Konu: [TELEVICE MAGAZİN] DJ DAMIAN KINGSTER'DAN ASTRID'E BÜYÜK SÖZ!  (Okunma sayısı 101 defa)

#0 - 08.05.2023 09:59

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir.

DJ DAMIAN KINGSTER KİMDİR?

Geçtiğimiz zamanlarda TeleVice ekiplerimize röportaj veren Damian Kingster kimdir, ne iş yapmakta? Hep birlikte bunu öğreneceğiz.

Damian Kingster, İngiltere'de doğmuş, Manchester Üniversitesi'nden 24 yaşında bir grafik tasarım mezunudur.  19 yaşına kadar İngiltere'de gece kulüplerinde DJ'lik de dahil olmak üzere çeşitli yarı zamanlı işlerde çalıştı.  20 yaşında Vice City'e taşındı ve dört yıldır orada yaşıyor.  Halen Malibu Corporation'da Kıdemli Personel Üyesi olarak çalışıyor, medya işlerini yürütüyor ve DJ olarak çalışıyor.

''*Parlayan Yıldız* OLARAK NİTELENDİRMEKTE ÇOK KOMİK!"

Ekibimizin Astrid'in kendine çok güvenmesi hakkında sorduğu soruya Kingster şu cümlelerle yanıt verdi:

Alıntı
"İsmini ilk kez duyduğum birisi, çevrem gereği genelde sanat ve müzik dünyasına girenlerden haberim oluyor. Tanımıyorum ve birebir görüşmüşlüğüm de yok. Özgüvenine bayıldım, kendine güveniyor fakat diğer sanatçılara sallaması hoşuma gitmedi. "Parlayan Yıldız" olarak nitelendirmekte çok komik açıkçası. İsmini bile duymadığım bir yıldız parlayamaz, bu düşüncedeyim. Piyasaya girmeden girenlere bir şeyler söylemek yanlış tutum, eksi ile başladığını düşünüyorum. Komik geldi açıkçası çok incelemedim fakat kim olduğunu sözlerinden sonra çok da ilgimi çekmiyor. Kendi hayal dünyasında takılabilir sanat dünyası olarak sadece gülüyoruz."

''HERKESİN TANIDIĞI BİR DJ İLE PROJE YAPACAĞIM!''

Ekibimiz uzun zamandır yeni bir parça çıkarmadığını söylediğinde Damian şu cümlelerle yanıt verdi:

Alıntı
"Üzerinde çalıştığım bir iş var, şu anda görüşmelere devam ediyorum. Sürpriz olsun fakat büyük bir iş olacağının garantisini veririm. Ünlü bir isimle bir parça çıkartacağım, herkesin tanıdığı bir DJ ile proje yapacağım. Sadece beklemede kalmanızı istiyorum."

Herkesin dillerinde olan şu soru; "Damian Kingster'ın sevgilisi var mı?" İlk kez TeleVice ekibine bu sorunun cevabını verdi.

Alıntı
"Bir DJ olarak sevgilim olması gerekiyor değil mi? Şaka yapıyorum. Hayır sevgilim yok, sevdiğim de. Tarzını beğendiğim insanlar ve gerçekten değer verdiğim kişi var. Özel bir çiçek olarak nitelendirebiliriz fakat sevdiğim yok dediğim gibi. Klasik cevap vereyim, doğru insanı bekliyor olabilirim."

Sizlere Damian Kingster'ı tanıttık ve Astrid hakkında açıklamasını okudunuz. Astrid bu konuya cevap verecek mi, tekrar bunun için konuşacak mı? Bu gibi soruların cevabı için bizleri takip etmeyi unutmayın!

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Celia Harrison
HABER
Celia Harrison
KAMERA
Celia Harrison

Celia Harrison
Vice Media Group

Celia Harrison 22 Haziran 1992 yılında İtalyanın Milano şehrinde dünyaya gözlerini açtı. Genel olarak kendinin hazırlayıp sunduğu yayınları yaparak ön plana çıkmaktadır. Celia, Milano University habercilik bölümünden mezun oldu ve stajını İngiltere London Live departmanında tamamlayarak Vice Şehrine geldi ve Vice Media'ya transfer oldu. Vice Media ekranlarında gözükmeye devam ediyor.

SOCIAL: CeliaH

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
[/quote]
[/quote]
« Son Düzenleme: 08.05.2023 10:18 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 08.05.2023 10:00

TELEVICE'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126621.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/952654719883546725/1097132632548057108/Blue_Bright_Classic_Colour_Block_Reddit_Banner_2.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b]  N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b] N/A [/size]
« Son Düzenleme: 08.05.2023 11:42 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.05.2023 11:19

Rumuz:  damnit
Yorum: kim o dj, isim vermedi...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 08.05.2023 16:52

Rumuz:  Tigre
Yorum: Amına koyduğumun çocuğu hazır listeden müzik açıyor kendini ünlü sanıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok