Konu: SAMP ADDON'SUZ OYUN ÇALIŞMIYOR  (Okunma sayısı 308 defa)

#0 - 23.11.2021 21:35
Sorununuzun detaylı açıklaması: Merhaba. Windows 7'den Windows 10'a geçiş sağladım. Sunucuya girmek istediğim zaman giremiyordum ve samp addon indirince sorun çözüldü. Şimdi ise samp addon'u kaldırınca oyuna yeniden giriş yapamıyorum. Samp addon'suz oynamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?:Bilmiyorum
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:-
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):
Denediğiniz çözüm yolları:-
Ek açıklama:
« Son Düzenleme: 23.11.2021 21:39 raisko »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 28.11.2021 04:22
SAMP Addon'u hangi yöntemle kaldırdınız? Dosyalar üzerinde silme işlemi yapmayı denediyseniz farklı bir dosyayı silmiş olabilirsiniz, temiz bir GTA ve SAMP kurun.
ek: Addon yerine oyununuzun kronik problemlerini gideren Cods MP eklentisini yüklemeyi deneyebilirsin.
@raisko
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 28.11.2021 19:07
İlk önce bilgisayarıma formattan sonra ilk kez samp indirdim ve açılmadı, samp addon kurduktan sonra samp açılmaya başladı ama oyunu andon'suz kullanmak istiyorum. Samp addonu denetim masasından kaldırdığım zaman yeniden açılmıyor. Oyunu silip yenide yüklemeyi denedim ama maalesef aynı hatayla karşılaşıyorum, sampa giriş yapıyorum sunucuya girmeye çalışıyorum ve tepki yok..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 28.11.2021 20:08
İlk önce bilgisayarıma formattan sonra ilk kez samp indirdim ve açılmadı, samp addon kurduktan sonra samp açılmaya başladı ama oyunu andon'suz kullanmak istiyorum. Samp addonu denetim masasından kaldırdığım zaman yeniden açılmıyor. Oyunu silip yenide yüklemeyi denedim ama maalesef aynı hatayla karşılaşıyorum, sampa giriş yapıyorum sunucuya girmeye çalışıyorum ve tepki yok..
Aynı sorunu samp addon kurmadığımda bende yaşıyorum ekran simsiyah kalıyor giriş yapmak istediğimde eğer çözümünü bilen arkadaş varsa etiket atarsa çok iyi olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 28.11.2021 20:28
Aynı sorunu samp addon kurmadığımda bende yaşıyorum ekran simsiyah kalıyor giriş yapmak istediğimde eğer çözümünü bilen arkadaş varsa etiket atarsa çok iyi olur.

@Bitsy

Ekran siyah olduğu zaman biraz bekle ve ESC bas, menü gelikten sonra tekrardan ESC bas ve oyuna giriş yapar. Eğer ki olmazsa modlarından veya cleo dosyandan kaynaklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.11.2021 21:41

@Bitsy

Ekran siyah olduğu zaman biraz bekle ve ESC bas, menü gelikten sonra tekrardan ESC bas ve oyuna giriş yapar. Eğer ki olmazsa modlarından veya cleo dosyandan kaynaklı.
Maalesef sorun modlarımdan veya cleo dosyalarımdan kaynaklı değil çünkü 0 GTA'da da aynı sorunu yaşıyorum. ESC bassam bile hâlâ ekran siyah oluyor yani. Arkadaşın yaşadığı sorun ile aynı sorunu yaşıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 01.12.2021 01:15
Sorun çözülmüştür, sorunun düzeltilme yolu ise budur:
1) Samp'ı her yerden siliyoruz ve Gta San Andreası, yeniden kuruyoruz.
2) Samp'a sağ tıklıyoruz.
3) Özellikler>Uyumluluk>Windows 8 yerine Windows98 veya başka birini tikliyoruz ve oyuna giriş yapmaya çalışıyoruz. (90% crach yiyeceksiniz)
4) Ardından eski haline getiriyoruz ve oyuna giriş sağlıyoruz.
Ben böyle yaptım ve sorun çözüldü.
NOT:Addon kurup ardından oyuna giriş yaptıktan daha sonra addon'u kaldırıp bu yolu da deneyebilirsiniz.
https://i.imgur.com/ZtnXcIS.png
« Son Düzenleme: 01.12.2021 01:19 raisko »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok