el*gy ile yanlamak kolay yiyen varsa cleosuz admiral drift bekliyorum.
gerçek sanata örnek, kendini geliştirmek @h0ze @emirun 🙂
Alıntı yapılan: acars.o7 - 02.07.2021 16:38 gerçek sanata örnek, kendini geliştirmek @h0ze @emirun 🙂 LÜTFEN AMA KENDİNİ GELİŞTİRENLERE LAF ATMAYIN YETER ARTIK DGERFMGORFHBMRTOHMRTHHTRYUH
Alıntı yapılan: Thekuruyemis - 02.07.2021 18:06Alıntı yapılan: acars.o7 - 02.07.2021 16:38 gerçek sanata örnek, kendini geliştirmek @h0ze @emirun 🙂 LÜTFEN AMA KENDİNİ GELİŞTİRENLERE LAF ATMAYIN YETER ARTIK DGERFMGORFHBMRTOHMRTHHTRYUHkendini geliştirmeyip geliştirenlere laf atmaın artık yeter
Alıntı yapılan: Nyarko - 02.07.2021 14:21Alıntı yapılan: Stance - 02.07.2021 14:15Sayın Nyarko ECHO alıp W'e sert basıp arabalara kafa atmakla, insanları galyana getirmek ile olmuyor! Sizi sokaklara davet ediyorum. Bu bir savaş ilanıdır. @NyarkoEl*gy sürücüsü, ok.Bakalım burda ne varmısss, hatırladın mı? @Nyarko
Alıntı yapılan: Stance - 02.07.2021 14:15Sayın Nyarko ECHO alıp W'e sert basıp arabalara kafa atmakla, insanları galyana getirmek ile olmuyor! Sizi sokaklara davet ediyorum. Bu bir savaş ilanıdır. @NyarkoEl*gy sürücüsü, ok.
Sayın Nyarko ECHO alıp W'e sert basıp arabalara kafa atmakla, insanları galyana getirmek ile olmuyor! Sizi sokaklara davet ediyorum. Bu bir savaş ilanıdır. @Nyarko