illegal rol yapıyorsunuz bunun bilincindesiniz şehirin ortasında veya kameraların olduğu yerde çatışıyorsunuz böyle bir durumda nasıl tespit edilemesin? zaten mermi kovanını incelettiğiniz zaman hiç çıkmadı çıkmama ihtimalide bulunuyor bu duruma ekstra olarak ballistik ve adlı tıp rolleride dönüyor desteklemiyorum.
şehrin ortasında adam vurmakla kameraların önünde adam vurmakla bu argenin herhangi bir alakası yok. Şöyle düşünün, kendimden örneklendiriyorum;
Benim kendime ait bir silahım yok, bir çatışmaya gideceğim zaman kendi birlik üyelerimden silah alıyorum. Mantık açısından düşünürsen mermiyi o doldurmuş oluyor, fakat mermiyi ben sıkıyorum ve mermi kovanını sorguladığında
%1 ihtimalle bile olsa, sorgulama başarılı olunca her türlü görünen isim benim ismim oluyor. Dediğim gibi, işi riske bırakmamak gerekiyor. Belki de ben silahın şarjörünü eldivenle ve de oldukça temiz bir şekilde dolduruyorum? Bunun SS'ini aldığım zaman ve siz kovandan dolayı beni tutukladığınız zaman ben size "mermiyi temiz bir şekilde doldurdum tespit edilemez, sslerini forumdan gönderirim" mi diyeceğim? Bu herkesi daha çok yorar, ve mantıken ben o silahın mermisini başka bir birlik üyeme doldurtup kendim sıkıyorsam benim ismimin çıkması daha bir mantıksız. Zaten şehirde CCTV rolleri yapılmakta, telefon dinlenme rolleri yapılmakta, mermi kovanı yerine başka şeyleri tercih ederek de bir suçluyu tespit edebilirsin. Kendin de dediğin gibi "şehrin ortasında ve kameraların olduğu yerde çatışıyorsunuz." Eğer böyle bir durum olursa zaten CCTV ile yakalarsın, mermi kovanı şart değil. Ve ben PD'nin balistik ve adli tıp rolleri yaptığını hiç düşünmüyorum, yapıyorsanız lafım yok fakat dediğim gibi hiç görmedim.