Buna benzer açılmış birkaç AR-GE'ye denk gelmiştim, bu konuda da kendi aklımda olan şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Onaylı birliklere özel üretilen silahların birlikten çıkar çıkmaz silinmesini doğru bulmuyorum. Bu tarz durumlarda Cpt.Vice onaylı oluşum silahlarına el koyabilir, karakter tekrardan bir onaylı oluşuma girdiğinde uygun bir miktar malzeme ve para ödeyerek daha önce üretmiş olduğu silahları tekrardan aktif şekilde kullanabilir. Bunun amacı, kişilerin boş yere onaylı birliklere girip çıkmasını engellemek(çünkü silahlarınız için tekrar ve tekrar yatırım yapmanız gerekecek.) ve şunun önüne geçmek, bir birliktesiniz diyelim, birlik yönetimi ile ters düştünüz ve bir şekilde birlikten atıldınız veya CK emriniz verildi, yani karakteriniz onaylı oluşumdan atıldı. Bunun sonucunda, o kadar emek verdiğiniz silahlar tek çırpıda siliniyor. Sadece silah yapmaya gelen karakterler için uygun bir sistem ama rolünün büyük bir kısmını, dahil olduğu oluşuma adayıp, her an oluşabilecek bir anlaşmazlık yüzünden oluşumdan ihraç edilen kişiler için bu olayın bir nevi haksızlık olduğu taraftarıyım.
Özet olarak, karakter onaylı oluşumdan ayrılınca oluşumda ürettiği silahlara Cpt.Vice el koymalı ve karakter tekar onaylı bir oluşuma dahil olunca;
-Uygun miktarda parayı, parçayı veya para+parçayı Cpt.Vice'a teslim ederek x saat içerisinde daha önce ürettiği silahlara kavuşabilmeli.
(Tabi ki teslim edilmesi gereken parçalar ve paralar silahın üretiminde kullanılan değerlerden düşük olmalı sonuçta sıfırdan silah yapmıyoruz.)
Bu olaydan etkilenen silahların yalnızca Desert Eagle, AK-47 ve Tec-9 olması taraftarıyım çünkü yalnızca bu silahlar onaylı oluşumlara özel.
Konu hakkında düşünceleriniz yorumlarda belirtirseniz sevinirim. Hepinize iyi roller.
EDIT: Arkadaşlar dediğim bir şey yanlış anlaşılmış, yazdıklarımı tam okumuyorsunuz ne yazık ki, ben diyorum ki, Deagle, AK ve Tec-9 kullanımını yalnızca onaylı oluşumlardaki kişilere açmak, adam silahını yapıp çıkınca silahına sistemsel el koyulsun, kişi tekrardan başka bir onaylı birliğe geçtiği veya çıktığı onaylı birliğe geri girdiği zaman da belirli bir karşılık ile yapmış olduğu silahını geri alsın. Zaten onaysız birliklerin kendilerine ait Silah Tüccarları olmadığı için onaysız bir oluşumda bulunanlar, önceden yaptıkları onaylı silahlarını kullanamasın demeye çalışıyorum. Kişisel olarak algılamayın bu AR-GE'yi lütfen. Herkesin işine yarayacak bir sistemden bahsediyorum.