Konu: the San Fierro Crime Family; Abati's Crew  (Okunma sayısı 99381 defa)

#610 - 13.06.2020 16:40
başarılar :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#611 - 13.06.2020 16:48
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#613 - 13.06.2020 17:14
İçten olduğunu bildiğim yorumlarınız için çok teşekkürler.

Bir duyurumuz, bilgilendirmemiz var.

San Fierro'da neler oluyor?
Öncelikle, San Fierro Suç Ailesi kadrosunu kurguladığımız ilk günden beri planımıza uygun rollere dahil olarak ilerlememizin hoşnutluğu içindeyiz. Her oluşumumuzda olduğu gibi aramızda görmek istediğimiz dostları davet edip onların da iştirak etmesiyle oldukça içimize sinen, kafa dengi bir kadro oluşturduk. Bugüne kadar yaptığımız ve bize karşı yapılan rollerin hiçbiriyle ilgili bir sorunumuz bulunmamakta. Aksine, bizi interaktif rollere çeken diğer oluşum/karakterlere de bu roller için teşekkür ederiz. Bu bilgilendirmeyi yapma amacımızın biraz role bakış açımızı anlatmak, biraz da gelecekte neler görebileceksiniz sorusuna cevap vermek için.

Rollere Bakış Açısı
Biz SF/Abati/Solano CF olarak bütün rollerimizi oyun içinden planlıyoruz. Elbette oyun dışı konsept planlarımız da oluyor ancak hiçbir şekilde bir karaktere/bir gruba yüklemeden bunları role döküyoruz. Örneğin geçtiğimiz günlerde ortadan kaybolan Frank Abati'nin yerine Paul Solano'nun geçme rolü tamamen ailenin komitesi tarafından oylamayla yapıldı. Solano'dan sonra en yakın aday, istekisiz de olsa şu an Adminstrative Capo (yönetimdeki şef) Steven Viscuso'ydu. Liderliğin  değişiminden sonra ailedeki farklılaşmaları en iyi hisseden de Associate kadrosu olduğunu düşünüyorum. Daha sıcakkanlı, daha birleştirici ve ilgi odaklı bir patronun gelmesi en çok onları etkiledi. Ailede Associate rolü yapan üyeler de yine bu konu altından "Frank'ten sonra Paul liderliğe geçince neler değişti?" cevaplarını, fikirlerini yazarsa çok sevinirim. Zira yakında yanlarına/altlarına gelecek üyelere de ne ile karşı karşıya kalacaklarını en iyi onlar anlatabilir.

OOC Alımlar
Evet, önceki cümlemde de belirttiğim üzere aile artık defterlerini uzun bir süre sonra açıyor. Dolayısıyla Associate kadrosunda yeni yüzler görmek istiyor, OOC alımları kendi tarzımızda bir sistem ile açıyoruz.

Aramıza OOC katılım sağlamak için bana veya @vatansever 'e bir forum PM atmanız gerekiyor. Eğer bu kabul edilirse ailenin San Fierro'daki ekibinden Vice Şehri'ne çağırılmış bir Associate olarak aramızdaki rollere dahil olabileceksiniz. Göndereceğiniz PM'de sizden istediğimiz bilgiler aşağıdaki gibidir:

1. Seçmek istediğiniz üç karakter adı,
2. Düzgün Türkçe ile yazdığınız bir paragrafta karakter geçmişiniz,
3. Oluşuma dahil olduğunuzda yapmak istediğiniz rol planlarınız.

Bunların yanında üç OOC kriterimiz var. Birincisi, Vice Roleplay'de daha önce rol yapmış olmanız gerekiyor. İkincisi, bizimle OOC ceza kaydınızı paylaşmalısınız ve son olarak üçüncüsü, ön başvurunuz kabul edildiği taktirde karakterinizle ilgili bazı bilgileri bizimle birlikte ayarlamalısınız.

Şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#614 - 13.06.2020 19:00
https://www.upload.ee/image/11871578/ukranianproblem.jpg

Ailede Associate rolü yapan üyeler de yine bu konu altından "Frank'ten sonra Paul liderliğe geçince neler değişti?" cevaplarını, fikirlerini yazarsa çok sevinirim. Zira yakında yanlarına/altlarına gelecek üyelere de ne ile karşı karşıya kalacaklarını en iyi onlar anlatabilir.

Associate ve üst kadrosu kendini daha yakın hissetti. Genel de insanlar Frank Abati'ye karşı daha korkulu ve resmi gözler ile bakarken, Paul Solano'nun sıcakkanlılığından dolayı bir nebze daha mutlu, yakın roller gerçekleştiriliyor bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#615 - 13.06.2020 19:12
Abati Crime Family S:1 Episode: 60. Favori dizim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#617 - 13.06.2020 21:19
Alıntı yapılan: Rosato
Ailede Associate rolü yapan üyeler de yine bu konu altından "Frank'ten sonra Paul liderliğe geçince neler değişti?" cevaplarını, fikirlerini yazarsa çok sevinirim. Zira yakında yanlarına/altlarına gelecek üyelere de ne ile karşı karşıya kalacaklarını en iyi onlar anlatabilir.
Aslına bakarsanız bu süreçte karakterim belirli süreçlerden geçti. Olaylara bakış açımı bu ileti üzerinden Sonny Bossa karakterinin IC gelişim sürecini anlatacağım.

Sonny Bossa, Fierro'dan Vice Şehri'ne geldiğinden beri tek bir amaca hizmet ediyordu, tek bir patronu vardı, o da Frank Abati'ydi. Frank'in ölümü, haberini köpüklü banyosunda, o lanet küvetinde aldı. Bu haberi aldığında ilk uğradığı yer Santa Flora oldu. Tüm ortaklarına bu soruyu soruşturdu, gerçekliğinden emin olmak için lanet beynini yiyip bitirdi. Bu durumu şahsen geçek hayata optimize etmek için kafamda bir rol planı oluşturdum. Durumu gerçek hayata endeksleyerek; "Gerçek hayatta ben bir suç ailesinde associate'im. Patronum ölüyor ve lanet olası kafamda deli sorularla karşılaşıyorum. Bir ailenin patronunun öldürülmesi, o ailedeki üyeleri tedirgin etmez mi? Robot muyuz biz? Robot değiliz, karakterlerimiz bu duruma bir tepki vermeli, saksıyı çalıştırmalı. Nedir bu tepkiler?" Paul patron seçilene kadar birlik olarak biraz kritik bir rol sürecine girmiştik, bu süreçte yapacağımız her rol gerçekliği role yansıtacak ve iyi bir ilerleme kat edecektik. Karakterimle psikoloğa gittim, sarhoş oldum, insanlarla kavga ettim ve "Frank Abati için yas tutun". Etrafımdaki insanların; "Bu serseri Sonny kafasını yiyip bitirdi, oturduğu yerden kalp krizi geçirecek" gibisinden durumlar ile karşılaşmaya çalıştım, ve bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. İnanın bu durumlar abartılmış bir rol planı değil, şöyle düşünün. Patronunuz öldüğünde, "oh olmuş, banane ya, ne yapayım yani?" mi diyeceğiz? Hayır, bu süreci en mantıklı ve gerçekçi şekilde role dökeceğiz ve döktükte...

Chapter: II. Paul Solano Becomes Boss.https://www.youtube.com/watch?v=OCs6QDErnk4

"Patron kim olacak?" sorusunun en iyi yanıtı bu rol ile son buldu. Karakterlerimizin içi bir nebze olsun ferahladı, yeni patronun Viscuso değil, Solano olması daha da çok ferahlattı. Solano halkın adamıydı, ailenin Fixer'ıydı. Herkesle arası iyiydi, herkesle anlaşırdı. "Bossa, Solano'nun patron seçildiği gece, o lanet odada Solano'ya ne dedi biliyor musun? "Senden mutlaka BigMac meni bekliyorum, Boss." İnanabiliyor musun? Solano'yu kendine o kadar yakın hissediyor ki, lanet Burger Shot'ta BigMac menü yemeyi teklif ediyor. Bu s*ktiğimin lafını, Frank Abati'ye söyleseydi şimdi o Burger Shot'ta bir kasiyer olarak çalışırdı." "Solano, 60'ların Jimmy Hoffa'sıydı, başkandan sonra en nüfuzlu kişiydi." Solano'nun patron oluşuna herkes gibi Sonny Bossa'da çok sevinmişti, Solano için iş çevirmişliği çoktu, para kazandırmıştı. Solano'ya bağlığı sorgulanamazdı. "Belki de Solano'nun King's-Fierro restorantında yediği her yemek Bossa'nın parmaklarından çıkmıştı." diyor birisi...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#618 - 13.06.2020 22:00
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#619 - 13.06.2020 22:06
SS'leri müziği başlatarak okursanız daha keyif alacağınızı düşünüyorum.

Tüm birlik üyelerine başarılar diliyorum, beraber rol yapmış olduğum ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum hepinizi seviyorum kucak dolusu sevgiler arkadaşlar.  :-X
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok