Hoodumuza rol yapmaya gelen içmeden gitmesin, Borş çorbası içmeyen pişman olur.
"Kalori değeri düşük olan borş çorbasının bir porsiyonu yaklaşık 50 kaloriye denk geliyor. Besleyici özelliği fazla olan çorba, kilo vermeye de yardımcı oluyor. İsteğe göre tavuk eti veya dana etiyle yapılan çorbada kırmızı pancar, lahana, havuç, patates, defne yaprağı, maydanoz gibi sebzeler bulunuyor."
"Borş çorbasının hazırlanışı ve malzemeleri
750 gr kemikli et (dana ya da kuzu)
3 orta boy patates (küp şeklinde doğranmış)
500 gr lahana (incecik kıyılmış)
3 orta boy pancar (rendelenmiş)
3 tatlı kaşığı salça
1 çay kaşığı sirke
2 orta boy havuç (ince rendelenmiş)
2 orta boy soğan (yemeklik doğranmış)
2 - 3 diş sarımsak
2 adet defne yaprağı ile yeteri kadar tuz ve taze çekilmiş karabiber,
Zeytinyağı."
