Konu: [Özlediğiniz SAMP Dostlarınız]eski dostumu arıyorum, neredesin sen  (Okunma sayısı 7326 defa)

#90 - 07.09.2023 22:35
@Selim @surely one day ogluslarimi kaybettim, goren oldu mu?
o ladyni var ya  :) @sh1ne
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#91 - 13.09.2023 12:10
@JSW @Aureus
işe git gel, dul aş, yemek ye, yat döngüsündeyim.... yakında sahalara döneceiiim
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#92 - 13.09.2023 14:06
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#93 - 13.09.2023 23:42
@Renesmee :(
orayı karıştırma

ayrıca; @GunzforSale @Justice nickini hatırlayamadıklarım..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#94 - 25.09.2023 22:15
yıllar yıllar önce ((2020)) vice roleplayde mutlu mutlu zaman geçiriyordum, hayatım ve zamanım tamamen Vice şehrine odaktı. Karakterimle yarışlar yapıyor, kazandığım paralarla da aracıma modifiye yapıyordum. Bir gün her zamanki gibi bar açarken barın içerisinde aniden birisi belirdi! Adı Tina'ydı.... Tina... onu ilk gördüğüm an oyuna kitlendim ve ne yapacağımı şaşırdım, onunla konuşmam gerekiyordu. Sohbet etmek için yanına gittim fakat ellerim o kadar terliyordu ki küçük bir selamı bile zor vermiştim. Onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini hemen anladım! Çünkü emotelerini çok ama çok geç atıyordu, sürekli oyununu alt taba alıyordu ve bu durum benim onu kıskanmama sebebiyet veriyordu, her neyse.... Daha sonra üç ay sonra onunla evlendim ve idlewood zencileri düğün konvoyunun önüne geçiyorlardı, hepsine onar dolar verip savuşturdum çünkü mutluydum. Tina ile 2 çocuğum oldu ve aniden bir gün oyuna girmeyi bıraktı...  Bu beni çok derinden etkiledi, her gün oyuna girip onun ismini aratıyordum ve rol yapmak için bekliyordum, fakat hiç bir zaman geri dönmedi. Forum ismini de bulamadım çünkü nc atmış ve artık Tina diye bir eşim yoktu! Kendimi çok yalnız ve bunalımda hissediyordum o yüzden bir şeyler yapmam lazımdı.... Her neyse spora başladım oyunda fakat benc h basmanın ne kadar keyifli olduğunu gördüm bu yüzden biraz dışarıya çıkıp sosyalleşmeyi denedim ve artık hayatıma yeni bir aktivite eklenmişti, evet spor.... Sadede gelmek gerekirse Tina... Seni hala bekliyorum, çocuklarımız büyüdüler ve polis olmak istiyorlar diğer akademiye başvuracaklarını bile söylediler. Ama ben annelerinin onları terk ettiğini hala onlardan saklıyorum ve artık yanıma gelmenin, nc atmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.... Belki bir gün bu mesajı okuyup da nc atarsan her zaman 1025 kapı numaralı evimizde seni bekliyor olacağım tatlım, sevgilerle...

« Son Düzenleme: 25.09.2023 22:31 trust no one »
Haha
2
funny
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
MrRookie, semiz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mirmanu, semiz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#95 - 25.09.2023 22:17
yıllar yıllar önce ((2020)) vice roleplayde mutlu mutlu zaman geçiriyordum, hayatım ve zamanım tamamen Vice şehrine odaktı. Karakterimle yarışlar yapıyor, kazandığım paralarla da aracıma modifiye yapıyordum. Bir gün her zamanki gibi bar açarken barın içerisinde aniden birisi belirdi! Adı Tina'ydı.... Tina... onu ilk gördüğüm an oyuna kitlendim ve ne yapacağımı şaşırdım, onunla konuşmam gerekiyordu. Sohbet etmek için yanına gittim fakat ellerim o kadar terliyordu ki küçük bir selamı bile zor vermiştim. Onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini hemen anladım! Çünkü emotelerini çok ama çok geç atıyordu, sürekli oyununu alt taba alıyordu ve bu durum benim onu kıskanmama sebebiyet veriyordu, her neyse.... Daha sonra üç ay sonra onunla evlendim ve idlewood zencileri düğün konvoyunun önüne geçiyorlardı, hepsine onar dolar verip savuşturdum çünkü mutluydum. Tina ile 2 çocuğum oldu ve aniden bir gün oyuna girmeyi bıraktı...  Bu beni çok derinden etkiledi, her gün oyuna girip onun ismini aratıyordum ve rol yapmak için bekliyordum, fakat hiç bir zaman geri dönmedi. Forum ismini de bulamadım çünkü nc atmış ve artık Tina diye bir eşim yoktu! Kendimi çok yalnız ve bunalımda hissediyordum o yüzden bir şeyler yapmam lazımdı.... Her neyse spora başladım oyunda fakat benc h basmanın ne kadar keyifli olduğunu gördüm bu yüzden biraz dışarıya çıkıp sosyalleşmeyi denedim ve artık hayatıma yeni bir aktivite eklenmişti, evet spor.... Sadede gelmek gerekirse Tina... Seni hala bekliyorum, çocuklarımız büyüdüler ve polis olmak istiyorlar diğer akademiye başvuracaklarını bile söylediler. Ama ben annelerinin onları terk ettiğini hala onlardan saklıyorum ve artık yanıma gelmenin, nc atmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.... Belki bir gün bu mesajı okuyup da nc atarsan her zaman 1025 kapı numaralı evimizde seni bekliyor olacağım tatlım, sevgilerle...

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#96 - 25.09.2023 22:58
eski attardi/valachi zamanları özlendi, kimileri bırakmıştır kimileri benim gibi yıllar sonra tekrar dönmüştür
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#98 - 18.10.2023 21:58
yagmur beni heryerden engelledin, eger burada varsan insta engelimi ac. yalvaririm.
Haha
1
funny
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mavridis,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
alesta00, SARAMPOL,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#99 - 23.12.2023 11:04
Beni bu sunucuya başlatan Ahmet...

Neredesin sen? Bana hep 'sana karakter açarız, burada rol yapmak çok keyifli' diyerek bir anda yok olan Ahmet.. Discord üzerinden sana ulaşmaya çalıştım ama bulamadım sanırım Discord'u falan değiştirdin ya da kapattın. Foruma da uzun süredir girmediğini gördüm. Beyaz bir Jester'ın vardı... Senin yok fakir diye dalga geçiyordun Ahmet. ALALH BELANI VERSİN AHMET... NEREDESİNN AHMEETT? GERİ DÖÖNNN!

Spoiler: GösterGizle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok