Prim kokuyor, platformda bu kadar yetersiz rol bilgisine sahip oyuncunun olması sorun değil, ama bu arkadaşların belli bir model aracı sürmesi mi sorun? Bence gayet yanlış bir tutum, yakıştıramadım.
Alıntı yapılan: eppursimuove - 02.07.2021 02:50Prim kokuyor, platformda bu kadar yetersiz rol bilgisine sahip oyuncunun olması sorun değil, ama bu arkadaşların belli bir model aracı sürmesi mi sorun? Bence gayet yanlış bir tutum, yakıştıramadım.Haklı, neden Elegy'e bu kadar takıntılı herkes anlamadım. Oyunda hem görünüşü hem handlingi güzel olan nadir araçlardan, kullanılmasında bir sorun görmüyorum.
El*gy sürücüsüsün yani...
Alıntı yapılan: only - 02.07.2021 02:54Alıntı yapılan: eppursimuove - 02.07.2021 02:50Prim kokuyor, platformda bu kadar yetersiz rol bilgisine sahip oyuncunun olması sorun değil, ama bu arkadaşların belli bir model aracı sürmesi mi sorun? Bence gayet yanlış bir tutum, yakıştıramadım.Haklı, neden Elegy'e bu kadar takıntılı herkes anlamadım. Oyunda hem görünüşü hem handlingi güzel olan nadir araçlardan, kullanılmasında bir sorun görmüyorum.Alıntı yapılan: Nyarko - 02.07.2021 02:53El*gy sürücüsüsün yani...
Alıntı yapılan: Nyarko - 02.07.2021 02:57Alıntı yapılan: only - 02.07.2021 02:54Alıntı yapılan: eppursimuove - 02.07.2021 02:50Prim kokuyor, platformda bu kadar yetersiz rol bilgisine sahip oyuncunun olması sorun değil, ama bu arkadaşların belli bir model aracı sürmesi mi sorun? Bence gayet yanlış bir tutum, yakıştıramadım.Haklı, neden Elegy'e bu kadar takıntılı herkes anlamadım. Oyunda hem görünüşü hem handlingi güzel olan nadir araçlardan, kullanılmasında bir sorun görmüyorum.Alıntı yapılan: Nyarko - 02.07.2021 02:53El*gy sürücüsüsün yani...evet, elegy sürücüsüyüm ve bunda bir problem yok