Konu: [Özlediğiniz SAMP Dostlarınız]eski dostumu arıyorum, neredesin sen  (Okunma sayısı 7249 defa)

#110 - 15.02.2024 16:58
late
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
late tepkisini veren kullanıcı(lar):
Empty,

#111 - 15.02.2024 20:01
amk hüseyini nerdesin lan
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#112 - 20.02.2024 21:51
marcello'dan birileri var mı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#113 - 21.02.2024 15:38
Çook insan tanıdım ama çoğu skype ya da ts3’ün derinliklerine gömüldü. Gönül isterdi ki o insanları tekrar arayıp bulabileyim. 2013-2017 arası YN oynayan dostlarıma selamlar. @Selim aha bi tanesi burda.
O kadar adminlik yaptım. Doruk abimle yayınlar...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#114 - 23.02.2024 17:20
2013'te beni bu oyuna başlatan Rutless vardı nickini tam yazamamış olabilirim. Adı Onur, bir ara buralarda da gördüm onu. Clark Shanches'ler falan kimleri gördük. Brando vardı mesela Mcrea diye güzel bir birlik ile uzun süre çevirdi. Leke vardı. Bir hanım arkadaşımız vardı Antalya da yaşadığını hatırlıyorum nick'ini dahi unuttum. Abergeven  sonra Redline falan çok güzel roller çok eğlenceli vakitler geçirdim. O taraflar şuan kapalı sanırım ama burada da aynı şekilde eğlenceli vakit geçiriyorum. Ben lordvoly80 nickİ ile sunucudaydım. Torosidis diye bir yunan mafyası yönetiyordum. Star Caddesini aktif tutuyorduk öncesinde Dillimore SOMİCK PETROL ile hem pompacılık araba yıkama kafeterya falan yapıyorduk. Petrolden mafya işlerine girerken bir arnavut mafya liderini kaçırıp Rosetti'e teslim edince Brando ile yollarımız kesişmişti. O ara Vallachi'de vardı hatta benden haraç alıyorlardı 90 kişi ile hood'umu basınca abi büyüksün dedim ne yapayım  :) Belki aranızda o zamanlar benimle takılan rol yapanlar vardır diye söylüyorum. Tabi şimdi biraz büyüdük yaş 30 oldu evli ve bir minik kız babasıyım. (ellerinizden öper)  işten gücten vakit buldukça geliyorum yine buralara 40 yaşımda bırakırım heralde rol yapmayı  :D Veya eşim evden atar artık şu oyunu bırak diye flört döneminden beri bu oyunu oynadığım için bana çok kızıyor  :)
Mükemmel
3
friendly
5
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci, akaSyndicate, semiz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
yuca back in business, Mirmanu, akaSyndicate, 180 million dollar dance, semiz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#115 - 24.02.2024 13:16
2013'te beni bu oyuna başlatan Rutless vardı nickini tam yazamamış olabilirim. Adı Onur, bir ara buralarda da gördüm onu. Clark Shanches'ler falan kimleri gördük. Brando vardı mesela Mcrea diye güzel bir birlik ile uzun süre çevirdi. Leke vardı. Bir hanım arkadaşımız vardı Antalya da yaşadığını hatırlıyorum nick'ini dahi unuttum. Abergeven  sonra Redline falan çok güzel roller çok eğlenceli vakitler geçirdim. O taraflar şuan kapalı sanırım ama burada da aynı şekilde eğlenceli vakit geçiriyorum. Ben lordvoly80 nickİ ile sunucudaydım. Torosidis diye bir yunan mafyası yönetiyordum. Star Caddesini aktif tutuyorduk öncesinde Dillimore SOMİCK PETROL ile hem pompacılık araba yıkama kafeterya falan yapıyorduk. Petrolden mafya işlerine girerken bir arnavut mafya liderini kaçırıp Rosetti'e teslim edince Brando ile yollarımız kesişmişti. O ara Vallachi'de vardı hatta benden haraç alıyorlardı 90 kişi ile hood'umu basınca abi büyüksün dedim ne yapayım  :) Belki aranızda o zamanlar benimle takılan rol yapanlar vardır diye söylüyorum. Tabi şimdi biraz büyüdük yaş 30 oldu evli ve bir minik kız babasıyım. (ellerinizden öper)  işten gücten vakit buldukça geliyorum yine buralara 40 yaşımda bırakırım heralde rol yapmayı  :D Veya eşim evden atar artık şu oyunu bırak diye flört döneminden beri bu oyunu oynadığım için bana çok kızıyor  :)

@soldier1 Allah analı babalı büyütsün :) Yazdığın dönemleri okuyunca gözümün önünde canlandı o dönemler. O hikayeden bir tek Valachi kaldı sanırım artık 90 kişiyle hood basmıyor ama Vice şehrini yönetiyor :)

LeKe vs. sanırım bırakalı çok oldu platformu o jenerasyon yaş olarak hep büyüktü. 30'dan aşağı yoktur muhtemelen artık tek tük oynayanlarında da, arada gelip gidenler oluyor laflıyoruz. Ruthless de Vendetta'da bir dönem admindi sanırım öncesinde de 99 RP'de vs. de sıkça gördüğümüz isimlerdi. Torosidis mafyanı hatırlıyorum az çok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#116 - 24.02.2024 14:12
Eğer doğru hatırlıyorsam downtown tarafından star caddesine girince sağdaki ilk mekan olması gerekiyor senin takıldığınız mekan, hatta mekanın yanındaki yeşillikte araçları felan park ediyordunuz bende çok küçüktüm o yıllarda yaklaşık 6-7 yıl oldu ama torosidis birliğini bu kadarlık hatırlıyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#117 - 24.02.2024 14:19
Onur 1-2 sene önce trafik kazası geçirmişti yanlış hatırlamıyorsam ama bir sıkıntısı yok, bi dönem burada bizim birliğe girmişti desteğe sağ olsun.
Dediğin gibi eski günleri yad etmek, yoğun iş tempomuzun ardına eğlenip vakit geçireceğimiz bir hal oldu artık samp, yoksa skypelarda toplandığımız günleri unutmadık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#118 - 24.02.2024 14:48
@xoduzywastaken, cahit şeker, onlyword, acil tıp teknisyeni rıdvan, bozy ve karga.

2019da beni vice ile tanıştıran xoduzy murat dostuma buradan selam olsun :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#119 - 24.02.2024 23:41
@Manifesto  teşekkür ederim sizede nasip etsin  :)

@Aytuk Onur'u instagramda görüyorum ara sıra o da evlenmiş, harika bir mercedesi var sürekli paylaşıyor

@yuca back in business  tam da orası galeri falan işletiyorduk
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok