Konu: Mermi Kovanlarının Kalkması  (Okunma sayısı 1073 defa)

#40 - 13.08.2020 13:58
Destekliyorum, adı üstünde ''RUHSATSIZ'' silah kullanıyoruz. :77
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 14.08.2020 11:09
40 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZ DESTEEK
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 14.08.2020 11:20
illegal rol yapıyorsunuz bunun bilincindesiniz şehirin ortasında veya kameraların olduğu yerde çatışıyorsunuz böyle bir durumda nasıl tespit edilemesin? zaten mermi kovanını incelettiğiniz zaman hiç çıkmadı çıkmama ihtimalide bulunuyor bu duruma ekstra olarak ballistik ve adlı tıp rolleride dönüyor desteklemiyorum.
şehrin ortasında adam vurmakla kameraların önünde adam vurmakla bu argenin herhangi bir alakası yok. Şöyle düşünün, kendimden örneklendiriyorum;
Benim kendime ait bir silahım yok, bir çatışmaya gideceğim zaman kendi birlik üyelerimden silah alıyorum. Mantık açısından düşünürsen mermiyi o doldurmuş oluyor, fakat mermiyi ben sıkıyorum ve mermi kovanını sorguladığında %1 ihtimalle bile olsa, sorgulama başarılı olunca her türlü görünen isim benim ismim oluyor. Dediğim gibi, işi riske bırakmamak gerekiyor. Belki de ben silahın şarjörünü eldivenle ve de oldukça temiz bir şekilde dolduruyorum? Bunun SS'ini aldığım zaman ve siz kovandan dolayı beni tutukladığınız zaman ben size "mermiyi temiz bir şekilde doldurdum tespit edilemez, sslerini forumdan gönderirim" mi diyeceğim? Bu herkesi daha çok yorar, ve mantıken ben o silahın mermisini başka bir birlik üyeme doldurtup kendim sıkıyorsam benim ismimin çıkması daha bir mantıksız.  Zaten şehirde CCTV rolleri yapılmakta, telefon dinlenme rolleri yapılmakta, mermi kovanı yerine başka şeyleri tercih ederek de bir suçluyu tespit edebilirsin. Kendin de dediğin gibi "şehrin ortasında ve kameraların olduğu yerde çatışıyorsunuz." Eğer böyle bir durum olursa zaten CCTV ile yakalarsın, mermi kovanı şart değil. Ve ben PD'nin balistik ve adli tıp rolleri yaptığını hiç düşünmüyorum, yapıyorsanız lafım yok fakat dediğim gibi hiç görmedim.
« Son Düzenleme: 14.08.2020 11:32 metefetamin »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 14.08.2020 15:24
Şarjöre mermiyi kendimiz elle koyuyoruz, orada parmak izimiz zaten kovana geçiyor. Hadi diyelim eldiven kullandınız ya da dolu şarjörle silahı teslim aldınız. Bu sefer de olay mahalline giden bütün yolların CCTV kayıtlarına bakılabilir ve suçlu bulunur. Kusursuz cinayet yoktur mottosuyla düşünün bu olayı bence. Ayrıca yerden kovan toplama rolleri pekte zor değil, hatta zevkli bile.

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 14.08.2020 16:03
Mantıklı bir düşünce, polislerin işini çok zorlaştırmayacaksa destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 14.08.2020 16:16
Onun yerine şarjör düşme olsa hem parmak izi de mantıklı olır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 14.08.2020 17:04
Şarjöre mermiyi kendimiz elle koyuyoruz, orada parmak izimiz zaten kovana geçiyor. Hadi diyelim eldiven kullandınız ya da dolu şarjörle silahı teslim aldınız. Bu sefer de olay mahalline giden bütün yolların CCTV kayıtlarına bakılabilir ve suçlu bulunur. Kusursuz cinayet yoktur mottosuyla düşünün bu olayı bence. Ayrıca yerden kovan toplama rolleri pekte zor değil, hatta zevkli bile.

Desteklemiyorum.
şehrin ortasında adam vurmakla kameraların önünde adam vurmakla bu argenin herhangi bir alakası yok. Şöyle düşünün, kendimden örneklendiriyorum;
Benim kendime ait bir silahım yok, bir çatışmaya gideceğim zaman kendi birlik üyelerimden silah alıyorum. Mantık açısından düşünürsen mermiyi o doldurmuş oluyor, fakat mermiyi ben sıkıyorum ve mermi kovanını sorguladığında %1 ihtimalle bile olsa, sorgulama başarılı olunca her türlü görünen isim benim ismim oluyor. Dediğim gibi, işi riske bırakmamak gerekiyor. Belki de ben silahın şarjörünü eldivenle ve de oldukça temiz bir şekilde dolduruyorum? Bunun SS'ini aldığım zaman ve siz kovandan dolayı beni tutukladığınız zaman ben size "mermiyi temiz bir şekilde doldurdum tespit edilemez, sslerini forumdan gönderirim" mi diyeceğim? Bu herkesi daha çok yorar, ve mantıken ben o silahın mermisini başka bir birlik üyeme doldurtup kendim sıkıyorsam benim ismimin çıkması daha bir mantıksız.  Zaten şehirde CCTV rolleri yapılmakta, telefon dinlenme rolleri yapılmakta, mermi kovanı yerine başka şeyleri tercih ederek de bir suçluyu tespit edebilirsin. Kendin de dediğin gibi "şehrin ortasında ve kameraların olduğu yerde çatışıyorsunuz." Eğer böyle bir durum olursa zaten CCTV ile yakalarsın, mermi kovanı şart değil. Ve ben PD'nin balistik ve adli tıp rolleri yaptığını hiç düşünmüyorum, yapıyorsanız lafım yok fakat dediğim gibi hiç görmedim.
Aynıları bu yoruma da geçerli;
"Zaten şehirde CCTV rolleri yapılmakta, telefon dinlenme rolleri yapılmakta, mermi kovanı yerine başka şeyleri tercih ederek de bir suçluyu tespit edebilirsin."
"Eğer böyle bir durum olursa zaten CCTV ile yakalarsın, mermi kovanı şart değil."
"Benim kendime ait bir silahım yok, bir çatışmaya gideceğim zaman kendi birlik üyelerimden silah alıyorum. Mantık açısından düşünürsen mermiyi o doldurmuş oluyor, fakat mermiyi ben sıkıyorum ve mermi kovanını sorguladığında %1 ihtimalle bile olsa, sorgulama başarılı olunca her türlü görünen isim benim ismim oluyor."
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 21.08.2020 14:33
40 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZ DESTEEK
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 21.08.2020 18:19
Destekliyorum, ruhsatsız silahta direkt isim yazması pek mantıklı olmamalı adam adli tıpa götürüyor bir kovanı direkt isim çıkıyor adam hakkında ABP kaydı oluşturuyorlar beş dakikalık iş bu ve de çok mantıklı bir rol değil. Polis arkadaşların biraz empati kurması lazım, kendi tarafından bakıyorlar işe.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok