San Fierro Crime Family: Golden Age
Hood onayı almamızla birlikte artık yenilikleri üst üste koyarak, altın çağımızı yaşayacak ve sürekli bir öncekinden daha iyi işler çıkartacağız. Yeni gelen eklemelerimiz ve güncelleştirmelerimiz neler?
1- Calton Heights
Reklam filmini izlerken Youtube'dan altyazıları açmayı unutmayın.
Calton Heights, Inc. 1990'larin başında San Fierrro'da kurulan bir yatırım ve borsa danışmanlığı şirketidir. Şirketin ilk kurulduğu günlerden beri kendine ilke edindiği tek bir şey vardır; O da, insanların para kazanırken rahat bir şekilde yaşamına, maddi açıdan zorlanmadan devam etmesi. Şirketin önceki sahibi, Matthew Parker Sr, ilk günlerini şöyle anlatır:
"O zamanlar ekonomide büyük bir çöküş vardı ve bunu çözmesi gereken birileri olmalıydı. Tanrıya şükür ki, bu sorunu çözmek için cesaret gösteren çok az kişi oldu ve bu kişilerden biri de bendim."
Şirket kurulduğu günden yana, San Fierro'da sekiz tekstil fabrikasının hisselerinin bir kısmını halka açılmasında aracılık yaptı ve Fierro halkındaki borsa caddesinin ciddi anlamda canlanmasına sebep oldu.
Günümüzde ise, şirket bünyesini Los Santos'a çevirdi ve hedefi ilk günkü hedefi ile hala aynı: "İnsanların para kazanırken rahat bir şekilde yaşamına, maddi açıdan zorlanmadan devam etmesi."
S.S.S.
Soru: Calton Heights'ın bir ofisi var mı?
Cevap: Elbette, şirketimizin Commerce'te full aktif kadro ile çalışan bir ofisi bulunmaktadır.
Soru: Calton Heights, yatırımcılara ne vaat ediyor?
Cevap: Calton Heights'ın, yatırımcılarına para kazanacağını vaat değil, garanti eden tek yatırım danışmanlığı şirketidir.
Soru: Calton Heights'a yatırım yapmak istiyorum ancak şüphelerim var. Bana ne tavsiye edersiniz?
Cevap: Şirketimizin tek amacının para kazandırmak olduğu bir yana, bunu yaparken de güven dolu bir iş ortaklığı seçeneği sunuyoruz. Bizi arayın, ofisimize gelin, sizi bilgilendirelim ve kararınızı kendiniz verin.
Soru: Calton Heights, bu zamana kadar ne kadar para kazandırdı?
Cevap: San Fierro'da sekiz tekstil firması, iki hukuk bürosu, altı yerel şirketin halka arzında aracılık yaparak binlerce hissedarına toplamda 1,787,000 Amerikan doları kazandırdı.
Siz de daha fazla sorularınızın cevabı için bize form bırakın, sizi arayalım ve bilgilendirelim.
BİR KURT ve SÜRÜSÜ
"Calton Heights. Hayalleri vaat etmeyen, onları gerçekleştiren tek yasal yatırım şirketi."
CEO Matthew Parker, şirketini böyle tanıtıyor. Peki yaptığı partiler ve çalkantılı aşk hayatıyla son zamanlarda dikkat çeken bu genç iş adamı doğru mu söylüyor? Bunu sizin için araştırdık!
Calton Heights'ın Commerce'teki ofisine ilk gittiğimizde, bizi sıcak bir ortam karşıladı diyebilirim. Etrafta telefonlarının başında dans ederek, akıl küpü çözerek, içki içerek yatırımcılarla konuşan borsacılar, toplu bir şekilde bilgi almak için gelen yatırımcılar ve soğumak bilmeyen kahve makineleri. Ve beni sıcak gülümsemesiyle karşılayan Matthew Parker. Matthew'ın ofisine geçtiğimizde, oldukça kibar bir şekilde sohbetimize başladık. Fakat sonrasında işler değişti mi? Okumaya devam edin.
Soru: Calton Heights ne iş yapar?
Cevap: Calton Heights. Hayalleri vaat etmeyen, onları gerçekleştiren tek yasal yatırım şirketidir. Kurduğumuz sistem ile, yatırımcılarımıza fırsatlar sunuyoruz. Ve bu fırsatlar, tüyolara dayanıyor. Bilgileri önceden toplayıp, önceden sunuyoruz. Böylece yatırımcılar ekonomi dergilerinden önce, fırsatları bizden duyarak daha kârlı bir giriş yapmış oluyor.
Soru: Yatırımcılarınızı seçerken bir kriteriniz var mı? Yoksa herkese ulaşıyor musunuz?
Cevap: Şirketi ilk kurduğumuz günden beri, kitlemiz belli. Bana kalırsa herkes zengin olmayı hakeder. Kimi bunu yasadışı işlerle yapar, kimi ise sabahtan akşama kadar limanda kamyon sürerek. Biz, bütün kesimlere hitap ediyoruz. Üç farklı sınıfa hitap eden üç farklı yatırım fırsatımız var. Böylece her kesime para kazandırıyoruz.
Soru: Yatırımlarınızdan fırsat olarak bahsediyorsunuz. Bu bana pazarlama taktiği gibi geldi. Yatırımcılarınız size nasıl güveniyor?
Cevap: Eğer fırsatlara fırsat demeseydim, bu beni iki yüzlü biri yapar. Yatırımcılarla aramızdaki en önemli şey, hatta paradan önce gelen tek bir şey var; o da güven. Yatırımcılarımızın bize güvenmesinden çok, bizim de onlara güvenmemiz önemli.
Soru: Calton Heights'ta gerçekten de para kazanan var mı?
Cevap: Calton Heights'ın çalışanları zaten kazanıyor. Eğer yatırımcılardan bahsediyorsanız, emin olun onlar daha fazla para kazanıyor. Şirketimiz 15 günde tam 83 yatırımcı ile iş yapmaya başladı. Bunların yaklaşık 40'ı doğrudan yatırımcı ve kalanları ise dolaylı yatırımcı. Bugüne kadar 150,000 dolar dağıttığımızı söylemekten gurur duyuyorum.
Calton Heights, sadece evde oturmayın ve hayat yanınızdan geçip gitmesin.
Bizden yatırım hakkında bilgi mi almak istiyorsunuz? Durmayın, form bırakın ve sizi arayalım.
((Formunu konu altından veya bilgilerinizi biz hariç başkalarıyla paylaşmamak istiyorsanız özel mesaj ile gönderebilirsiniz.))
Adınız: ...
Soyadınız: ...
Telefon numaranız: ... 2- Buy More
((Detaylı tanıtım yapılacak))
3- Açık Arttırma & İhale Şirketi
Artık sunucuda açık arttırma rollerini Abati Şirketler Zinciri vasıtasıyla görecek ve katılım sağlayabileceksiniz.
4- Görev ve Respect Point Sistemi
Accardi'de denemiş olduğumuz sistem yapılandırılarak, detaylı senaryo çalışmaları dahilinde tekrar tasarlandı. Artık oluşumun alt tabakası adını verdiğimiz Enforcer/Associate/Outsider rütbelerindeki kişiler, haftalık alacağı görevlerle saygı puanı kazanacak ve bir
insider olmasa dahi bu Saygı Puanları sayesinde elde ettikleri haklar dolayısıyla korkulan, çekinilen ve taşaklı kişiler haline gelebilecek.
OOC Katılım
OOC katılımlar an itibariyle tekrardan
açılmıştır. SFCF'de rol yapmak, rol öğrenmek veyahut rollerinizi geliştirmek istiyorsanız, bize katılmak için
@vatansever kullanıcısına forum mesajıyla ulaşınız.
Sevgi dolu ve daha nice uzun birlikteliklere.
the San Fierro Crime Family yönetimi adına,
vatansever