Konu: [Özlediğiniz SAMP Dostlarınız]eski dostumu arıyorum, neredesin sen  (Okunma sayısı 7328 defa)

#120 - 27.02.2024 13:40
çok anımızın olduğu bir @Anomaly ’yi hatırlıyorum, silah süresi kasmak için 12 saat ben uyurdum o nöbet tutardı, o uyurdu ben nöbet tutardım 😂😂
 @Alberto35 ’i hatırlıyorum forelli döneminden, 1 pistolü 8 kişi dönerdik
@itsbard var birde gocabarmak dimaggio
bir çok kişi var ama hepsi ya platform değişti, yada sanalı artık saldı bizler gibi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#121 - 27.02.2024 17:18
@BlackEagle  ve @viscous  beni bu camiaya kazandıran ve rol yapmayı öğreten kişiler oldukları için kendilerine teşekkür ederim ve en yakın zamanda tekrardan birlikte rol yapmayı beklediğim kişiler.

@derin devlet bakhtiyar Sunucunun ilk dönemlerindeki Executioner ve KASPAROV arasındaki ilişkilerle yaptığımız rollerden aldığım keyfi anlatsam ağlarım :)

Zamanında Murda karakteri vardı şimdi nerede bilmiyorum ama IC olarak nefret ettiğim ama OOC olarak çok sevdiğim biriydi.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#122 - 09.03.2024 03:52
bir zamanlar arkadaslarin en hasiydik
@MarJuaN @FLQPSK
« Son Düzenleme: 09.03.2024 03:55 shootagkangk.dirty »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#123 - 09.03.2024 14:25
@hellhound @hellway @barbaros @bekointhehood @EmreSenseii @selothegreat @zemzem @doğukhan @tully @curatola gibi isimler bana verilmiş veli nimet real kardesh
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#124 - 11.03.2024 02:32
Beni SA:MP alemine Halil İbrahim diye bir arkadaş başlatmıştı, buralarda olduğunu sanmıyorum. Galiba yurt dışına gitmiş, ben on birinci senemi bitireceğim o bu serüveni yarıda bıraktı. Canı sağ olsun, bana çok güzel dostluklar kazandıran bir oyuna başlattı, kendisi de onların içinde oldu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#125 - 23.03.2024 15:56
2013'te beni bu oyuna başlatan Rutless vardı nickini tam yazamamış olabilirim. Adı Onur, bir ara buralarda da gördüm onu. Clark Shanches'ler falan kimleri gördük. Brando vardı mesela Mcrea diye güzel bir birlik ile uzun süre çevirdi. Leke vardı. Bir hanım arkadaşımız vardı Antalya da yaşadığını hatırlıyorum nick'ini dahi unuttum. Abergeven  sonra Redline falan çok güzel roller çok eğlenceli vakitler geçirdim. O taraflar şuan kapalı sanırım ama burada da aynı şekilde eğlenceli vakit geçiriyorum. Ben lordvoly80 nickİ ile sunucudaydım. Torosidis diye bir yunan mafyası yönetiyordum. Star Caddesini aktif tutuyorduk öncesinde Dillimore SOMİCK PETROL ile hem pompacılık araba yıkama kafeterya falan yapıyorduk. Petrolden mafya işlerine girerken bir arnavut mafya liderini kaçırıp Rosetti'e teslim edince Brando ile yollarımız kesişmişti. O ara Vallachi'de vardı hatta benden haraç alıyorlardı 90 kişi ile hood'umu basınca abi büyüksün dedim ne yapayım  :) Belki aranızda o zamanlar benimle takılan rol yapanlar vardır diye söylüyorum. Tabi şimdi biraz büyüdük yaş 30 oldu evli ve bir minik kız babasıyım. (ellerinizden öper)  işten gücten vakit buldukça geliyorum yine buralara 40 yaşımda bırakırım heralde rol yapmayı  :D Veya eşim evden atar artık şu oyunu bırak diye flört döneminden beri bu oyunu oynadığım için bana çok kızıyor  :)

@soldier1 Allah analı babalı büyütsün :) Yazdığın dönemleri okuyunca gözümün önünde canlandı o dönemler. O hikayeden bir tek Valachi kaldı sanırım artık 90 kişiyle hood basmıyor ama Vice şehrini yönetiyor :)

LeKe vs. sanırım bırakalı çok oldu platformu o jenerasyon yaş olarak hep büyüktü. 30'dan aşağı yoktur muhtemelen artık tek tük oynayanlarında da, arada gelip gidenler oluyor laflıyoruz. Ruthless de Vendetta'da bir dönem admindi sanırım öncesinde de 99 RP'de vs. de sıkça gördüğümüz isimlerdi. Torosidis mafyanı hatırlıyorum az çok.

LeKe ile hala görüşüyorum, kendisi çok başarılı bir fine dining şefi, sektöre ileride yön verecek insanlardan, yolu ve bahtı açık olsun. Rasim, Cyrambel, Kea, Que, Hmm, BlackMillitant, LapsekiliCangene, Mayroser (Denedik başaramadık), Eddard, Mokoko, Cache, Khaleesi, Mitsu, Itachi gibi isimleri görmeyi çok isterim buralarda... Ses verin buradaysanız alooo
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#126 - 23.03.2024 22:05
@Bilgin Çoğu GTAV'de
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#127 - 02.05.2024 06:00
@JSW @Aureus
işe git gel, dul aş, yemek ye, yat döngüsündeyim.... yakında sahalara döneceiiim
sahalara dönmek yerine son dansını yapıp visconzinin kestaneyi çizdirdin, askere kaçtın ama yemezler cezeve 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#128 - 04.05.2024 04:00
Arif, bul beni. AO'yu topladık, dört sene ardından tekrar faaliyete geçiyoruz. Acil lazımsın. Rio Maniac zenci.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#129 - 08.05.2024 04:37
brystal zamanı tax ayağına her hafta 10kmıza çöken jeff turner mezara girsem bile seni unutmayacağım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok