Konu: Gündem Vice'ın Bugünki Gündemi Uyuşturucu Oldu!  (Okunma sayısı 63 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 26.09.2022 23:59

Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Sen De Uyuşturucuya Hayır De!
Yayımlanma: 26 EYLÜL PAZARTESİ, JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Akşam saatlerinde yayın akışını sürdüren Gündem Vice'ın bugün ki önderi Leonard Maxwell'in konuğu Sanz Company ve Vicewood Healthcare Center yönetim kurulu başkanı Miguel Sanz oldu. Vice gündemini tartışan ikiliden çarpıcı açıklamalar kameralarımıza yansıdı. Sanz, yakın zamanda Vicewood Healthcare Center'a uyuşturucudan arınmak isteyen hastaların tüm tedavi masraflarının kendi cebinden karşılayacağını açıkladı. "Uyuşturucuya hayır"  kampanyasınında yayın itibariyle başladığını belirtmekten çekinmedi. Sanz, Vice City'de yerleşkelerini sürdüren birçok işletmesininde işci alımına değindi.

Her masada olduğunu ve olacağını belirten Sanz öncelikli olarak çalışanlarının memnuniyetini önemsediğini ve işci memnuniyetini sağlamak adına mümkün olan her şeyi yaptığını kameralarımıza karşı belirtti. Programı yakından takip eden izleyicilerinin yanı sıra Valachi Corporation yönetim kurulu üyelerinden Randolph Mitchell ve Venus Krisfaren'ın ve son olarak genel koordinatör Julya Yalenchka; "uyuşturucuya hayır" kampanyasının da daima desteklediklerini es geçmediler.

Yalenchka: Vicewood Healthcare Center'i faaliyete geçirmeden önceki temel taşınız neydi? Az önce uyuşturucu tedavilerine karşı ücretsiz bir uygulamada bulunacağızını belirttiniz. Bu uygulamanın oldukça masraflı ve uğraş gerektirdiğini bizzat yayınımıza eşlik eden izleyicilerimiz, tahmin edebiliyor olsa gerek. Amacınız halkın sevgisini kazanıp daha fazla isme hitap etmek miydi? Yoksa halkın sevgisini ve dualarını kabul edip yolunuza devam etmek miydi? Yoksa tamamen işin ucu paraya mı yatıyor? Merak ediyor ve izleyicilerimiz adına bu soruyu yöneltmekten şeref duyuyorum. 

Sanz: Vicewood Healthcare Center, hayatın tümünü önemseyen bir hastane. Orası bir sağlık merkezi. İlk amacımız, olabildiğince insana ulaşmak ve hayat kurtarmaktı. Tüm çalışanlarım bunu bilir. İkinci sorun, halkın sevgisi elbette benim için önemli. Benim bu konuda tek isteğim İsmimi duyurmak falan değil, yaptığım işi duyurmak. İnsanlar VCPD'ye yardım eden birisinin olduğunu bilsin. Bu konuda tüm genç kardeşlerimizin yardım alacağını, ailelerinin artık üzülmeyeceğini bilsin.   

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka & L.Maxwell
KAMERA
J.Yalenchka
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#1 - 27.09.2022 00:00

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#2 - 27.09.2022 00:07

Rumuz: July
Yorum: Umuyorum ki vaatleri en kısa sürede gerçekleşir. Arkandayım Sanz! Uyuşturucuya HAYIR!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.09.2022 00:23

Rumuz: Lmax
Yorum: Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Uyuşturucuya kesinlikle HAYIR!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 27.09.2022 13:02

Rumuz: M.Caron
Yorum: Harika bir proje olmuş gerçekten tebrik ederim kardeşimi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok