Alıntı yapılan: Scofield - 05.07.2021 03:57Alıntı yapılan: BANA ŞARKI SÖYLE - 04.07.2021 20:44Dün gece rolde "salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" dediğim için bilerek arabama çarpıp kaçtılar. Lol. #yrbelegyÜzüldüğüm nokta ne biliyor musun? Seninle role girmeleri. Bunu söyleyen bir kişiyle nasıl role girilir anlamıyorum, sarhoşlar sanırım. Neden benimle role girilmez açıklar mısın lütfen? @Scofield gerçekten merak ettim
Alıntı yapılan: BANA ŞARKI SÖYLE - 04.07.2021 20:44Dün gece rolde "salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" dediğim için bilerek arabama çarpıp kaçtılar. Lol. #yrbelegyÜzüldüğüm nokta ne biliyor musun? Seninle role girmeleri. Bunu söyleyen bir kişiyle nasıl role girilir anlamıyorum, sarhoşlar sanırım.
Dün gece rolde "salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" dediğim için bilerek arabama çarpıp kaçtılar. Lol. #yrbelegy
"salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" Yeterli değil mi?
Alıntı yapılan: Scofield - 05.07.2021 19:42"salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" Yeterli değil mi?IC'den böyle bir cümle kurduğum için benimle rol yapılmaz mı? Bruh. Gerçi elegy sahibi birisinden böyle bir şey bekliyordum XD#yrbelegy
Alıntı yapılan: BANA ŞARKI SÖYLE - 05.07.2021 17:17Alıntı yapılan: Scofield - 05.07.2021 03:57Alıntı yapılan: BANA ŞARKI SÖYLE - 04.07.2021 20:44Dün gece rolde "salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" dediğim için bilerek arabama çarpıp kaçtılar. Lol. #yrbelegyÜzüldüğüm nokta ne biliyor musun? Seninle role girmeleri. Bunu söyleyen bir kişiyle nasıl role girilir anlamıyorum, sarhoşlar sanırım. Neden benimle role girilmez açıklar mısın lütfen? @Scofield gerçekten merak ettim"salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" Yeterli değil mi?
* behzatc4530 eline kakasını yapar, Elegy'e fırlatır.
Alıntı yapılan: Scofield - 05.07.2021 19:42Alıntı yapılan: BANA ŞARKI SÖYLE - 05.07.2021 17:17Alıntı yapılan: Scofield - 05.07.2021 03:57Alıntı yapılan: BANA ŞARKI SÖYLE - 04.07.2021 20:44Dün gece rolde "salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" dediğim için bilerek arabama çarpıp kaçtılar. Lol. #yrbelegyÜzüldüğüm nokta ne biliyor musun? Seninle role girmeleri. Bunu söyleyen bir kişiyle nasıl role girilir anlamıyorum, sarhoşlar sanırım. Neden benimle role girilmez açıklar mısın lütfen? @Scofield gerçekten merak ettim"salak elegyciler geldi, arabalarımıza çarpmadan önce gidelim" Yeterli değil mi?Haklı da olabilir?Dakika 1'i açabilirsiniz