Konu: Çavuş Ben Morgan, Gündem Vice Programında Halkın Sorularını Yanıtladı!  (Okunma sayısı 227 defa)

#0 - 25.10.2023 19:52

BİZİ TAKİP EDİN
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Onlar, bizim bildiğimizi bildiklerini bildiğimizi bilmiyorlar...

ÇAVUŞ BEN MORGAN GÜNDEM VICE PROGRAMINA KATILDI!
HALKIN SORULARINI YANITLADI!

Vice TV, uzun bir aradan sonra "Gündem Vice" programıyla gündemin merkezine oturdu. Vice Media Group yöneticisi Randolph Mitchell'ın Ben Morgan'a Vice Social'dan yaptığı açık davet ile Vice Media Group Konferans Salonu'nda özel olarak gerçekleştirilen bu program, Vice Şehri Polis Departmanı'nın (VCPD) son dönemde adından sıkça söz ettiren çılgın çavuşu Ben Morgan'ı ağırladı. Programda, VCPD'nin son faaliyetleri ve şehirdeki tartışmalı konular ele alındı, ve Ben Morgan, Vice halkının sorularını yanıtladı.

Onur Yürüyüşü Skandalı: Nancy James, LGBT Bayrağıyla Alana Geldi!

VCPD'nin Onur Yürüyüşü sırasındaki rolü, Ben Morgan'ın programdaki ilk sert tartışma konusu oldu. Nancy James, Morgan'a VCPD'nin tutumunu sordu ve bu soru, LGBT topluluğunun dikkatini çekti. Morgan, polis memurlarının "koruyucu" rolünü savunarak, LGBT topluluğunu hedef aldı. Aynı zamanda, homofobik söylemlerle topluluğa karşı saldırgan bir tavır sergilediği izleyicilere net bir şekilde yansıdı.

Bunun yanı sıra Vice News'tan Maria Capelito, Ben Morgan'a VCPD'nin uyguladığı güç seviyesi ve politika hakkında önemli sorular sordu. Morgan, uygulanan müdahaleyi savunarak, LGBT topluluğunu hedef alan bir dil kullandı. Ben Morgan, şöyle konuştu:

Alıntı
"Şiddetin yüksek olduğunu düşünnmüyorum. Hatta kişisel olarak da çocukluğumdan beri bir parça şiddetin her zaman faydalı  olduğu görüşünü savunmuşumdur. VCPD bu saattten sonra olması gerektiği gibi, sert ve hırçın bir politika izlemeye devam edecek. Bu şehirde insanların birbirine sıkarken bir, bir polise sıkarken on kere düşünmesini sağlayacak. Bu sayede bir aydır şehirde sizi vuran mafya kılıklı dağ ayılarıda görmüyorsunuz. Bir ay önce şehrin nerede olduğunu hatırlayın. Başka sözüm yok bu soruya."

Kodeslerdeki Ölümler Soruldu: Polislerin Yaptığı Bir İhlal Yok Dedi!

Shintaro Shimizu, Kodeslerdeki Asyalıların ölümüne ilişkin söylentileri gündeme getirdi ve Ben Morgan'a VCPD'nin uyuşturucu politikalarını açıklamaya davet etti. Morgan, bu olayları istatistiksel bir gerçek olarak sunarak, ölümlerin uyuşturucu bağımlılığına ve strese bağladı. Ben Morgan, şöyle konuştu:

Alıntı
"Kodeslerimizde Japonlara karşı özel bir sistem bulunmuyor. Homofobik PD'nin yanına bir de ırkçı PD'yi eklemeyin lütfen. Eğer birileri ölüyorsa, bu her ırktan eşittir.  Konuya gelirsek. Medyanın  abartmasıyla bazı haberler gündeme gereğinden fazla gelebilir. Amerika Birleşik Devletlerinin her yerinde, Prison'da da, hastanelerde de, kodes revirlerinde de, Kodeslere aldığımız insanlar hakim, savcı, Vice News müdürü  ya da sizin gibi nezih insanlar değiller. Birbirini bıçaklayan, doğrayan, 9 hap atıp karşımıza gelen insanlardan bahsediyoruz.

20-30 vakada birkaç  tanesinin ex olması da  bu açıdan normal bir istatistik. Tutuklu durumdayken değil, dostum. Zaten içeri aldığımızda uyuşturucu etkisinde oluyorlar. Kapal  alan fobisi, içeride birbirlerini dövme, belki temin ettikçe overdose olma. Her bir kişinin otopsi raporu farklıdır. Zaten her rapor savcılığa gönderilir. Raporlarıda MD hazrlar. PD'nin tek başına yapabileceği bir ihlal söz konusu olamaz. Eğer bundan bahsediyorsan, bu suçu tam Florida Hükümeti departmanları işliyor demektir, bu da ciddi bir iddia."

Ben Morgan'ın Sosyal Medya Etkileşimi:
Sizin Sapkın Düşünceleriniz Varsa, Benim Düşüncelerime De Saygı Duyacaksınız!

Jenna Roussier, Ben Morgan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı  iletişim konusunda eleştiri yaptı. Vice Media Group'un şeflerinden olan Jenna Roussier'ın "Eşcinsel bireylerle ilişki kurma ve anlayış gösterme konusunda zayıf olduğunuzu, bu yüzden, eğitim almanız gerektiğini düşünenlerdenim. Sosyal medya zerinden neden saygısız iletişimi tercih ettiniz? "sorusuna Ben Morgan, şöyle cevap verdi:

Alıntı
"Ne çavuş olarak ne'de vatandaş Ben Morgan olarak eşcinsellerle iyi geçinmek ya da onları anlamak gibi bir gayem yoktur, gerek de yoktur.İsteyen evinde istediği kişiyle sevişebilir. Hatta yasalar izin veriyorsa domuz bile becerebilirsiniz. Toplumun içinde sapkınlık görmek istemeyeceğim bir şey. Departman içerisindede. Sizin sapkın düşünceleriniz varsa, benim kişisel düşüncelerime de saygı duymak zorundasınız."

Mia Miller İçin Şok İddia! Eşcinsel Mi?

Nancy James, Ben Morgan'a Mia Miller adındaki eşcinsel olduğu iddia edilen teğmenin rolünü sordu. Morgan, kişisel görüşlerini ifade ederek, eşcinsellik konusundaki tutumunu paylaştı ve LGBT topluluğunu hedef aldı.

Eski polis memuru olduğu bilinen ve eşcinsel olduğu için görevinden çıkarıldığı iddia edilen Nancy James'in "Departman içerisinden eşcinsel olup ve komuta takımında olan bir isim, Teğmen Mia Miller. Bu isim hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana ve diğer eş cinsellere saldırdığınız gibi ona da saldırıyor musunuz? sorusuna Ben Morgan, çok uzun ve geniş kapsamlı bir cevap verdi:
Alıntı
"Mia Miller'ın cinsiyetini bilmiyorum, Nancy. Tek bildiğim harika bir polis olduğu ve yıllardır VCPD'yi onurlu bir  ekilde temsil ettiği, senin aksine. Bunu dememin sebebi şu: Temelde de departman içerisinde eşcinsellği uygun bulmamamın sebebiyle aynıdır.

Bu söyleyeceklerim tamamen kişisel görüş olmakla birlikte, eşcinsellerin, özellikle son yıllarda yalnızca Cinsel yönelimleriyle ön plana gelmeye çalışması, "BAKIN, BEN EŞCİNSELİM! BEN FARKLIYIM!" modunda gezmesi, sanki hiç birimiz sevişmiyoruz da sadece eşcinseller sevişiyor gibi her yerde Vajina, kalça, dekolte paylaşması, insanlara sadece sevişebiliyor olmalarını  göz önüne sokması, Benim için sapkınlıktan öteye giden bir durum değil!"

Morgan'ın Tutukladığı Michael Gandolfini, Programda Görüldü!
Şok Soru: Seni Sevmeyenler Sürekli Eksilecek Mi?

Geçtiğimiz günlerde Little Italy'e yapılan şok baskında tutuklanan, Little Italy'nin tanınan ve sevilen yüzü iş insanı Michael Gandolfini, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez Gündem Vice programında katılımcı olarak göründü. Sorduğu şok bir soru, tüm ilgileri Gandolfini ve Morgan'ın üstüne çekilmesini sağladı.

"Geçtiğimiz günlerde senin tarafından çevirmeye alınan Sonny Fanucchi'nin bir-iki saat sonra dağda bulunmasında, Az önce de soru sorduğu için polislerle beraber dışarı   alınan Asyalı  adamın akıbeti merak ediliyor. Artık şehirde işler bu şekilde mi işleyecek? Seni sevmeyenler bu şekilde mi eksilecek?" sorusunu soran Michael Gandolfini'nin aldığı yanıt, şu şekildeydi:

Alıntı
"Ben koltukta otururken sevmeyen kişileri nasıl eksiltebilirim Michael? Bence kötü bir örnek verdin. Sonny Fanucchi, bir aydır süren soruşturmanın kapsamında, Tam da göreve atanma sebebim olan Dick Hendricks gecesi, Poschevo Tavernasındaki, Sean Parello cinayetinden, ki bilmeyenler için kendisi Valachi Ailesinin köklü isimlerindendi. Hüküm giydiği için dün gece tarafımızca tutuklanarak cinayetten Prison'a gönderildi. Dağdamı  bırakıldı demiştin? Kendi adamlarınızı öldürmeden öncemi dağa gidiyorsunuz, sonra mı?"

Bu olaylar, Vice TV'deki Gündem Vice programının atmosferini gergin ve kaotik bir şekilde geçmesini sağlasa da, izleyicilerin keyif aldığı net bir şekilde görüldü. Ben Morgan'ın sert ifadeleri ve LGBT topluluğuna yönelik ayrımcı tutumu, programı daha da tartışmalı hale getirdi. Bu program, sadece bir tartışma programı değil, aynı zamanda bireysel ifade özgürlüğünün ne kadar önemli olduğunun da net bir kanıtı oldu. Vice TV yöneticileri, bu programın devamının geleceğini ifade ettiler.

G
Ü
N
D
E
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Jenna Roussier & Yuliya Nerissa & Maria Capelito & Gabriel Ropollo

Lara Clarkson
Vice News Kıdemli Muhabir

Lara Clarkson, 4 Ağustos 1997 tarihinde California eyaletinde dünyaya geldi. Berkeley Üniversitesi Medya bölümünden mezun olduktan sonra Berkeley University Radio'da staj gördü ve Vice Şehrine gelerek Vice Media Group'a katıldı. Gündem ve eğlence içerikli haberleriyle ve canlı yayınlarıyla tanınan Clarkson, aynı zamanda Didiersachs Fashion adına mankenlik de yapmaktadır. Vice FM'de Chat Zone On Air ve Gündem Vice programlarını gerçekleştiren Clarkson, Vice News ekranlarındaki Son Dakika yayınlarının günümüzdeki sunucularından birisidir.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Malibu Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
[/quote]
« Son Düzenleme: 21.05.2025 23:55 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.10.2023 19:53

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150148.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1077234691398185081/1157985900345708604/Blue_Bright_Classic_Colour_Block_Reddit_Banner_3.png?ex=651a99e8&is=65194868&hm=98f5672c9456ccd86f638a1ed67bb13bdf414f060234533a29e99363296c5ce4&[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.10.2023 19:56

Rumuz: Ryan
Yorum: İyi program
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 25.10.2023 19:57

Rumuz: senkimbenkimlions
Yorum: teğmene yakışmadı, olacak iş değil
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 25.10.2023 20:01

Rumuz: İsimsiz
Yorum: Yoksa Ben Morgan gizli bir LGBT hayranı mı? Bu yüzden mi bu kadar üstüne düşüp insanların gözüne LGBT saldırganı olarak gözüküyor?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 25.10.2023 20:01

Rumuz: CherryWine
Yorum:Bu adam eşcinselcilere karşı ve lgbt karşı ayrı bir kini var. Kendisi galiba bizim gibi güzel bayanları elde edemediği için gündem olmaya çalışıyor. Yazık çok yazık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 25.10.2023 20:12

Rumuz: maria235
Yorum: LGBT bayrağıyla girmesi gayet normal insanların hayatına karışmayın!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 25.10.2023 20:16

Rumuz: abcdefgh
Yorum: körler, sağırlar birbirlerini ağırlar programıydı. liz'in mia miller'in yediği haltları ve görevini kötüye kullanmasını anlatması neden habere koyulmadı? ikiyüzlü, satılmış basın!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 25.10.2023 20:39

Rumuz: sancho.es
Yorum: kendini beğenmiş ukalanın teki bu adama prim vermeyin daha da haberlerde yayınlarda görmek istemiyorum! sizi lanetliyorum!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 26.10.2023 10:42

Rumuz: Guest
Yorum: Kafanızı s*keyim Vice News! Yürüyüşte karşıt görüşlüler tarafından darp edilmenize göz yuman herifi bir de programa çıkarıyorsunuz. Beyniniz sulanmış sizin.
Spoiler: GösterGizle
**Meksika üzerinden VPN ile gönderilmiş**
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok