sürekli Killion ile ilgili şeyler paylaşıyor. Aralarında eskiden kalan bir durum var, çözülemeyen. İsterseniz bunu da ekleyin, kendisi Killion'u benimle tehdit ediyor. Bana zarar vermekle yani, size kalmış burası.
3) Bu videoyu gördüğünüzde, ilk duyduğunuzda ne gibi bir reaksiyon gösterdiniz? C: Imm, videoyu ilk gördüğümde şaşırmadım, zaten Killion bana her şeyini anlatıyordu. Gelen tepkilere, yorumlara, paylaşılan şeylere tek bir yorumum olmadı. Bu konu hakkında da herhangi birine prim vermeyeceğim , bu konudan dolayı da ayrılmadık. İstediklerini yazıp çizebilirler, zaten her şeyden haberim vardı. Sonuçta beni tanımadan önce olan bir şey, kendimi bunun için yıpratamam.
4) Killy'nin ateşli silahla bir kadını vurması hakkında ne düşünüyorsunuz? Nasıl bir tepki verdiniz? C: Tehditler bu sabah başladı zaten, daha öncesinde herhangi bir şekilde tanımıyordum kendisini. Silah konusuna gelecek olursak da... Herkes sinirle hata yapabilecek potansiyele sahip, o da sinirine yenik düştü. O sıralar ilişkimizin başındaydık henüz, net değildi aramızdaki şeyler. Killion benimle birlikteyken çok farklı bir insan olmaya başlamıştı, eskiden ne hata yapıyorsa artık tekrarlamıyordu. Arkadaş ortamımdan aldığım tepkiler vardı tabiiki. Ama her şeyin mantıklı bir açıklaması var. Dediğim gibi hatalarından ders çıkardı.
5) Killy'nin ruhsatsız bir silaha erişmesini gerektirecek bir nedeni var mıydı? Ölüm tehditi mi alıyordu? C: Benim bildiğim bir olayı yoktu. Ben yalnızca bilmem gerekeni biliyordum. Bu konunun üzerine de gitmedim.
"AYRILMA SEBEBİNİZ KILLY'NİN BİRİSİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMASI MI?" SORUSUNU GEÇİŞTİRDİ!
Faith, röportaj sırasında kendisine yöneltilen "Ayrılma sebebiniz Killion Wilkins'in birisini öldürmeye çalışması olabilir mi?" sorusuna yalnızca kafa sallayarak geçiştirdi ve konuyu değiştirdi! Faith'in Killy'den çekindiği ve Killy'nin eski çete kültüründen hala kopamadığı, sosyal medyada dolanan dedikodular arasında yer alıyor. Ayrıca Faith; ilişki bitimindeki en önemli sebebin üçüncü kişilerin araya girmesi olduğunu söyledi. Bu da ihanet ve aldatma iddialarını tekrardan gün yüzüne çıkarmış oldu. Faith ile Killy aşkının ortaya çıkan seks kasedi ve Killy'nin ateşli silah kullanması yüzünden bitmiş olması ihtimalleri sosyal medyada daha ağır basan söylentiler arasında. Ayrıca Killy'nin yakın arkadaşı Yarmell, ikisinin hala ayrılmadığını ve aşkın devam ettiğini söylüyor! Bir PR çalışması olabileceği de gündemde yerini almış durumda. Tüm bunlara rağmen Killy, eski çete kültüründen hala kopamamış gibi gözüküyor.
|
|