Vice City’nin meraklı müzikseverleri için bugün bomba ifadelerimiz var. Son ropörtajımızı When It Hurts şarkılarının yeni klibi yayınlanan Henry Dunkirk ve Ashton Hargrove ikilisi ile gerçekleştirdik. Peki, meraklı müzikseverlerimiz bu süreçte şarkı, kliple ve özel hayatla ilgili sizin için ilginç cevaplar aldık.
İki Genç Sanatçı, Beraber Çalışmak Nasıldı?
Henry Dunkirk’den aldığımız cevap “Ashton Hargrove'la çalışmak her zaman muazzam. Rockstar'ın önce ki döneminde de birlikteydik. O zamanlarda da hep sohbet ederken bir şeyler yapmayı planlıyorduk bu bugün gerçekleşti. Normal şartlarda herkes ile ortak parça yayınlamam fakat Ashton benim için sayılı isimlerden. Öncesinde de yine benim öğrencim olan Freya Ledger'la ardından da şehrin en tanınan sanatçılarından birisi olan Astrid Revision ile ortak bir işte buluşmuştum.” şeklindeydi.
İkilinin özel hayatta da ortak bir yaşantı paylaştığını siz değerli müzikseverlerimiz için söyleyebiliriz. Freya Ledger ve Astrid Revision detayını da vermesi de kendisinin bu ikiliyi unutmadığını anlamamızı sağladı.
Ashton Hargrove’dan aldığımız cevap “Her gece beraber stüdyomuzda, sözler ve altyapı üzerinde çalışmalar gerçekleştirdik. Neden gece diye soracak olursanız, ikimizin de en verimli olduğu saat aralığı o şekilde.” şeklindeydi.
Ekibin asi ve en yaralı imajı çizen oğlanının kesinlikle Ashton Hargrove’un burada gece detayını vermesiyle anlayabiliriz.
Kilise ve Liman, Mekan Seçimini Ne Belirledi?
Henry Dunkirk’den aldığımız cevap “Gospel'i andıran bir altyapı kullandığımız için klibin büyük bir kısmının kilisede olmasını mantıklı bulduk açıkça söylemek gerekirse. Hatta parçanın sonlarında Ashton'ın senin için dua ediyordum, dediği kısımda onu dua ederken görüyoruz.” şeklindeydi.
Mekan seçimlerindeki titizliğini belirli argümanlara dayandırmasından ve röportajımızdaki zafer kazanmış duruşundan yola çıkarak söyleyebilirm ki, bu parça gerçekten bomba gibi değerli müzikseverlerimiz.
Ashton Hargrove’dan aldığımız cevap “Sözlerle bağlantılı bir klip oluşturmak istedik. Biliyorsunuz senin için dua ediyorum, kısmı var. Ek olarak limanlar ayrılığı sembolize ettiği için, liman kısmını da vurgulamak istedik.” şeklindeydi.
Limanlar ayrılığı mı sembolize ediyor? Asi ve yaralı sanatçımız yine kendi yaşantılarından imgelerini şarkısında siz değerli müzikseverlerimiz için kullanmış.
Sizin İçin Milat Neydi?
Henry Dunkirk’den aldığımız cevap “Büyükbabam kasabadaki kilisenin rahibiydi ve daha yedi yaşında bir çocukken annemi koroya girmem için o ikna etmişti. Huzur içinde yatsın, bana müzikle ilgili ve insanlıkla ilgili o kadar çok şey öğretti ki... Büyükbabamın gerçekleştiremediği potansiyeli gerçekleştirmeye and içtim.” şeklindeydi.
Miras alınan iradeyi sürdüren sevgili Henry’ciğimiz, oldukça samimi bir cevap verdi diyebiliriz.
Ashton Hargrove’dan aldığımız cevap “Birkaç stüdyo kaydı yapmıştım ve kimseyle paylaşmamıştım, sadece Henry biliyordu. Biraz aradan sonra Malibu Camping'de ateş başında chill bir ortamda şarkı söylememi istediler. Orada bu şarkılarımı seslendirdim ve çok olumlu dönüşler aldım, üstüne Last Round'da konser vermem istendi, o konser benim dönüş noktam diyebilirim.” şeklindeydi.
Ateş başı şarkı söylerken bir anda boğazına sahne tozu kaçan asi ve yaralı starımızın miladı oldukça ilginç diyebiliriz.
Sanatsal Motivasyonunuz Toplumla Hangi Noktada Kesişiyor?
Henry Dunkirk’den aldığımız cevap “Toplumun ve benim sanatsal kaygım bazen birbirine zıt düşebiliyor. Ancak burada röportaj verebilecek noktada olmamın nedeni de bunu görmezden geldiğim için diye düşünüyorum.” şeklindeydi.
Mütevazılığını koruyan yakışıklı starımız sanat sanat içindir dedi.
Ashton Hargrove’dan aldığımız cevap “Tamamen bunlardan bağımsız bir şarkı, böyle olduğunu düşünmüyorum.” şeklindeydi.
Asi ve yaralı starımız geçmişindeki kırıklıkların, ofiste sekiz saat mesai yapan beyaz yakalının ortak noktasını biz de çözemedik.
İleride Projeler İçin Ne Söyleyebilirsiniz?
Henry Dunkirk’den aldığımız cevap “Bir sonra ki proje sizi üzecektir eminim.” şeklindeydi.
Hani asi ve yaralı olan Ashton’dı? Roller değişiyor sevgili müzikseverlerimiz.
Ashton Hargrove’dan aldığımız cevap “Bu daha başlangıç diyebiliriz aslında.” şeklindeydi.
Gözlem gücümüzü küçümseyen yaralı starımız bizim için çok esrarlı bir cevap verdi, her şey için başlangıç aslında bu ropörtajımızın sonu muydu?
Sevgili müzikseverlerimiz bu hafta sizin için Vice’ın en gözde genç oğlanlarının düetiyle ilgili röportajımızı gerçekleştirdik. Bir sonraki müzik serüvenüne kadar TeleVice'dan haber bekleyin.