Konu: Ryan Godrone Yüzde Yüz Vice Ekranlarında!  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2022 20:48
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Ryan Godrone Yüzde Yüz Vice Ekranlarında!.  
Yayımlanma: 15 HAZİRAN 2022, CUMA 14:45 Madelyn Caron TARAFINDAN

Vice News'ın sevilen programı Yüzde Yüz Vice'ın bu haftaki konuğu K&D Şirketleri C.E.O'su Ryan Godrone'du. Oldukça eğlenceli geçen bu programda en dikkat çeken olaylardan birisi Ryan Godrone'un Julya Yalenchka'ya zor sorular sormasıydı. Ancak tecrübeli sunucu burada tecrübesini kullanarak bu durumu iyi bir şekilde atlattı ve izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Yüzde Yüz Vice'dan önemli kesitler şimdi haberimizde!
Spoiler: GösterGizle
Julya Yalenchka: Sorulara geçmeden önce; kendini bizlere ve sevgili dinleyicilerimize tanıtır mısın lütfen? Julya Yalenchka: Ryan Godrone nasıl biri? Ne iş yapar? En sevdiği hobi nedir? Kısaca bahset lütfen.
Ryan Godrone: Ryan Godrone, hayatını arabalara aramış bir iş adamı denilebilir. Şu anda K&D şirketler grubu genel müdürüyüm.
Ryan Godrone: Şirket kurucumuz Kylan Drake bu şirketi " Hayalleriniz için" parolası ile kurdu.
Ryan Godrone: K&D şirketler grubu olarak amacımız insanları ve hayallerini bir araya getirmek. Örneğin hayaliniz olan bir spor arabaya Burnout garajında ulaşabilirsiniz. Hayaliniz olan sahneye Blackpearl gece kulübünde erişebilirsiniz.
Ryan Godrone: Veya hayallerinizdeki kadınlar Supernova Bar'da tanışabilirsiniz. Kısaca, parolamız hayaller.
Ryan Godrone: Hayatım çoğu bu işleri rayına sokmak ve ilerletmek ile geçiyor. İşte Ryan Godrone.

Julya Yalenchka:Oldukça çalışkan bir personel kadron var. Bunu neye borçlusun? Şehrin en iyi garajlarından birisi olmak nasıl bir duygu?
Ryan Godrone:Garajıma eleman alırken dikkat ettiğim en önemli etken bu işi seviyor mu? Garajımda çalışan biri on binlerce dolar para.
Ryan Godrone: .. kazanır. Para için garajda çalışmak istiyorsa bunu yapamaz. Garajımda çalışan herkes arabalara aşık.
Ryan Godrone: İşini severek yaparsan başarılı olursun, başarılı olursan para kazanırsın. Tıpkı senin gibi Julya.
Ryan Godrone: Programını takip ederken bunu fark ettim. Sen işini severek yapıyorsun ve başarılırsın.
Ryan Godrone: Burnout garajı şehrin en uzun süredir aktif olan garajlarından birisi. Başarının sırrı ne mi? İşini severek yapmak.
Ryan Godrone: Programını takip ederken bunu fark ettim. Sen işini severek yapıyorsun ve başarılısın.
Julya Yalenchka: İltifatların için ayrıca teşekkürlerimi iletmekten mutluluk duyuyorum Ryan.
Ryan Godrone: Burnout garajı şehrin en uzun süredir aktif olan garajlarından birisi. Başarının sırrı ne mi? İşini severek yapmak.
Julya Yalenchka: Ve sende bunu en iyi başaranlardan birisisin; sonuç ortada.
Julya Yalenchka: Aslına bakarsan, Ryan. Başarının sırrı; işi severek yapmak denilebilir mi?   
Ryan Godrone: Keskinlikle.
Julya Yalenchka: Bu arada; arabalar konusu açılmışken sormak istiyorum müsadenle.
Julya Yalenchka: En sevdiğin araba modelini öğrenebilir miyim?
Ryan Godrone: Japon arabaları favorim tabi ki. Şu anda bir Nissan Silvia S13 kullanıyorum. Ryan Godrone: Japonlar doksanlı yıllarda insanlara istedikleri gibi tasarlayabileceği arabalar sundular.
Ryan Godrone: Bunları boş bir tablo gibi düşün. Biz sanatseverler de bu tabloyu sanat eserine çevirdik. Ryan Godrone: O yıllarda üretilen tüm Japon makinelerini severim. Silvia, Skyline, Supra veya Lancer Evolution.
[spoiler] Julya Yalenchka: Aralarında ki favorim kesinlikle Skyline olabilir bu arada. Bir süre Silvia modellerini de kullanmıştım.gerçekten çok iyi arabalar. Hızı severim, hıza olan bir tutkun var mı peki seninde? Tabi tam adamına sordum.
 Ryan Godrone: Skyline demek. Caddelerde bir söz vardır, Skyline GTR bir elmas kadar değerlidir.
Ryan Godrone: Ama Skyline GTR süren bir kadına paha biçilemez. Bu arada Skyline demişken, Burnout araç dergisinin son sayısını bu modeli ele aldık.
Julya Yalenchka: Evet, bize de biraz bahseder misin lütfen dergiden?
Ryan Godrone: Aranızda hala daha okumayanlar varsa göz atabilirler. Bir diğer sayıda ise çılgınları olan Supra modelini ele alacağız. Tipik bir araç dergisi Julya. Her sayısında okuyucuların isteklerine göre bir modeli inceleyeceğiz ...
Julya Yalenchka: Gerçekten kulağa hoş ve insanları bilgilendirici bir dergi paylaşımı olmuş Ryan. Öncelik olarak buradan sana bütün Vice şehri adına teşekkürlerimi iletiyorum. Severek takip ettiğim bir dergi konsepti. Peki ya Ryan, dergiyi okumak isteyen kişiler tabi ki bu yayından sonra olacakdır.
Julya Yalenchka: Okumak isteyenler dergiye nasıl erişim sağlayabilir? Nereden ulaşabilirler?
Ryan Godrone: Derginin internet sitesinden ulaşabilirler. www.burnoutaraçdergisi.com ((Forum/Vice.net/Burnout araç dergisi))

Julya Yalenchka: Peki ya işletmelerinden biraz bahseder misin lütfen?  Yani toplam üç adet işletmen var dedin; yayınımıza tekrar katılanlar adına bizim için paylaşır mısın tekrar?
Ryan Godrone: Tabi. Burnout garaj, Blackpearl gece kulübü, Donat's of Heaven donat dükkanı, Burnout GoKart Arena, Burnout Araç dergisi, Burnout Enerji içecekleri, Silverstone Pawnshop, Supernova Teras Bar, otel ve Japon barımız var.
Julya Yalenchka: Burnout Garage'dan daha önce bir faaliyetin var mıydı tamirhane ile ilgili?
Ryan Godrone: Güzel bir soru, evimin yüz ölçümünü ya da cebimdeki parayı soracağınızı düşünüyordum. Bir süre Japonya'da bir tamirhanede görev aldım. Benim için çıraklık dönemi denilebilirdi. Daha sonra işler ilerledi ve yolun sonu Vice şehrine çıktı
Julya Yalenchka: Pekala, o halde ikinci sorumuza geçelim, Ryan. İzninle.
Ryan Godrone: İçimden bir ses tehlikeli bir soru olacak diyor, dinliyorum.
Julya Yalenchka: Neden Burnout? Neden başka bir isim olmadı? Burnout'un senin için anlamı nedir, Ryan?  Aslında bu soruyu KD'e sormam lazımdı fakat kendisi ne yazık ki burada değil.
Ryan Godrone: Bunu kurucumuz Kylan Drake'e ya da senin dediğin gibi KD'ye sormak gerekiyor.
Julya Yalenchka: Onun yerine ve temsili olarak sen buradasın; senin cevaplamını öngörüyorum. Lütfen bizler ile paylaşır mısın? O halde soruyu şöyle değiştireyim istersen; Burnout Garage senin için ne anlama geliyor?
Ryan Godrone: Bir gün programına konuk alırsan bunu KD'ye sormalısın. Sadece şunu söyleyebilirim. Burnout'un kuruluş  amacı hayali arabalar olan insanları bir araya getirmek. Ve Burnout caddelerde bıraktığı lastik izleri ile bunu Vice şehrinde kesin olarak başardı. Bu lastik izleri Burnout'un başarısının bir imzası. Ve bu lastik izleri, sürücülere yol göstermeye devam ediyor. Umarım soruna istediğin cevabı verebilmişimdir.
Julya Yalenchka: Evet, öncelik olarak teşekkür ediyor ve diğer soruya geçiyorum.  Burnout Garage faaliyetlerini devam ettireli ne kadar süre oldu? Ne zamandır Burnout Vice şehri ile birlikte?

Ryan Godrone: 25 Nisan 2020 tarihinde Burnout Garage Vice şehrinde açıldı. Yaklaşık iki buçuk yıl. Voav, bu gerçekten fazla. Biliyor musun Julya, sen sorana dek bunu fark etmemiştim.
Geriye dönüp baktığımda gerçekten çok fazla zaman geçmiş.
Julya Yalenchka: Yani en azından senin garajın başına geçtiğin süreden itibaren; hiç zorlanmadın mı? Bazı firmalar daha bir hafta dahi tamirhanelerini bırak şirketlerini idare edemiyor. İlla ki bir zorluğu olmuştur; merak etmedik değil.
Ryan Godrone: Sabah erken kalk, su iç ve yazılım öğren. Bunları her gün sosyal medyada görüyoruz. Başarının sırrı bu mu millet? Hadi ama! Size söylediğim gibi, sevdiğiniz işi yapın. Zorlukları tabi ki var Julya ama sevdiğin işi yaptığın sürece zorlukları aşıp hedefe ulaşmak kaçınılmaz oluyor.
 Julya Yalenchka: Evet, değerli cevapların için teşekkür ederim. O halde dördüncü sorumuza geçiyorum. Burnout Garage, bu yerlere gelebilmek adına nelerden fedakarlık yaptı? Kısaca şuan ki konumunuza gelebilmek adına, ne tür bir fedakarlık yaptınız, Ryan? Bizler ile paylaşır mısın lütfen?
Ryan Godrone: Genel olarak K&D şirketler grubunda bulunan işletmeler adına cevap vermek isterim. Fedakar nedir? Kendini ya da bir şeyini feda etmekten kaçınmayan kişi. Bu şirketler hayatım olmuş durumda, günlerim bununla geçiyor. Burnout garaj veya diğerleri için hayatımı feda ettim diyebilirim.Bundan oldukça mutluyum, tüm çalışanlarımla mutluyuz.
Julya Yalenchka: Bir noktadan sonra hiç "bıktım" dediğin bir an oldu mu? Olduysa bizim ile paylaşır mısın lütfen?
Ryan Godrone: İnsanlar ile uğraşmak, insanları bir sisteme adepte etmek zor iştir. Bazı insanlar gerçekten insanı bıktırıyor. Bıkmak yanlış bir kelime olabilir, yorulmak daha iyi. Bu iş temposunda yorulduğumda arabama atlar ve gece sürüşüne çıkarım. Sol kolum camdan sarkıyor, radyoda seksenler müzikleri ve yıldızların aydınlattığı yolda sürüş.  İşte bu gerçekten iyi hissettiriyor Julya.
Julya Yalenchka: Son sorumuza geliyoruz; Vice şehri sakinleri Burnout Garage'a katılmaları adına nasıl bir yol izlemeli?
Ryan Godrone: Burnout garaj bu şehirde arabalara çılgınlık derecesinde bağlı insanların takıldıkları bir yer.Eğer siz de arabalara çılgınlık derecesinde bağlıysanız aracınıza atlayın ve Burnout garajına sürün millet.  İşte bu kadar basit.

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
M.Caron
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
Winston Alvarez+J.Yalenchka+M.Caron

Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2021
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 15.07.2022 20:53 MiniBoys11 »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Richeart,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 15.07.2022 20:52

Yorum bırak!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 15.07.2022 20:58

Rumuz: Delgiarno
Yorum: Bu herif yapacağı işler ile iyi yerlere gelecektir, büyük bir iş adamı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 15.07.2022 21:05

Rumuz: Syntax ERROR
Yorum: Bir KD değil
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 15.07.2022 21:05

Rumuz: leon 1.6 tdi dizel
Yorum: kim bu adam? çok şık
« Son Düzenleme: 15.07.2022 21:10 Ryzex »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 15.07.2022 21:07

Rumuz: Bradley
Yorum: Haberi yazan kişi harika olunca görüntülerde hoş oluyor, iyi işler çıkaracağına eminim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 15.07.2022 21:08

Rumuz: coronalover
Yorum: bu herif arabalara fısıldayan adam sanki.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#7 - 15.07.2022 21:51

Rumuz: July
Yorum: Çok zevkli bir  yayındı benim için, Ryan için de öyledir eminim ki. Daha nice yayınlara "arabalara fısıldayan adam"!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok