5 Nisan 2023 Cumartesi akşamı, Randolph Mitchell'in eşsiz sunumuyla Miss Florida 2023 güzelleri podyumda boy gösterdi. Bu eşsiz gecenin sonunda izleyenlere ve jüriye adeta görsel şölen yaratan modellerden yalnızca birisi bu tacın sahibi oldu.
JÜRİ KOLTUĞUNDA TANIDIK İSİMLER VAR
Magazin dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, iş dünyasından da birçok insan jüri koltuğundaki yerini aldı. Tüm modeller için sürekli aralarında iletişim halinde olan jüriler, yoğun bir tartışma halindeydi. Gece sonunda ise, jürilerin ortak kararlarıyla Florida'nın en güzel 3 kadını da belirlenmiş oldu.
HENRY DUNKIRK SAHNEDEYDİ
Rockstar Studio'nun başkanı ve ünlü yıldız Henry Dunkirk, ilk 3 sıralama açıklanmadan önce sahnedeki yerini aldı. Eşsiz sesi ve adeta konuşturduğu gitarıyla birlikte etkinliğe virgül koyan Dunkirk, izleyenleri büyüledi.
VE FLORIDA'NIN EN GÜZEL 3. VE 2. KADINI AÇIKLANDI
Florida'nın en güzel 3. kadını, jürinin ortak kararıyla 2 numaralı Andorra'lı aday Amaranth Eisenhower oldu. Ünlü modacı Karolina Felinski tarafından açıklanan isim Eisenhower, 3.lük tacının yanı sıra 100.000 dolarlık ödül ve PCJ-600'un sahibi oldu. Amaranth Eisenhower şu cümleleri kullandı:
"Çok bel bağlamadığım bir yarışmaydı benim için, böylesi güzel oldu. Teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum, iyi akşamlar." Konuşmasında "Yarışmaya çok bel bağlamadığını" belirten Eisenhower, sosyal medyada gecenin gündem ismi oldu. "Nasıl yani, daha fazla mı estetik olacaktı?" sorularıyla alay konusu oldu.
Florida'nın en güzel 2. kadını ise, ünlu isim Aurora Covarrubias tarafından açıklanan 14 numaralı Arnavutluk'lu aday Dorentina Ndreca oldu. 2002 doğumlu olan Ndreca, yarışmanın en genç isimlerinden birisiydi. Ndreca şu cümleleri kullandı:
"Şahsen bu yarışmayı kazanma umudum pek yoktu, burada olan bütün arkadaşlarım çok güzeller. Hepsinin farklı bir tarzı var, jürilerimize buradan teşekkür ederim. Gördüğünüz bu yer sizlerin güzelliği. Tekrardan teşekkür ederim, diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. "
İŞTE FLORIDA'NIN EN GÜZEL KADINI: ASHLEY CLARKSON
Gecenin sonunda, Florida'nın en güzel kadınını açıklamak üzere, Faith Faversham sahnedeki yerini aldı. Tüm kriterler değerlendirilerek karar verilen birinci isim, 18 numaralı Amerikan aday Ashley Clarkson oldu! Bu paha biçilemez ünvanın sahibi olmasının yanı sıra, 300.000 dolar ve buffalo içerikli ödülün de kazananı olmuş oldu. Ashley Clarkson göz yaşlarına hakim olamayarak şu cümleleri kurdu:
"Teşekkürler.. gerçekten çok teşekkürler. Harika bir yarışmaydı... Tanrım, gerçekten rüya gibi ama gerçek. Bu ödülü benim gibi en az diğer yarışmacı arkadaşlarım da hak ediyordu ama bu tabii ki değerli jürimizin kararı. Bu ödülü ve birinciliği bana layık gördükleri için gerçekten kendilerine çok teşekkür ederim. Yarışmacı diğer arkadaşlarım da fazlasıyla başarılıydı, onları tebrik etmek istiyorum. Ekranları başında ve bizi radyodan takip eden izleyici, akabinde dinleyici herkese, birbirinden kıymetli jürilerimize, kıymetli sunucumuz Bay Mitchell'a, Vice'ın en güzel kadını Bayan Feversham'a ve bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çok güzel bir geceydi, ödül sanırım sahibini buldu. Miss Florida, Ashley Clarkson! Teşekkürler."
|
|